• InteraGal MGC
    61

Znam se s Tomom od 2008.g išli smo prvo zajedno na Euro pa poslje i na utakmice Dinama, vjerujem da čita forum, ali stvarno lik koji voli Dinamo, a upoznali smo se baš na Knežiji
  • Xpert1992
    966

Ko da svoju pokojnu baku slusam. Ko je bil u crkvi i na groblju, odnosno, bitnije, ko nije.
  • NORTE
    26.8k
    Mediji spominju tri moguće izmjene za Norvešku, Stojke upitan, možda Hoxha umjesto Orše i Galešić umjesto Valinčića.
    No to su samo novinarska nagađanja.
  • Denle
    709
    Znam se s Tomom od 2008.g išli smo prvo zajedno na Euro pa poslje i na utakmice Dinama, vjerujem da čita forum, ali stvarno lik koji voli Dinamo, a upoznali smo se baš na KnežijiInteraGal MGC

Meni je samo drago da imamo nekog iznimno inteligentnog covjeka kao njega u izvrsnom odboru kluba. Prvi put sam za njega cuo prije nekoliko godina, dok su mediji prenosili njegove statistike i podatke o nasim klubovima i natjecanjima, puno prije nego je bio povezan s Dinamom.
  • fakin
    6k
    Samo ne hoxha umjesto orsica
  • Zvonkec
    593
    Fino se miške posro po terenu na maxu u izjavi pred Viking. Veli da bu im teren u norveškoj bolje pasao za kombinatoriku.
  • T90d
    3.2k

Mozda bi Prevljak pogodio onu loptu da smo imali dobar teren.
  • Zagreb1992
    3.8k

Sumnjam da je baš to utjecao na njegov promašaj :D
  • T90d
    3.2k

Nikad nećemo saznati, lopta je nažalost nezgodno odskočila radi lošeg terena.
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    Kakvo jutro, ovdje sunce ☀️,predivan dan očekujem a još ljepšu noć . Da nam se dečki vrate sa ligom prvaka ,to nam svima od srca želim. A svi koji su tamo i koji stižu tokom dana lijep i nezaboravan provod . Imam neki dobar osjećaj ,miran san dok tekma ne počne . Danas ide dres ispod sakoa na poslu ,za reverom značka Dinama . Treba izdržati do 6 haha. Ugodan dan Zona
  • Diavollo094
    258
    Ajmo po ligu prvaka možemo mi to
  • NitkoBitan
    38.5k
    The UEFA Appeals Body (AB) has taken the following decisions:

Match: GNK Dinamo vs. Viking FK (2:2), 18.08.2026, UEFA Champions League 2026/2027

Charges against GNK Dinamo

Lighting of pyrotechnics or any other objects, Art. 16(2)(c) of UEFA Disciplinary Regulations (DR)

Decision:

The AB has decided:

To order the enforcement of the suspended disciplinary measure imposed by the Control, Ethics and Disciplinary Body in its decision of 11 December 2024 for lighting of pyrotechnics, i.e. to order the partial closure of GNK Dinamo’s stadium (i.e. half the capacity of the lower part of the North stand) during the next one (1) UEFA competition match in which GNK Dinamo will play as the host club.

To fine GNK Dinamo €20,000 and to order the partial closure of GNK Dinamo’s stadium (i.e. half the capacity of the lower part of the North stand) during the next one (1) UEFA competition match in which GNK Dinamo will play as the host club. Said partial stadium closure is suspended for a probationary period of two (2) years, starting from the date of the present decision.
  • rob ljubavi
    1.1k

Dobili 2 godine fore :lol:
  • NitkoBitan
    38.5k
    I meni se cini da je uvjetna, malo zbunjuje kaj se dva puta spominje ista stvar.

Ono kaj je smijesno je to da smo dobili manju financijsku kaznu za postenu bakljadu nego sto bi ju dobili u HNLu.
  • Sajla
    23.1k
    ne baš. aktivirana je prijašnja uvjetna kazna tako da će biti zatvoreno pola SD na sljedećoj domaćoj u Europi, kazna od 20k eura i onda novih 2 godine uvjetne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.