• Brusa
    4.2k
    mislim da bit druge momčadi nije osvajanje 1. Mjesta u 2. Ligi nego razvoj i napredovanje mladih igrača
    Nadalje mislim da nikome iz 1. Ekipe se ne da seljaka ti i igrati za drugu momčad.
    Uostalom, smije se u 2. Momčadi imati samo 2 igrača starija od 21 godine.
  • Ludovic IX
    12.6k
    HNS je strogo odredio i način na koji Dinamo može koristiti svoju drugu momčad. Među igračima koji imaju pravo nastupa za Dinamo II može biti najviše 26 nogometaša koji su 1. siječnja 2026. bili mlađi od 21 godine te najviše dvojica koji su tada imali 21 godinu ili bili stariji.

Klub prije početka prvenstva prijavljuje 22 igrača, a još šest može dodati do kraja ljetnog prijelaznog roka. Osim prijavljenih igrača, za Dinamo II mogu nastupati i nogometaši iz Dinamovih mlađih uzrasta.

Postoji i iznimka za starije igrače koji nisu na toj listi. Igrač prve momčadi koji je zbog ozljede bio izvan pogona najmanje mjesec dana može nastupiti za Dinamo II radi povratka u natjecateljski ritam. Istodobno može igrati samo jedan takav nogometaš, i to najviše dvije utakmice u razdoblju od mjesec dana.
  • građanin
    107
    ↪građanin mislim da bit druge momčadi nije osvajanje 1. Mjesta u 2. Ligi nego razvoj i napredovanje mladih igrača
    Nadalje mislim da nikome iz 1. Ekipe se ne da seljaka ti i igrati za drugu momčad.
    Uostalom, smije se u 2. Momčadi imati samo 2 igrača starija od 21 godine
    Brusa

ma nisam ni mislio da hvatamo 1. mjesto ili tak nešto, nego čisto 'brušenje' forme i održavanje forme... tipa neko ko je dugo van natjecateljskog ritma, tipa Šunta da ga se tu i tam baci u dinamo II i da tamo odigra koju utakmicu. sigurno mu neće odmoć. + sve je to u glavi kako je tko karakter, netko će to vidjet ko degradaciju, a neko će bit nabrijan da se iskaže, što isto nije loša opcija.

treba dat klincima i općenito ekipi da tu i tam proguta malo govana da vidimo od čega su.
  • deda
    47.8k
    Od neprijavljenih igrača mogu samo duže ozlijeđeni na 2 ili 3 tekme. Teoretski recimo Dani može.
  • Maximo
    987
    A taj dio je malo bzvz al kajćeš, bolje i ovo nego ništa...recimo Šunta ne gira za prvu ekipu taj vikend, pa bilo bi bolje da odigra onda za drugu...ovako se sporije razvija, a opet dat ga skroz u drugu, a možda nam nekad zatreba, je isto bzvz....
  • deda
    47.8k
    Šunta je i prijavljen za drugu koliko znam i sigurno će igrat tamo.
  • Omake
    20.7k
    Onaj mali Meksikanac Tejeda koji je trebao doći kod nas navodno ide u Lokomotivu
  • CastAway1986
    6.3k
    bas mi je nedavno pao na pamet taj Saulo Tejeda koji se prije par sezona slikao s nasim dresom ali nije mogao navodno doci odmah jer nije imao dovoljno godina ..Jel pise ide li u prvu ekipu ili?
  • InteraGal MGC
    59
    Prošlo ljeto se sliko u Dinamovu dresu, a i da je u Lokomotivi sa 17 godina, to je vrlo blizu da ga se prati i dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.