• Danko
    3.4k
    Kopenhagen je poslao svoju ponudu Dinamu, traži 600 tisuća eura za jednogodišnju posudbu, uz obvezni otkup ako se Plavi plasiraju u Ligu prvaka. Za taj otkup Kopenhagen je tražio 3,3 milijuna eura. Dakle, ukupno 3,9 milijuna eura.Ivdzo11

Pa sasvim korektno po meni.
  • Maximo
    992

Ne znam kaj točno mi hoćemo da.... i ovaj boban,laže nam u facu na članskom danu,štedimo za livija I onda zapravo nemamo za biber
  • austrijanac
    13.4k

Sto puta ponovljena laz nekad postane istina.
    Pare za transfer su bile spremne.
  • Paggini
    97k
    ovaj boban,laže nam u facu na članskom danu,štedimo za livija I onda zapravo nemamo za biberMaximo

Brate daj shvati već jednom neke stvari, ne znam koliko ti se mora crtat. Jel misliš stvarno da mi ne bi za Livija dali 2 + 2?
  • Dudu
    3.4k
    Ali kakva glupost u ovom članku da bi htjeli uzet Kotarskog za milijun eura.
    Ljudi ga prošle godine platili 5, eto sad će ga pokloniti :rofl:

Ako naši stvarno šalju takve ponude, bolje onda da i ne nude ništa.
  • Maximo
    992
    Brate daj shvati već jednom neke stvari, ne znam koliko ti se mora crtat. Jel misliš stvarno da mi ne bi za Livija dali 2 + 2?Paggini

Pa ok,ali di je onda problem s kotarskim da dajemo milju za njega samo
  • ElDorado
    13.6k
    Ak je ovo za Kotarskog istina onda je to čista patologija. Danci dali realnu cijenu, možeš još 500k plus minus ali 1 milju?! Pa nisu ni oni budaletine.
  • Blueshadow86
    5.5k
    Nelogičan, amaterski i sramotan prijelazni rok.
    Možda malo oštro zvuči, ali nećemo se lagati.
  • Chempers
    1.5k
    Koja komedija, kao da nam golman treba samo za LP. Šta ćemo i u ovogodišnju EL ući sa što bude bude?
  • Plava 9ka
    81
    Meni je jedino nejasno kako se reklo da nema prodaje dok ne završe kvale, a otišli su nam Bakar, Vidović i Soldo.

Druga stvar je šta je par ljudi već istaknulo, kako svaki igrač kojeg kupimo treba par tjedana da krene igrati? Ok, neki su ozljeđeni ali nisu svi. Evo primjer: Franjo Ivanović predstavljen 12.8. a 16.8. "već" igra u prvoj postavi protiv PSG. Ne kužim stvarno.
  • Murta
    30
    Meni je ovo za golmana smiješno, kao da su jedine opcije preskupi golmani.

Ima toliko solidnih golmana po Europi, startera u Bundesligi 2, Serie B, češkoj ili poljskoj ligi ili pak rezervi u Bundesligi ili Serie A.
    Golmana koji nisu čuda neviđena, koji ti neće obraniti sve što će ti obraniti Livaković, ali su nedvojbena poboljšanja u odnosu na Filipovića i Nevistića. Zašto nam je izbor samo najbolji dostupni ili ponor koji imamo?
  • Diavollo094
    262
    E sad neka se ta silna pojačanja dokažu kaj su stigla da su vrijedni dresa svetinje
  • Crni86
    23.9k
    Dosadni ste vise sa tim golmanom dok mi te iste golmane ostavljamo konstantno same sa glupim greskama.

Da li imamo klasu na golu? Nemamo. Da li nam je ovog trenutka to najveci problem? Nije.

Da dode prime Neuer neke stvari se nece rijesit jer obranu igramo uzasno.
  • crophantom
    7.1k
    Olivari priprema teren sa opravdanjima zasto ni Kotarski nece doci.
    Nadam se da on samo glumata da ima info i da se ulizuje Bobanu, jer ak nakon kaj smo cijelo jebeno ljeto potrošili na sage s golmanima, sad odustanemo od dovodenja ikoga, e onda fakat neznam kaj bi reko.

I dalje stojim pri razmišljanju da bi Dinamo danas bio bolji da se Sergija prodalo 1.7. I uložio dio novaca da se na vrijeme pokrpaju najkriticnije pozicije, ne trebaju nama milijarde da nađemo postenu osmicu, krilo i golmana. Ak trebaju milijarde za to, onda imamo drugi problem.
  • IstokKa96
    955
    Prevljak, ni sekunde u jucerasnjoj, Rodriguez i Stojaković na rehabilitaciji (podsjetnik na Kačavendu i odnos prema tom transferu u usporedbi sa ova dva), Nsoki, gdje je, zasto i zbog cega, Kravtsov, kaj se ceka osim kaj se viza cekala cca 2 tjedna...kao doveo si igrace, ali ih nemas...tema golmana je prebijedna da bi se konkretnije komentirala iznova...a najbitnije od svega, TRENER
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.