• Kujtim Shalla
    11.5k
    Jučer nije bio Boban ni na utakmici play offa . Najbitnijoj do sad . On se nije ni pojavio. Čudno da nije bio iz momčad i trenera
  • marcio amoroso
    53.4k
    Kada jedan poraz koliko god bio bolan bude dovoljan za pad uprave možemo staviti ključ u bravu. A da se pogriješilo u slaganju momčadi ovo ljeto i da je slagana za deseti, a ne za osmi mjesec je istina.

Koliko god danas bili tužni, frustrirani i jadni nogomet je takav da vrlo brzo imamo priliku okrenuti sve na pozitivu.
  • fakin
    6k
    Ali moze li mi itko uopce objasniti koji je bio smisao bobana i sportskog sektora ovo ljeto? Što su htjeli s ovakvim transferim rokom? Ono nemamo debile i diletante u upravi.
    Sto su mislili kad nisu 2 mjeseca doveli nikakvog golmana, da s nevisticem udemo u ligu prvaka? Gdje je zamjena misicu? Zasto smo prodali Bakrara i Vidovica, a dovodimo sumnjive strance od 18 godina?

Ono, koji je njihov cilj bio ovo ljeto? Kako su mislili s ovim kadrom uci u ligu prvaka? I to u trenu kad nam je sve bilo otvoreno...
  • Noel
    24k
    Kada jedan poraz koliko god bio bolan bude dovoljan za pad uprave možemo staviti ključ u bravu.marcio amoroso

Jasno da je panika enormna i pretjerana ali nije ovo jedan poraz znaš i sam. Ovo je lutanje mjesecima a ne jedan poraz. Od priče sa golmanom, od prodaje Bakrara do toga da većina prinova koje su dovedene nisu spremna za nastup. Kad su nam prve zamjene u playoffu otpisani igrači onda to nije jedan poraz. Ljudi su razočarani prvenstveno jer se vidi nedostatak ambicije vodstva kluba. Očito LP nije bio primarni cilj i nije se išlo u financijske rizike i to je ljude iznerviralo.

Pad uprave se neće nikad dogodit zbog jednog poraza niti previše ljudi traži pad uprave nego traži odgovornost i ozbiljan rad, a nekad sastrane djeluje ko da se neko ruga sa navijačima. Meni je recimo osobno suludo i na kraj pameti mi nije u svibnju poslje finala kupa u glavi bilo da će Dinamo lovit ligu prvaka u playoffu sa Kačavendom, Mudražijom, Topićem, Nevistićem, Oršićem. Suludo. Da je netko to ovdje napisao u svibnju na forumu vjerovatno bi popušio ban kao teški trol.
  • modri-kibic
    2k
    Ali moze li mi tko uopce objasniti koji je bio smisao bobana i sportskog sektora ovo ljeto?fakin

Da ne troše kao pijani milijunaši novac koji nemaju. Vidjeli smo kaj donosi all in, a cilj nije ostvaren.
  • fakin
    6k
    Kakvi pijani milijunaši? Dovedes golmana i jednog do dva normalna igraca za prvu momcad nije nikakvo bacanje milijuna.
    Evo Kotarski potpisuje za Dinamo. Zasto to nisu mogli napraviti 2, 3 tjedna prije?

Edit: evo upravo Vice pise isto: https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/svi-pisu-o-kovacevicevoj-krivici-a-sto-je-s-bobanom/2828181.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m
  • Jurki
    27.6k
    Da ne troše kao pijani milijunaši novac koji nemaju. Vidjeli smo kaj donosi all in, a cilj nije ostvaren.modri-kibic

U tom slucaju zakaj ne rasprodamo kompletnu prvu momcad i igramo s dvojkom hnl?
    All in je kad lovis nerealan cilj, a potreba prve momcadi je golman.

Kotarskog je trebalo zavrsiti drugi dan kak je Filipovic dobio crveni...
  • Archangel
    265
    Ovo je glupa usporedba. On igra u ligu gdje su svi bogati i svi nude puno novaca. Ne možeš dobiti dobrog igrača za malo novaca jer ako možeš netko drugi iz lige će ga pokupiti ili probati pokupiti pa opet raste cijena.
  • modri-kibic
    2k
    Kotarskog je trebalo zavrsiti drugi dan kak je Filipovic dobio crveni...Jurki

Da je ovo FM to bi mogao napraviti, pitaju se nešto i Danci. Svako gleda svoju korist za svoj klub i odmah na prvu će pristati na sve kaj ponudi klub koji želi igrača? Neće.

Isto tako tko garantira da bi prošli u LP da je bio na golu Kotarski ili Livaković?

Jedino kaj me je zasmetalo to što su prodani Bakrar i Vidović prije kraja kvalifikacija. I ostali bez nekih rješenja koja su funkcionirali prošle polusezone.

A na članskom danu je rečeno zašto se išlo u štednju i potpisivanje slobodnih igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.