• InteraGal MGC
    57

Znam se s Tomom od 2008.g išli smo prvo zajedno na Euro pa poslje i na utakmice Dinama, vjerujem da čita forum, ali stvarno lik koji voli Dinamo, a upoznali smo se baš na Knežiji
  • Xpert1992
    952

Ko da svoju pokojnu baku slusam. Ko je bil u crkvi i na groblju, odnosno, bitnije, ko nije.
  • NORTE
    26.8k
    Mediji spominju tri moguće izmjene za Norvešku, Stojke upitan, možda Hoxha umjesto Orše i Galešić umjesto Valinčića.
    No to su samo novinarska nagađanja.
  • Denle
    696
    Znam se s Tomom od 2008.g išli smo prvo zajedno na Euro pa poslje i na utakmice Dinama, vjerujem da čita forum, ali stvarno lik koji voli Dinamo, a upoznali smo se baš na KnežijiInteraGal MGC

Meni je samo drago da imamo nekog iznimno inteligentnog covjeka kao njega u izvrsnom odboru kluba. Prvi put sam za njega cuo prije nekoliko godina, dok su mediji prenosili njegove statistike i podatke o nasim klubovima i natjecanjima, puno prije nego je bio povezan s Dinamom.
  • fakin
    5.9k
    Samo ne hoxha umjesto orsica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.