• Droljo
    31.4k
    Većina ovod je optimistična, mene pak pere neka nervoza. Pogledao sad sažetke od jučer. Strašno kako se to trči. Ne vidim kak mi možemo proći danas. Ali, nada umire zadnja...
  • Masto
    2.1k
    čuva oršu za kasnije ako bude trebalo, u najgorem slučaju za produžetke, al se naravno nadam da za to nece bit potrebe i da ce se prolaz riješiti u prvih 90 minuta
    Dinamo je bolji samo to treba pokazat i na terenu, ajmo dobit te norvežane u gostima
  • Noel
    23.9k
    Većina ovod je optimistična, mene pak pere neka nervoza. Pogledao sad sažetke od jučer. Strašno kako se to trči. Ne vidim kak mi možemo proći danas. Ali, nada umire zadnja...Droljo

Jednostavno, ne upast u njihov mlin, kaj nam se dogodilo na Maksimiru, bezglavo trčanje ko muhe bez glave nego iskoristit to kaj smo nogometno i tehnički daleko bolji od njih. Reko bi Kruno Jurčić kontrolirani rizik.

Vjerujem i siguran sam u prolazak, o ispadanju od Vikinga mi je glupo i razmišljat, solidna su ekipa ali nogometno daleko ispod nas.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Moram priznati da sam osobno optimist i zbog izjava od Mišića i Kove, otvoreno su uvjereni da smo bolji, bez floskula.
  • Ludovic IX
    12.6k
    ali igraju neki pragmatični direktni nogomet u kojem se mi ponekad ne snalazimo. uvijek imam osjećaj kad igramo protiv skandinavaca da paničarimo.

ja se nadam da kova neće gledat na to da u prvih 15 min budemo stabilni i ne primimo gol.. po meni, treba izaći ko u splitu i napast ih u prvih 15 min
  • austrijanac
    13.3k

Moze Olivari pisat štogod, ali meni je neupjeh ako danas ne prođemo.

Puno je razloga, sto objektivnih, sto subjektivnih ali danas se mora po pobjedu.
  • rokikaciga
    17.4k
    Ja sam skroz miran, uvjeren sam da cemo doc gore i da cemo ih razbit.
  • Paggini
    96.8k
    meni je neupjeh ako danas ne prođemo.austrijanac

Ne samo neuspjeh, nego propuštena jedna od najboljih šansi da uđemo u LP i prilika da si kupimo 2 - 3 godine financijskog mira i posložimo se do kraja.

Uz dužno poštovanje prvaku Norveške, ali u Zagrebu se vidjelo koliko smo iznad njih po kvaliteti i stvarno bi me slomilo kad ovo ne bi prošli.

ALI TAJ SCENARIJ JE NEMOGUĆ, JEBAT ĆEMO IM MAMICU BDPOVSKU I NABIT NA PIMPEK KUGLE SLADOLEDA OD 50 KUNA!!!!!!!!!!!
  • Batigol
    197
    Nadam se da Viking nije izrazito domacinska momcad...
  • Mr Anderson
    21.5k
    Totalno sam miran i neopterećen. Naravno da će ostati žal ako slučjano ne prođemo jer smo ih propustii razmontirati prije tjedan dana. Neka ekipa danas odigra na svom maksimumu pa što Bog da. U nogometu ti nitko ništa ne može garantirati, odlučivati će sitnice.
  • ElDorado
    13.5k
    Naslov Jutarnji: “Dinamo u Švedskoj traži Ligu Prvaka”
  • Ludovic IX
    12.6k

u norveskom prvenstvu doma imaju 7-0-0 a u gostima 6-1-3.. reko bi da su izrazito domaćinska momčad

25 : 8 gol razlika - preko 3 gola u prosjeku doma po tekmi
  • Plava balada
    335

Koga bi ti izbacio?
    Ne možeš riskirati s njime na beku gdje ti treba brzina i Valinčić kakav god da defanzivno trenutno je mora igrati.
    Ili bi micao nekog iz stoperskog para? Što opet nema smisla ako su oba na 100%.
    Čovjek nije ulazio samo u dvije utakmice ove sezone.
    Nemoj si dozvoljavati da ti ljudi s društvenih mreža kroje realnost, Niko je odličan, budućnost mu je svakako svijetla a koliko minutažu dobiva čak i kada nije u prvih 11 pokazuje koliko je ozbiljna i cijenjena opcija i netko tko će dostojno jednog dana zamijeniti Domingueza.
  • M94
    2.8k
    Pokaži nam Kovacevicu, ovdje se stvara reputacija.
    Na papiru smo bolji, ajmo to pokazat i na terenu.
  • austrijanac
    13.3k
    Nez kaj se dogodilo prek noci, mozda je @ksapi zasolio ali kvote su se naglo okrenule na nas.

Sinoc ie ugl bilo 2.20 na Viking svugdje, danas Dinamo 2.40 i favorit…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.