• miro
    9.6k
    Kakvih 4 milijuna, za to smo mogli uzet Livakovica. Ovo ce bit neka posudba s mogucnosti otkupa za max 2 milje, sve ostalo mi nema smisla
  • OsamŠest
    8.2k
    Moramo ih ili stvoriti sami ili ciljati one koji su negdje zapeli. Treća opcija je loviti nove Domingueze i Vinloefe kao što smo sada i uradili sa Nsokijem i Rodriguezom.marcio amoroso

Ali meni je ovo zapravo i najzdraviji način razmišljanja za klub našeg ranga (natjecateljskog i financijskog). Idealno poslovanje i to ne bih mijenjao.
  • Twisted1
    1.2k
    Ja sam zadovoljan Kotarskim kao opcijom za prvog i dugoročnog vratara Dinama.
  • Zagi
    18.9k
    Nevistic je dovden kao buduca reprezentativna jedinica.Efes Pilsen
    Koje su šanse da treći golman u21 reprezentacije (Šemper, Pandur, Neva) završi kao reprezentativna jedinica?
    Ni ne sjećam se više kako nam je to tada bilo prezentirano ali ništa to osim duplog pasa sa Miškovićem nije bilo.
  • Fan
    2.6k
    Koje su šanse da treći golman u21 reprezentacije (Šemper, Pandur, Neva) završi kao reprezentativna jedinica?Zagi

Možda griješim ili me sjećanje vara, ali u tom trenutku je Neva bio najveći prospekt sa dvije izvanredne sezone u Varaždinu i Rijeci. Također, nije ozbiljno mjerilo, al kao dodatak, Transfermarkt isto to potvrđuje jer je te 2020. vrijedio 3m eura, sa samo 21 (ili 22) godine, više od Pandura i Šempera.
    3m eura za golmana iz HNLa jest puno, još više tada prije 6 godina, ali apsolutno s pravom smo se mogli nadati da će bit buduća jedinica repke, a sad što bi bilo da je braniti počeo odmah, ko zna...
  • Crni86
    23.9k
    Kakvih 4 milijuna, za to smo mogli uzet Livakovica.miro

Nismo mogli jer on ocito nije htio.
  • Maximo
    986
    Nismo mogli jer on ocito nije htio.Crni86

Navondo nam je to bilo previše, mi smo nudili 2 milje
  • Paggini
    96.7k
    Navondo nam je to bilo previše, mi smo nudili 2 miljeMaximo

Haha jesmo jesmo da
  • Dzoni
    7.8k

Prema navodima dobronamjernog novinara Sv. Tome Ničote i njegovih sljedbenika na facebook komentarima
  • crophantom
    6.9k
    Transfermarkt isto to potvrđuje jer je te 2020. vrijedio 3m euraFan
    ako se s pravom žalimo da neki stodra stavlja premalu vrijednost za naše igrače na TM, zašto ovdje TM uzimamo kao relevantan?
    ovo sad bubam, ali pošto to neki random lik određuje, zašto dupli pas nebi bio dupli dupli pas? kaže Miško daj mi za malog stavi 3 milje, a mi se kao pravimo da stvarno vrijedi 3 milje, svi sretni i zadovoljni.

Ne kažem da je tak i bubam bezveze, ali moramo kao civilizacija ili bar kao zajednica na Zoni postići neki konsenzus kad je TM relevantan, a kad nije :sweat:
  • ElDorado
    13.5k
    Bilo bi pozeljno da stavimo Livakovica ad acta. Zajedno s Barom. Sta je bilo bilo je. Okrenimo se buducnosti. A cijene diktira trziste i koliko je netko spreman platiti pa tako ove besmislene price da je Kotarski preskup su samo prazne price. Mozemo malo pritiskat, moze on sam malo pritiskat ali 3-4 milje je realna cijena za golmana koji je plaćen 5 i koji je drugi golman reprezentacije. Inace Cph popusio 0-4 bez Kotarskog pa uzmite u obzir kae o klubu i njihovoj obrani pisao ovdje @Kujtim Shalla.
  • Zagi
    18.9k
    Ne moze najveći prospekt biti treći golman godištem limitirane reprezentacije. To tak jednostavno ne ide.
    Ajd moze se zamisliti ako su konkurenti gurani prek veze, događa se to nerijetko.
    No 6 godina poslije, vidimo Šempera, Pandura i Nevu.
  • Fan
    2.6k
    sve 5, zato sam i napisao da nije neko ozbiljno mjerilo nego samo dodatak, iako osobno ne vidim sad baš tako stvari da nas je TM za nešto zakinuo, a za što druge nije (naravno, mi ćemo uvijek gledat svoje i reć da vrijede više što ponekad jednostavno nije točno), a za ostale stvari, ha ne znam, ja sam dojma da je Neva tad vrijedio dosta. Možda ne 3m, ali blizu, a i općenito nam klubovi HNLa znaju podebljat cijenu. Dovoljno je pogledat primjer Atletica gdje bi Barci Alvareza dali za 500, a Arsenalu za 150m.
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    buraz ,pa jel ti shvataš da za livakovića nikad nije bio problem dati 3,4 pa ni 5 milja nego njegova tražena plaća koja bi iznosila i 2 milje i ugovor na 5 godina. Nadam se da shvatiš to brate. I zbog svega toga i takvih komentara su poslije svi i počeli pisati kako nemamo za jogurt. Btw nije Kotarski lošiji golman ot Livakovića. To je i pokazao gdje god da je bio. Čak i u Kopenhagenu gdje je pogriješio par puta ali uvijek je bio broj jedan kod oba trenera ,neprikosnoven. Tako i u paoku. A livi se nije snašao nigdje nego kod nas . Fact
    Ajmo polako , stvara se bezveze neka nervoza ,čovjek se omalovažava i nebo me čudilo da nakon prvog gola odmah krene sazivanje Livakovića od dežurnih dušobrižnika i eksperata . Ajmo prvo da potpiše . I 3,4 milje su ništa za dobrog golmana .
  • Paggini
    96.7k
    Nitko tada nije trepnuo na 3 milijuna eura, znalo se da je i to neko podmazivanje i da ga se moglo i za milju i po dovesti, ali u konačnici je neki konsenzus nakon stvarno dobre dvije sezone bio da Neva vrijedi te pare i da je Dinamo dobar jer Livaković ide to ljeto, pa imamo odmah spremnu zamjenu.

Samo što Livaković nije otišao to ljeto, a Neva je otišao u Lokomotivu gdje je i načeo leđa na njihovim kretenskim treninzima i potpuno izgubio formu. Da se iz Rijeke prebacio odmah na gol Dinama, imali bi vjerujem i drugačijeg golmana, ali to je život.

Tko ne vjeruje, neka slobodno pogleda kompilaciju obrana iz Varaždina i Rijeke, to je potpuno drugi golman.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.