• Kujtim Shalla
    11.4k
    a bogami i Oršić mi djeluje poput Ademija kad se vratio iz Kine . Nije to to
  • podravskimodrikibicPMK
    471
    Ekipa nam je jako loša s obzirom kakav budžet klub ima.
    Viking (prema internetu) TRI PUTA MANJI budžet!
    Možda ulažemo više u marketing, mlađe kategorije al opet valjda i dobivamo više....
  • Dzoni
    7.8k
    Greškom like. Samo usporedi recimo prošle sezone broj bodova u EL i uloženo u transfere. Otprilike smo tu negdje gdje i trebamo biti. A to nam je još i rekordna sezona po potrošnji
  • Maki2
    1.1k
    Kovacevic nije kriv za ovaj poraz i to dolazi od jednog od najvecih kriticara Marija Kovacevica na kugli zemaljskoj. Ovaj poraz je poraz uprave nakon katastrofalno odradenog prijelaznog roka i odluke o nesmjenjivanju doticnog.
  • Dzoni
    7.8k
    Kovačeviću ne bih davao otkaz kako god završilo
  • podravskimodrikibicPMK
    471
    Ponavljam, tri puta veći budžet od Vikinga.

Ako je to tebi
    Otprilike smo tu negdje gdje i trebamo biti.Dzoni
    bolje da ne raspravljamo dalje.
  • Kruno
    1.6k
    Jel treba da nam i Ligu europe ubrlja?
  • Dzoni
    7.8k
    A koga bi doveo? Mijenjanje stalno trenera ne vodi nikamo
  • Kruno
    1.6k
    Al ovaj je tu 2 sezone i nema pomaka.U europi nas svi šamaraju.
  • shameless86
    2.2k
    hoxha,lisica,zajc,topic,a moram reci i orsic nisu igraci za dinamo..valincica bi još istrpio jedno vrijeme
  • NKDZ86
    9.5k
    ne bu ga ni dobio dokle god osvaja opasni hnl...
  • Sibirski plavac
    9.9k

Ako se jednog dana bude išlo u smjenu Kove, ja bih stranca, ali pravog koji zna neki k o nogometu, npr nekog Španjolca ili Portugalca. Mi smo navikli da nam dolaze od stranaca razni Cannavari i Petevi pa mislimo da stranac nemre biti kvalitetno rješenje. Može, samo treba pametno birat.

Meni je već neko vrijeme favorit, dosadan sam sam sebi koliko ga spominjem, Serhij Rebrov. U doslovce svakom klubu di je bio uzeo je trofej i to ne u nekim žnj ekipama (Dinamo Kijev, Ferencvaroš, Ukrajinska repka, sa Dinamom igrao osminu LP i četvrtifnale EL, Ferencvaroš s njim ušao u LP prvi put nakon 25 godina).
  • NitkoBitan
    38.5k
    Dok ne probijemo budzet od 100 milijuna eura mi realno nemamo kaj radit u Ligi prvaka.
  • markoli
    2.2k
    Mi (očito i Uprava?) od ekipe koja je jedva prošla dalje u EL očekujemo da nešto napravi u LP. Otišao Bakrar, došao Oršić. Svi ostali igrači koji su došli nisu pojačanja ili su za budućnost. Najkritičniju poziciju (vratara) nismo riješili. Veliki minus za ovaj prijelazni rok..
  • T90d
    3.2k
    Miriše na još goru Europa Ligu od lani. Gdje je malo falilo da izletimo u "grupnoj" fazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet