• Ljubo
    1.7k
    Ima li ljepši vikend nego kada Dinamo gledamo dva puta, ja mislim da nema
  • Zagi
    18.9k
    S jedne strane ne zelim hajpati jer zadnje kaj klicima treba su neka visoka očekivanja za koje sam poprilično siguran ( na temelju prošlih d2 sezona) da ne mogu opravdati.

A sa druge sam sretan k'o pajcek u blatu kaj konačno opet počinju.

Jedva čekam.
  • Hrvatski Gradjanski
    288
    Bilo bi dobro staviti momčad Dinama II na službenu stranicu.
  • Marc
    1.3k
    Kakva je situacija sa ulaznicama za danas u bijelom brdu? Jel ima mjesta i oce bit nasih? U prolazu sam pa mozda i navratim
  • deda
    47.7k
    Samo navrati. Nije rasprodano.
  • Jurki
    27.6k
    na temelju prošlih d2 sezona) da ne mogu opravdatiZagi

Mislim da je ovakva momčad malo ozbiljnije slozena.. jer ako ne zeli igrac XY, njegovo ce mjesto uzeti igrac XZ. Pa bu to za godinu dve razlike dal igra za prvu momcad Dinama ili bu revitaliziral karijeru kad mu dojde iz dupeta u glavu u nekom žblj nizeligasu.
  • Xpert1992
    935
    Prvo kaj se nadam da ce ljudi smanjit ocekivanja, treba pustiti decke da se razvijaju i uzivat gledajuci utakmice Dinama dva puta svaki vikend.
  • Zagi
    18.9k
    Ma biti će oko sredine , gore-dolje i to je okej.
    Velika je razlika ranga u kojem su se do sada natjecali i seniora pa makar to bio drugi rang.
  • Jurki
    27.6k
    Ma biti će oko sredine , gore-dolje i to je okej.Zagi

Ma ne zanima me dal bu ta ekipa treca ili 13.ta na tablici.. vec da iz te ekipe izvucemo maksimum maksimuma za prvu momčad.

Ovo je cisto razvojna momčad. Vec sam svojim prijasnjim postom htel reci.. da je konkurencija u toj ekipi zesca nego je bila u zadnjem mandatu Dinama II prije nego kaj je ugasen.

A sa druge sam sretan k'o pajcek u blatu kaj konačno opet počinju.Zagi

S ovim se slazem definitivno. Konacno je i bude ispravljen zlocin prema Dinamu koji je u pribilizno istoj ako ne istoj razini sa pljačkom milijuna eura iz kluba.
  • ElDorado
    13.5k
    Jel Fuzy u kadru?
  • FazeN
    8k
    Jel Fuzy u kadru?ElDorado

Ne
  • Dzoni
    7.7k
    Screenshot-20260823-144125-HNS-SEMAFOR.jpg
    Sastavi Dinama II i Bijelog Brda.
  • Niko1986
    8.6k
    Zanimljivo, očekivao sam Bugara od prve.
  • OsamŠest
    8.2k
    Zanimljivo, očekivao sam Bugara od prve.Niko1986

Prekjučer je igrao za juniore 90 protiv Varaždina.
  • Antee
    28
    Prosjecna visina prvih 11 je 188cm uz sivaleca i mikica. Na skoku su jaci od seniora. Blažena hrvatska genetika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet