• Ljubo
    1.7k
    recimo to nije istina, u zadnjih 6 sezona smo imali i dvije godine gdje je proračun bio oko 50 milja. Staviti i to na stranu, kakvi su bili naši transferi tih sezona. 3 milje za Nevistica, isto toliko za Bockaja, Drmicu ugovor od milje, mmaee isto boli glava ugovor,Cabraja i Spikic iz Gorice za preko 2 milje. Fran Karacic, Stefulj, 2,5 milje za Perkovica, 2 i nešto milje za Cordobu, Bernauer isto preko milje, i šlag na tortu Villar za 3 miliona. Dzaba nama svi ti novci kada su nam ovo bila pojačanja na koja smo ih trošili tih sezona.
  • Dudu
    3.4k

50 tadašnjih (kao 60 sadašnjih) >>> 35 sadašnjih

dadni Kovačeviću ovih 11 Vikinga, nabušit će ga ova naša ekipa laganini
  • Ljubo
    1.7k
    Rekao sam stavi to na stranu, gore sam ti nabrojao na koga smo sve bacili u vjetar te novce
  • Dudu
    3.4k
    Nikad se neće pogoditi sa svim transferima, koliki god bio proračun.

Pitaj Tottenham haha
  • Paggini
    97k
    Za mene je Boban trenutno na 1:1, prošle godine je napravio remont, vratio stabilnost u momčad i uzeo duplu krunu, ispadanje iz PO mu je prvi poraz.joesimunic

:lol: :lol:

A brate, nemoš računat kompletan rebuilding prve ekipe, kompletan rebuilding akademije, ustrojavanje Dinamo B, dominantno osvajanje duple krune iste sezone jednako kao kretensko ispadanje od Vikinga
  • joesimunic
    499
    a dobro istina, to sam ja kao htio sagledat na način da je prošla godina +, a ova zasad -, ali kužim da nije fer, i kako sam reko u nastavku tog posta ja sam vječiti optimist.
  • Praskaton
    6.2k
    Super je kako sad pojedinci priznaju da je ovo kiks i neuspjeh Bobana i uprave a kad se prije mjesec dana spomenulo da bi bilo dobro na vrijeme reagirat dovest zamjenu Mišiću,rješit pitanje golmana kao i upitnik oko cijelokupne kvalitete rostera s obzirom na razinu natjecanja kojem težimo onda je bilo "kAj SeRes burazzz oćEŠ da Se vraTi Mamić"...

Ide se u krajnosti kako s pohvalama tako i s pljuvanjem.
  • masacusec
    8.2k
    Prošlo je već neko izvjesno vrijeme, od trenutka naše konačne pobjede 2.ožujka 2024.g. pa do danas, vrijeme iz kojega bi se već mogli generirati kakvi zaključci, primjedbe i obrasci na temelju tog (još uvijek „loading“) procesa. Nastojat ću pisati isključivo iz nogometno-sportske perspektive, a ne fanatično-navijačke (BBB) perspektive kojoj (još uvijek) pripadam. I s te moje strane, ja živim svoj životni san s Dinamom.
    No, da se vratim na objektivizam. Rejting i renome kluba jest uistinu na nivou kojih se nebi posramili ni bogatiji europski klubovi, od marketinga, reklama, odnosa prema članovima i sl. Stadionska infrastruktura u rapidnom je progresu i svojevremena megalomanska obećanja bivših državnih, gradskih i klupskih struktura sada su napokon u velikom zamahu realizacije i to je meni kao osobi koja ne može bez Dinama najvažnije. Nakon one kiks sezone, 2024./25. kada još nije uprava ni vodstvo kluba nisu još konsolidirali, a kada su pojedini igrači invocirali stare uprave i davali si za pravo smatrajući sami sebe nezamjenjivima, bila je potrebna katarza čitave momčadi, koju je Boban sa svojim suradnicima i proveo. Međutim , i laici i nogometni neznalci, a s druge strane i nogometni stručnjaci i eksperti upućuju na jedno te isti problem, a to je deficit u našoj obrani, i on je evidentan i on nas sve više košta, što se bliže ključnije utakmice. Opet spominjem Livakovića koji je reprezentativni primjer nerazumljivih odluka uprave. Jebeš andije bare i slična govna koja su tu isključivo radi svojih lukrativnih biznisa, koji ne gaje nikakovu emociju prema našem klubu. Livi nam je nažalost promakao i ja sam uvjerenja, makar ni to nije jamstvo, da je ostao u klubu, pričali bismo danas o sinoćnjim pijanstvima i kombinacijama za ligu prvaka. Kada se jako porežeš i kada te jako peče, odmah ćeš otoći i kod privatnika da te zakrpa (nebitno koliko koštao), a ne čekati da prestane peći ili staviti jebeni flaster.

Naglašavam, nije uopće tragedija ne igrati ligu prvaka, no s ovakvom konstelacijom i svijesti da si bolji od sinoćnjeg protivnika, a ispadneš i to na račun ahilove pete na koju ti svi ukazuju, vrijeme je da dooobrooo razmisliš!

Zvone, glavu gore!
  • Orc123
    16.8k
    Krenuo je Nicota jako na Bobana s clancima. Sad se samo ceka urbi etorbi od Lesickog da zaokruze.....
  • austrijanac
    13.3k
    Svi ce se istovarat, i Kruselj je krenuo.

Negativa uvijek donosi vise klikova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.