• Matija1711
    26
    Ja sam bas full nervozan za danas,ali pobjeda danas donosi tolko puno. 1.750 bodova za nacionalni koeficijent,6.000 za klupski i 18M Eura.
  • Paggini
    96.8k
    18M Eura.Matija1711

kako ćeš tek biti nervozan kad saznaš da je puno više od 18 milijuna
  • Maximo
    989
    kako ćeš tek biti nervozan kad saznaš da je puno više od 18 milijunaPaggini

čekaj da prođe tekma pa mu reci
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    535
    A Skandinavija i Poljska imaju veze jedno s drugim ko Miške i gel za kosu
  • NitkoBitan
    38.4k
    Mozda covjek misli na razliku izmedu EL i LP.
  • emilperska
    18k
    A Skandinavija i Poljska imaju veze jedno s drugim ko Miške i gel za kosuBicikl Arbera Hoxhe

Na oboje se izdrkava po podcastima i forumima kao neke pokazne modele što bi i kako trebalo dalje.

Da se razumijemo, HNL je odvratna liga, zapela u razvoju u milijun stvari.

Ali ovo što se u nogometno pokazali Viking, Rakow i Mjalby kao neki modeli koji nam se sve više prezentiraju je odvratno i lišeno svakog nogometnog talenta.

Ovaj Viking je ekipa koju bi 2022. razmontirali s 4-5 golova u 2 tekme. Bodo je druga stvar jer je riječ o ekipi koja je 6-7 godina na okupu i sad su na nekom svom vrhuncu što se Europe tiče. Ali to ne znači da je svaka norveška ekipa odmah bauk i neprolazna ili skandinavske općenito.

Ovo prošli utorak na Maksimiru, dalo se iščitati da nam dolazi mini Ajax u nastajanju, a došla nam Olimpija Ljubljana iz 2023.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Bolji smo duplo od njih, vidilo se to u zagrebu, vidit ce se i veceras. Samo mozemo sami sebe izbacit. Idemo Dinamovski i nema straha.
  • don
    21.1k
    potpis, samo sami sebe možemo izbacit. Viking to nije u mogućnosti.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    535
    slažem se, overrated je to sve, valjda se pokušavajući "dočarat" kolko su oni dobri pomalo zataškavaju naše mane... nisu oni tolko dobri kolko mi još imamo prostora za napredak i podizanje u formi. Više od pola pojačanja još nije ni nastupilo, nadam se da ćemo bit 30% bolji kada se pojave na terenu i uigraju jer ovo trenutno je dosta tanko ako ćemo biti realni, ali i takvi se šećemo HNL-om i na pragu smo ulaska u LP, tako da nema prostora za negativu...
  • JakovK6
    306
    ma ima smisla to šta se govori u podcastima, nažalost. S obzirom na našu tehničku kvalitetu i nogometnu inteligenciju, talent itd. žalosno je što nam ekipe bez tih kvaliteta mogu parirati samo na temelju intenziteta i fizike.. a to je ono što se može trenirat, samo što se kod nas to zanemaruje.

Evo ovo je očigledni primjer, vidimo da nam ništa ne mogu i da smo tehnički i taktički iznad njih, a opet ne možemo bit sigurni da ćemo proći dalje
  • wolfgang14
    4.7k
    Joj zašto prva utakmica nije mogla završiti 2-0 ili barem 2-1, bio bi sad miran...
  • austrijanac
    13.3k
    Doruckovao sam tunu i grcki jogurt, popodne si radim steak, a navecer kupanje u pivi nakon prolaska.

Nervoza kao da ja igram.
  • Paggini
    96.8k
    Rakowemilperska

Treba reći i da je ova propast zadnja u poljskoj, bez itijednog boda pa ono, nije neki standard za usporedbu.
  • emilperska
    18k
    navecer kupanje u pivi nakon prolaska.austrijanac

Uz jedan norveški losos ako Kova odradi ono što mora u Europi?
  • emilperska
    18k
    Treba reći i da je ova propast zadnja u poljskoj, bez itijednog boda pa ono, nije neki standard za usporedbu.Paggini

Slabiji ulazak u sezonu da.

Ali poljska liga je mokri san svakog sportnet tovara. 5 prvaka u 10 sezona. Izjednačena liga itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.