• don
    21.2k
    Što je sportski plan?Bosskovitz

sportski plan je uvik težiti prema boljem. Izvlačenjem 5 puta bolje ekipe od nas i ispadanje od njih nije neuspjeh. Neuspjeh je ispadanje od 5 puta lošije ekipe.

Možemo li nakon jučer reći da se ovdje radi o neuspješnoj euro sezoni?Bosskovitz

ne možemo. Nitko nije ni napisa da je ovo neuspješna euro sezona. Uspješna euro sezona bi bila i polufinale miki maus konferencijske lige. Ali idalje može biti trenutni neuspjeh ako si ispa iz LP.

previše "ako" u tekstu. Šta ako odigramo očekivano u EL sa prosječnim rezultatom? Šta ako (još više po meni očekivanije) podbacimo i našamaraju nas i tu?

Sportski plan je ulazak u Ligu prvaka, financijski je kako i sam znaš pravljena po EL jer se sa klubom ne igraš i moraš računati na evantualni sportski neuspjeh koji se upravo i desio.

zato jer je sportski plan pobijediti svaku sljedeću utakmicu, a mijenja se sa svakim ždrijebom.Sajla

naravno, di sam ja reka da se ne minja svakim ždrijebom?
  • Sajla
    23.1k
    vidiš, sad je bilo OK s tvoje strane napisati nešto u stilu "dogodio se nesporazum na prvom odgovoru oko sportskog/financijskog plana i njihovog tajminga, ajmo ovo tu završiti."
    meni se fakat ne da tjerati mak na konac.
  • don
    21.2k
    napisa san tekst od 10 riči u kojem sam se i složio, umisto romana poput ovog iznad. Valjda je jasno da se nakon toga završava osim ako ne kreneš u drugom smjeru.
  • masacusec
    8.2k
    Hiperbolizira se jučerasnji neuspjeh kao veliki neuspjeh, kao apokaliptični podbača dominantnog favorita, što definitivno nije fakt. Eurosezona tek počinje, doduše ne u formatu/modusu na koji smo uvjetno rečeno navikli gledati /priželjkivali, no i dalje nemojmo se zavaravati da smo nogometni divovi i da je tragedija i kardinalni fail što (opet) ne igramo najjaču ligu svijeta.
    Budala je onaj koji je pomislio da smo sve ove godine zazivali Bobana jer će nas Boban dovesti do vrha svijeta.
    Realnost je (ove godine) takva i trudit ćemo se da ju mijenjamo nabolje.
    Kao sto sam naveo u prethodnim postovima, ima puno mjesta za napredak i na to se treba fokusirati, momentalno!
  • Sajla
    23.1k
    ne znam čime se u životu baviš, ali tratiš talent ako nisi saborski zastupnik.
  • don
    21.2k
    hvala, ali ne moramo uvik ulipšavat zatvaranje rasprave.
  • The Undertaker
    10.1k
    U trenutku kad Dinamo radi financijski plan (kraj godine) dosta stvari je nepoznato. Normalno je tijekom godine raditi prilagođavanje plana trenutnim okolnostima i mislim da klub to čeka ovih dana. Osobno mi se plan činio realan u segmentu prihoda od UEFA (PO LP) a preoptimističan oko "nesportskih" prihoda i prihoda od transfera i sad bih volio viditi realnu verziju iz kolovoza/rujna odnosno nakon završetka prijelaznog roka. Naravno, ne očekujem ništa prije Skupštine ali bi bio red da predsjednik izađe iz ilegale barem svaki kvartal. Uostalom, imamo i drugih članova Uprave, ako se Bobanu ne priča.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.