• njurci10
    649
    jel misliš da sutra neće igrati?
  • Crni86
    23.8k
    Vratili smo onaj pobjednicki gard. Gubis 0:1, ali nema straha. Znas da cemo pobijediti.

Odlican ulazak u tekmu i kako je poluvrijeme odmicalo tako smo se postepeno raspadali. Drugo poluvrijeme smo bili pravi i trener je odlicno odradio izmjene.

Kolega Fatos je odlicno napisao na drugoj temi. Imamo kadar koji imamo, svatko moze pomoc ovom kadru, jednu tekmu ce ic jednog, drugu drugog i to je to.

Isto tako par mojih zakljucaka nakon danas. Tabinas i Goda ne mogu startat u isto vrijeme. Hoxha je apsolutni kriminalac i on i Goda ne mogu igrati zajedno jer taj duo lijevo je doslovce ubitacan, ali za nasu igru. Lisica danas uzasan, defanzivna igra, passovi, izgledao je totalno van tekme.

Kaca se svakom tekmom sve vise i vise dokazuje. Bit ce odlican dodatak nasem veznom redu. Moj miljenik Gale… a kaj drugo rec nego da je Niko bas pravi frajer i smeker. Prepoznale su to tribine pa je zasluzio skandiranje. Bas zbog njega ja se ne brinem ak prodamo Sergija. A iskreno Galeta vidim kao nasljednika Misica u vidu kapetanske trake kad se Misko odluci povuc.

Izmedu dve teske tekme s Vikingom, danas je bilo bitno pobijediti. Mi smo pobijedili i to s 60% snage, a k tome smo i odigrali cisto solidno. Osim kornera gdje smo primili gol, ne pamtim njihovu ozbiljniju akciju (ono zalede ne brojim), dok smo mi imali nekoliko prilika,polu prilika. U kratko odradili smo ekipu koja je u prva tri kola tukla tovare i rijeku. Mislim da itekako mozemo biti zadovoljni.
  • Gradina
    359
    Tetci poludite!
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    Hoxha je apsolutni kriminalac i on i Goda ne mogu igrati zajedno jer taj duo lijevo je doslovce ubitacan, ali za nasu igru.Crni86

Ja bih cak rekao da prije Hoxha moze startat sa Godom nego recimo Orsic. Za Hoxhinu igru je potpuno nebitno tko starta na beku, jer Hoxha uvijek radi isto - zabija se kao muha bez glave u dribling. Ako prode, prode ako ne, ne. Nema tu nikakve suradnje il pregled igre.

Mene je danas vise izzivcirao dok je negdje oko 30 minute dobio loptu ispred naseg 16m, okrenut ledima prema protivniku i onda poceo klasicno svoje okretanje i bezsmisleno pimplanje umjesto da jednim dodavanjem prema slobodnom suigracu rijesi situaciju i otvori kontru, nego sa time sto je fulao cisti zicer. Jedno se moze svakom dogodit. Al ovo drugo je jednostavno njegov trademark manjak nogometne inteligencije.

Orsic s druge strane treba beka kao Vinlöfa jer svoju igru bazira na kombinatorici i brzim dodavanjima sa suigracima umjesto na bezkorisnim driblinzima u prazno.

Vratili smo onaj pobjednicki gard. Gubis 0:1, ali nema straha. Znas da cemo pobijediti.Crni86

Sa ovime se inace slazem. I to je najbitnije. To je Kova uspio vratit vec prosle sezone na prolijece. U HNLu uopce nisu vise stresne tekme. Znas da cemo u 95% tekmi dobit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.