• ZgDLions
    1.9k

Pa imaju love koliko imaju, križaljka je na stolu, proveli su besane noći i potrošili sate da je poslože.
    Kak se ovdje piše nista lakše nego naći top igrače i na brzinu ak se nisu uklopili proslijediti dalje.
    Trenutno se ispunjavaju svi ciljevi i dobro stojimo i napredujemo na svim poljima.
    Nekaj će se i prodavati, tako da se ne bi trenutno baš odricao ni Gode, ni Tabinasa.
    Nije da je Boban najavio veliku potrošnju na transfere, više zatvaranje financija.
  • DerHerrKool
    1.7k
    smatram da je dobar rezervni bek ali ovdje je počeo u prvok tako da nije "rezervni"mali M

Itekako je rezervni, ako prvi bek odmara od i za europsku utakmicu. Kak ti sebi zamišljaš rezervnog beka?
  • mali M
    10.3k
    pa dobro to se slažemo, kakve onda izjave da riba smrdi od glave? Ne kažem da se trebamo odreći ikoga nego da po mojoj procjeni nisu igrači za Dinamo...

a brate mili pa počinje dovoljno utakmica u prvoj da ga trenutno ne smatram rezervnim. Fakat je dosta tekmi počel u prvoj. Al ok, neka vam Goda, meni nije on taj i bok
  • DerHerrKool
    1.7k

Ni ja ne mislim da bi on trebao biti zacementirani prvi bek Dinama, ali je dovoljno dobar da ga se ima u momčadi. Ima svoje mane i vrline i tako ga se treba koristiti.
  • ZgDLions
    1.9k

To za ribu je stilska figura.
    :smile:
    Gledam na to da smo odabrali na izborima upravu i dali im povjerenje, a samim time na neki način podržavamo igrače koje su odabrali.
    Ima puno komentara omalovazavanja nekih igrača kaj mi pomalo smeta, iako nisam nesretan kaj nije došao židov, a ni rus mi nije najdraži, ali podržat cu ga do prve pogreške, a onda…
    :smile:
    Još sam pod dojmom Tabinasa, na tekmi mu ekipa spominje familiju, da nek mu frendovi u Boltu nađu posao i poneka polurasistčka.
    Nije to dečko zasluzio, pa sam izgleda previše osjetljiv na naše igrače iz drugog plana.
    Nije tebi osobno, nemoj kaj zamerit.
  • Matija1711
    3
    Nadam se ako se udje u LP,da cemo dovest jos jednog desnog beka i jedno krilo.
  • Plava balada
    334

Ne kritiziram ga, samo velim da je po meni rubna situacija. Di sam napisal da je odigral lošu utakmicu? Odgovarao sam na komentar čisto zbog pomoći oko pitanja gdje se desila ta situacija na sažetku.
    Štoviše drago mi je za njega kao i za cijelu zadnju liniju da svatko može odigrati svoju ulogu u rotaciji.
    Više vjerujem ovoj ekipi sad u kontekstu toga da praktički možeš imati jednu ekipu za HNL a drugu za Europu, nego kada se to pričalo prije dvije sezone kad je na papiru sve izgledalo super i snažno pa je ta sezona završila kak je završila...samo da se asimiliraju najnovija pojačanja i imamo slatke brige.
  • Kaktus Car
    1.2k

Ne velim da si ti kritizirao, ali po pitanju te specifične situacije se nikako ne mogu složiti i malo je simptomatično i "simpatično" da odjednom na Dinamovom forumu ima toliku ljudi koji pričaju o "rubnoj situaciji" kod običnog remplanja u borbi za loptu, a na drugom forumu na temi o suđenju u HNL-u na kojoj se navijači nekih drugih klubova redovito zakače na svaku situaciju na koju mogu (uključujući nerijetko i na potpuno ispravne odluke u Dinamovu korist) nije bilo polemika o toj situaciji (ali se zato stranicama raspravlja o potencijalnom Mišićevom crvenom kartonu).

A zašto bi i bilo? Koliko je sličnih situacija na svakoj utakmici? Situacija u kojima branič i napadač idu na istu loptu i u pokušaju da budu prvi na lopti se međusobno ramenom o rame bore za poziciju? Ako pogledaš tu situaciju ponovno vidjeti ćeš da se i Tavares "gura" u borbi za poziciju i ulazi Tabinasu u putanju.

Ako je to faul, zašto onda ne bi bio faul u napadu? Samo zato što je jedan igrač završio na podu, a drugi ostao na nogama ne znači da je igrač koji je ostao na nogama automatski napravio faul.

Po stranu individualni igrači, ali jednostavno mi je teško povjerovati da bi u nekom drugom kontekstu reakcija na tu situaciju bila jednaka i to je ono kaj je "zanimljivo".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.