• wolfgang14
    4.7k
    Ja bi volio Kačavendu umjesto Zajca.OsamŠest

vjerojatno će i biti tako od 60. minute
  • miro
    9.6k
    bit ce Kaca od prve minute umjesto Stojkovica bojim se
  • Masto
    2.1k
    ako je vjerovat kovi i kvasini bit će spreman za početi od početka al vjerojatno ne za svih 90
  • Crni86
    23.8k
    Neki su zaboravili Galetov zadnji nastup na sjeveru Europe na desnom beku i kaj su mu radili brzi danci.

Kolko god volim Galesica, on nije rjesenje za nas desni bok sutra.
  • njurci10
    649
    upravo to sam i ja htio napisati, umjesto Zajca kaČ, sve ostalo ostaje.
  • Matija1711
    14
    Rekli su na Podcast 8_24 da stojke starta
  • crophantom
    6.9k
    Ako Stojke ne moze cijelu, kaj nebi imalo vise logike da ga uvedemo u drugom pa da im radi nered do kraja tekme?

Kad njega izvadimo puno smo sterliniji, tak da ja bi njega definitivno ostavio za kraj tekme da ih našamara (he he) dok im mozda malo popusti koncentracija.
  • Droljo
    31.3k
    Nisam siguran jel pametnije njima prepustiti posjed ili da se opet igramo viktorije pred njihovim golom i riskiramo brzu tranziciju. Viking je momcad koja bolje igra bez lopte nego s loptom.Makedonion

E kad sam ja to govorio prije prve tekme bil sam poklopljen da smo mi dinamo i moramo napast jebeš njihovu tranziciju. Eto šta smo iz toga dobili...
    Oni imaju samo kontru i prekid, sa loptom ne znaju ništa.
  • Murta
    30
    Sudi nam Jose Maria Sanchez Martinez koji je sudio Rijeci u 5:0 porazu protiv PAOK-a

Nisam se sjećao da je neš krivo napravio pa sam išao pogledat sažetke. Dao je drugi žuti Majstoroviću za nešto što nije "morao", ali da se mene pita, u takvim situacijama bi se dijelili kartoni konzistentno.
  • Mr Anderson
    21.5k
    Ako Stojke ne moze cijelu, kaj nebi imalo vise logike da ga uvedemo u drugom pa da im radi nered do kraja tekme?crophantom

Ako nije sto posto fit, logičnije ga staviti od početka pa dokle može. Kaj da ga staviš u npr. 60. minuti i on obnovi ozljedu? Onda si tek u problemu.
  • ElDorado
    13.5k
    Zajc nam je defenzivno postao priličan problem. Protiv Vž dueli 0/8. Dobro bi razmislio o Kaču kao starteru.
  • crophantom
    6.9k
    ak je stanje tak loše da nismo sigurni da dal pola sata može izdržati, još jedan razlog da mi ne starta. Ajmo vidjeti kolko i kak možemo bez njega, mozda bude 0:3 u 60toj minuti pa nema ni potrebe da uđe.

Ak smo riskirali s golmanom, s tim da nismo popunili vezni red na vrijeme, pa onda mi stvarno nema smisla da sad forsiraš Stojkovića i riskiraš s njim, koji ima neku povijest ozljeda, pa da ga potencijalno izgubiš za neki duži period.

Nama će gore prvenstveno trebati fit igrači, stojim pri tome da bi ga ostavio na klupi ak nije dobro, pa eventualno ak sve krene nizbrdo probao da on nešto na svoju magiju izvuće.

Pogotovo jer ti je već Zajc problem za defanzivu, pogotovo tranziciju, sad još stavis i načetog Stojkovića i ima da Mišić krepa, a nije da se baš odmarao.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Što se mene tiče, ne...ovo su utakmice koje rješavaju likovi kao Zajc. Uostalom, zabio je i Thunu, bio blizu i da zabije i Vikingu. Konkretan je...Kač će donijeti svoje ulaskom, a tko zna hoće li morati zamijeniti Stojketa pa da se ne dovodimo u probleme. Mišljenja sam da nas danas baš Zajc i Orša vode u LP.
  • Droljo
    31.3k
    Jose Maria Sanchez MartinezMurta

Po imenu taj bi morao cijeniti lijep, tehnički nogomet kakav mi gajimo za razliku od vikinga koji samo trče i udaraju. Kad ti sudac ne dozvoljava pre jake duele i da koji žuti na početku takve ekipe nemaju puno za ponuditi.
  • Krizy
    75.3k
    Mišljenja sam da nas danasJos-Optimus

Jedino za zelenim stolom danas :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.