• Noel
    24k
    Super. Konačno. Ajde sad još osmica i krilo i da Rakow uđe u konferencijsku ligu pa život ponovno ima smisla!
  • Masto
    2.2k
    malo nam fali, al mislim da hajduk danas ipak prolazi (nije tema sori)
  • Orc123
    16.9k
    previse..... ili su to novi stari....
  • Hrvatski Gradjanski
    297

Ja bi baš volio vidjeti naše drage rivale da igraju Europu i HNL paralelno pa da vidimo kako to izgleda.
  • emilperska
    18.1k
    Kotarski i da je dosao prije 15 dana ne bi mogao branit protiv Vikinga koliko se ja kužim u pravila o registraciji. Vidim da sad po novinama nariču da je trebao doc ranije. To ne bi nikakvog efekta imalo.
  • vjeko1701
    28.5k
    Kotarski došao dva tjedna prekasnofakin

Zakaj, kaj bi nam donijela jedna guzica više na tribini?
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    Mozda i nepopularno ali smatram da nas nije golman kostao prolaza.
  • Antee
    29
    sviđalo se ljudima ili ne al ako zelimo jak dinamo za to nam treba hajduk svake godine u europi da se hnl digne. Ko kak skoti imaju celtic i rangerse
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    U pravu si @emilperska ne bi mogao braniti jer je već branio za Kopenhagen u ligi konferencija. Ma bitno da dodje sad , da krene braniti samo . Odmah vjerujem da će i obrana bit sigurnija
  • Dzoni
    7.8k

Sam on nije. Sjebao je 1/5 golova. Što je s ostalih 4?
  • Masto
    2.2k
    istina, al krajnje je vrijeme da se i pitanje golmana riješi dugoročno nadam se
  • rioda
    18.1k
    Mozda i nepopularno ali smatram da nas nije golman kostao prolaza.GeneralNapoleon

Nije direktno ni najveći krivac, istina. Samo nas je u ovom dvomeču sa svojom greškom prvi put odveo u rezultatski minus iz kojeg se više nismo izvukli, a s boljim golmanom bi nam bolje prolazila i jučerašnja taktika s otvaranjem igre.
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    Nije nas nevistic kostao, ali misljenja sam da uvelike pomaze obrane da imaju sigurnost u golmana
  • Masherano
    6
    pa možda i golmanu ne pomaže nesigurnost obrane?
  • scooniepenn
    7.3k

Odličan video kao pokazatelj razlike u vratarskoj kategoriji Kotarskog i Nevistića. Da je Kopehangenu branio naš Neva primili bi jedno 7 do 8. Inače, kad smo kod refleksa usporedi situaciju na 1:25 i isto tako skrenutu loptu s ukopanim betonskim stupom kod 3. gola jučer i skrenute lopte Mišića. Ovo očekujem od vratara Dinama. Prvi gol skratio kut, lopta došla u zadnji čas do praznog igrača, drugi obrambeni blokira i loba ga, treći penal i četvrti kroz igrača u zidu gdje brutalno reagira i skoro čupa iz kuta. Ovaj video je potpuno dovoljan da ti je sve jasno o Kotarskom. Drugi gol jučer ne bi nikad primio, a uvjeren sam da bi čupao i treći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.