• Eduardo
    30.4k
    Villar dobar protiv Barce, slozio mrtvaca za suigrača, ali ovaj promasio.ZgDLions

I više nego dobar u prvom poluvremenu... drugi dio nisam gledao, ali u prvih 45 minuta je pokazao o koliko dobrom igrači se radi. Koja šteta da se nije uklopio kod nas. S njim u ovakvom izdanju imali bi bolesno dobar vezni red.
  • OsamŠest
    8.2k

Odlične pripreme i otvaranje sezone kod nas. Jednostavno pao kao i cijela momčad. Šteta..
  • Ludovic IX
    12.5k
    pa upravo zbog lošeg otvaranja sezone je ispao iz sastava. Od prve tekme to nije bilo to. Previše soliranja, širenja ruku i sl. Ljubičiću smo bili prespori a nij3 mogo stopat loptu. Villar je trebwo bit jedan od a mislio je da će bit broj 1.
  • rokikaciga
    17.3k
    Villar je previse carinio loptu i zato je toliko lose izgledalo + losa povratna trka (svi su ju tad imali losu). Vidi se iz aviona da je igracina ali iz tko zna kojeg razloga nije kliknulo.
  • DrRatoljub
    1.3k
    A mislim i da bi bilo bolje da su igrali Misic Villar i Stojkovic. Svi sml vidjeli koliko smo bolji bili otkad je Stojkovic standardan, to bi i Villaru sigurno pomoglo.
  • vjeko1701
    28.4k
    Da se moram kladiti, vjerojatno je došao kurčevit sa stavom da će liga biti zajebancija a u Europi će tražiti bogatiji transfer. U svakom slučaju mislim da se vidio kao neupitnog prvotimca. Stvari nisu išle tako, on nije prihvatio realnost niti se bio voljan boriti za minutažu u HNL-u.
  • Paggini
    96.7k
    Villar je bio poprilično defanzivno neodgovoran, što je bio ogroman problem, presporo se rješavao lopte i dosta je s njom usporavao igru. Igračina je, ali ne za nas jebiga.

Zajc koliko god na momente spor, dosta dobro drži loptu i zna kada je se treba riješiti, a i ako ga se gleda izdvojeno, stalno je u pokretu, među linijama i jako često se priključuje u napadu što je i dovelo do toga da je zabio solidan broj golova i našao se u još više prilika. Villar nije imao tu crtu, dosta je bio statičan, što je otvaralo dosta prostora prema iza, a prema naprijed je često bio isključen.
  • mlinchica
    7.2k
    vjerojatno je došao kurčevit sa stavom da će liga biti zajebancija a u Europi će tražiti bogatiji transfer. U svakom slučaju mislim da se vidio kao neupitnog prvotimca. Stvari nisu išle tako, on nije prihvatio realnost niti se bio voljan boriti za minutažu u HNL-u.vjeko1701

Ovo je sigurno točno jer se moglo iščitati iz njegovog prvog intervjua još na pripremama u Sloveniji.
    Sjećam se da sam pomislila, wow, kakva samouvjerenost. Samo je trebalo vidjeti ima li pokrića ili ne.
    Ne znam jel mu to bio najveći/presudni problem ali sigurno je bio jedan od većih problema, uz sve ove stvari po pitanju same igre koje spominjete.
  • Murta
    29
    Što je najgore, njegov profil savršeno paše u Dinamovu igru. Baš me zanima kako bi se jedan Dantas snašao u toj ulozi, s obzirom da puno bolje poznaje okolinu i jakost lige.
  • rokikaciga
    17.3k
    Nemamo postotak od njega?
  • Marley
    5.8k
    Sjećam se da sam pomislila, wow, kakva samouvjerenostmlinchica

A ja sam ga bas zato, vec tada prakticki prekrizila, cim sam pogledala intervju :rofl:
    Meni je veliki minus i red flag, kad netko u startu nastupi tako k**cevito.
    Ono, dobila sam dojam da ni ne pokusava to sakriti. Da smatra da je dosao negdje gdje je vec razina iznad svih. A onda jos durenje i javno cmizdrenje. Ma ajde bok.
  • über alles
    3.1k
    Villar i ljubicic su zrtve ispod prosjecnog trenera koji nije znao radit s njima i iskoristit ih na pravi nacin.
  • Xpert1992
    940

Da, trebalo bi smjenit Kovacevica vec danas. :up:
  • über alles
    3.1k

Nikad nije ni trebo bit nas trener
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.