• Jos-Optimus
    12.9k
    da, malo sam požurio :lol:
  • dinamo u srcu
    3k
    Mišljenja sam da nas danas baš Zajc i Orša vode u LP.Jos-Optimus

Jedino za zelenim stolom danasKrizy

Ma može i danas i sutra, svejedno, samo da nas odvedu.
  • Eduardo
    30.4k
    taman si me preduhitrioKumerle

Krajnje je vrijeme bilo za temu... pošto nitko do jučer poslijepodne nije otvorio mislio sam da ni neće. Sorry ako sam nekome pokvario trud, ali ako netko ima što pripremljeno nek slobodno zalijepi tekst u nastavku teme.
  • Kumerle
    3.4k

Ma bitno da je otvoreno, nemaš se kaj ispričavati.

Zalijepio sam u temu pa, koga zanima, neka pročita, sve pet :wink:
  • Maximo
    986
    Ma može i danas i sutra, svejedno, samo da nas odvedu.dinamo u srcu

Mislim da se svi nadamo uzvratu protiv Bayerna, da im vratimo za onaj poraz
  • Makedonion
    299
    ako se nisam tad, evo sad se slazem s tobom.
  • Filip85
    1.6k
    Gledam sutrašnju prognozu za Stavanger. Sunčano, najviša dnevna do 22, gotovo pa idealni vremenski uvjeti.
  • Roky
    168
    Malo sam gledo tu umjetnu travu(jer to svi navode kao veliki problem) kod njih glupo ce zvucat al izgleda nekako najnormalnije nema ona čudna odbijanja koja sam vidio u Svicarskoj i sad kad sam gledo BSK protiv klinaca isto ima ta cudna odskakanja tako da nadam se najboljem,a to je LP idemoo!
  • IceMan
    4.4k
    Neznam kakvi su tereni, al ko je god igrao veliki nogomet - utakmicu na umjetnoj travi složit će se da to jednostavno nije isti sport više. Ni približno.

Ne opravdavam nikog unaprijed, sami ćemo iskovat svoju sreću, al ne može i nikad neće to biti isto ili identično.
  • Ivdzo11
    10.9k
    Lijepa vijest stigla je sa sjevera Europe. Noga Luke Stojkovića odlično je reagirala na umjetnoj travi, odradio je kompletan trening s maksimalnim kapacitetom. To znači da bi Stojković trebao biti starter u srazu u kojem se Modri bore za ulazak u ‘kraljevsku klasu’.
  • don
    21k

nije isti sport za nas rekreativce, ali je za profesionalce. Oni se skoro svaki dan susreću sa umjetnom travom i 0% izlike smi postojat za to.
  • jedan u nizu
    19.1k
    Ako su se oni mogli prilagoditi maksimirskom travnjaku, mozemo i mi njihovom.
    Nema izlike.

Dosta vise o umjetnim travnjacima i prilagodbama. Ako se kao profesionalni sportas ne mozes prilagoditi malkice drugacijim uvjetima onda mi idi u k ...
  • Masto
    2.1k
    da nikad neće biti isto slažem se ali mogu zamisliti da se u tom pogledu napredovalo s godinama što se tiče umjetne trave i vjerujem da su klubovi koji igraju na višoj razini poduzeli sve da dojam igranja bude kao na pravoj travi
  • IceMan
    4.4k

Pa da, zato i velim da neznam kakvi jesu sad umjetni tereni i kakvi su uvjeti kod Norvežana.

Iz svog iskustva velim da to nije isti sport, i još nešto, stopa ozlijeđenosti je xy puta veća.
  • DiddyGuela
    6.7k
    Svaki umjetni travnjak je bolji od onog krumpirista na Maksimiru. Tako da nam umjetni travnjak nece predstavljati problem sutra.

Vise smo se mi mucili protiv Varazdina na nasem travnjaku nego sto cemo se muciti sutra na umjetnom travnjaku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.