• Gelipter
    4.7k
    Uvijek je odvratan i iritantan, a danas je degutantan i krajnje imbecilan. Rađe bi i retardiranog seljačinu Velu jr.-a slušao.

Ziziju i gače pobijelile od igre "majstora s mora".
  • wolfgang14
    4.7k
    Meni ovaj hajduk bas dijeluje jako jako labilno.Crni86

slušajući zizija, rekao bi da igra real madrid u svom vrhuncu 2017
  • Gringo
    1.2k
    Uvijek je odvratan i iritantanGelipter

Klasični Super Andrija
  • crophantom
    6.9k
    Hahahahahaha, kakav korner :rofl:
  • KtcGoat
    7.4k
    Briljantan korner
  • Thor
    3.8k
    sorry mislil sam da gledam bocanje u splitu. Sad sam skuzil tek da je nogomet. Valjda :roll: :roll: a crveni je tak da sve 5 :victory:
  • Omake
    20.6k
    Nevjerojatna autodesktrukcija Osijeka, ovaj desni bek kao da je prvi put u životu vidio dugu loptu
  • hardek
    12.3k
    Osijek nikad neće imat bolju priliku za uzet bodove s Poljuda i ovaj majstor dobije crveni karton jer je pao preko lopte.
  • rioda
    18k
    Već sam pisao nedavno, ali ne kužim ovo konstantno sudačko upozoravanje igrača kod kornera. Čisto gubljenje vremena. Ako je faul, sudiš faul, ako je penal, sudiš penal.

Sad je ovaj zadnji korner trajao minutu i pol. Prvo pola minute dok su se šarani dogegali da ga izvedu, i onda još dva Kolarićeva razgovora s igračima i upozorenja da nema povlačenja itd. Teška retardacija
  • Zg123
    4.3k
    Netko je spominjao Kolarika kao nekakvog talenta ali ovo danas mi je lose. Trapav, mekan, igra nogom slaba, ne izgleda mi nesto brz al eto valjda ga guraju jer i nemaju nekih prodajnih eksponata
  • hardek
    12.3k
    Šta je najgore na svakom korneru ide barem jedan razgovor po defaultu. Kao da gledam tete u vrtiću da uče djecu da se ne tuku
  • Crni86
    23.8k
    Upozoris Hodaka, i 2 sekunde kasnije ga moras opet upozorit.

Covjek se pita za sto sluze kartoni
  • Diavollo094
    231
    I onda netko kaže Osijek bolji ni korner ne znaju izvesti
  • OsamŠest
    8.2k
    Super AndrijaGringo

Jel Cmrečnjak iz Sigeta?
  • crophantom
    6.9k
    Osijek je smiješna ekipa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.