• Nine9
    337
    Prvi smo s utakmicom manje, dobro je sve
  • Diavollo094
    231
    Kako ubili gle koje greške rade
  • eol12
    1k
    Osijek je bio bolji, o cem vi pričate
    Hajduk imao jednu šansu i gol, makar nije ovo još gotovo
  • Gelipter
    4.7k
    dva poluudarca su imali protiv Hajduka b.
    Prvih pola sata baš podsjeća na prošlu sezonu.
    Hajduk se ovdje jedino sam može ubiti.
  • ElDorado
    13.5k
    Ma trener je izasao s Jakupovicem na nekakvoj 10. Lik ima radius kretanja 10 m. Potpuno promasena koncepcija.
    A ovaj bolid ovog Hurama nije trebao ni taknuti, lik bi se sam spetljao.
  • Thor
    3.8k
    Ok povuko ga je za dres i pustio. Debilana ali nije ga rusio. Trcali su obojica dalje. Rubno. Al jbg.igra se dolje tak da.
  • Crni86
    23.8k
    povuko ga je za dres i pustioThor

Da li je to faul?
  • Mlađi referent
    16.2k
    Crveni ko kuća, nema tu kaj rubno bit

Igračima treba držat predavanja o vjerojatnosti, nevjerojatno je da profesionalac misli da je pametno povući igrača u ovoj situaciji
  • crophantom
    6.9k
    sad baš ubili... Osijek je imao bar 5 smiješnih poteza, lopti u noge Hajduku, padaju sami preko sebe.
  • NB86
    17.6k

Ako ti ovo nije faul prijatelju promjeni sport koji pratis
  • Navijač Dinama
    12.9k
    Džaba ovoj ligi što je Dinamo kud i kamo kvalitetniji nego prije, kad su ostali se srozali valjda što ikad. Osijek je spao na to da su im Omerovic i Jakupović(koji mogu biti odlični rotacijski igrači u BIH premier ligi) lopata nositelji igre i sistema.
  • Ljubo
    1.7k
    Cisti crveni bez puno filozofije, mene vise brine sto ovo tele od sudca to odmah nije vidio nego mu treba Var…
  • fakin
    5.9k
    cmrečnjak se dere kao da se igra zadnje kolo utakmica za prvaka. btw moćni i dominantni hajduk s igračem više ima u prvom poluvremenu 2 udarca u okvir gola
  • BeckaSkola
    143
    „Genijalno, odlicno, vrhunski,“ itd itd .. tko
    moze slusati ovog lika??? :brow:
  • Mathiasovi Chageri
    9k
    Uvijek će mi ovi prekršaji gdje je crveni toliko očit biti fascinantni. Faul je tu crveni i ostaješ sa igračem manje i gubiš 1:0, bezizlazna situacija osim ako se Hajduk baš ne samoubije.

S druge strane, pustiš igrača prema golu nakon ove gluposti, postoji šansa da ga tvoj suigrač stigne, da Malenica obrani, da on promaši. Čak i da ti zabije 1 na 1, opet ostaješ 70 minuta u šansi da stigneš dva gola zaostatka u utakmici u kojoj stojiš bolje.

Pa jebote, čemu onda vučeš igrača ovako očito kad ide sam na golmana?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.