• Ljubo
    1.7k
    tu na Zoni nitko ne govori da je Mudri vanserijski igrač. Manje više 90% nas se slaže da je tu negdje oko 25. igrača u rotaciji. Normalno svima nam je drago da je zabio i sretni smo za njega. Mene vise živcira sto ti uvijek napadaš domaće igrače a svaki stranac ti je top kvaliteta koji radi razliku i uvijek treba igrati. U svojim upisima pokaži malo više poštovanja prema domaćim dečkima, jer sam siguran da Dinamo više znači Mudraziji i Godi nego Dominguezu i Mckenni.
  • Ludovic IX
    12.5k
    prema naprijed ok, obrana katastrofa. U tih par minuta, bas je loše stajao . Nit vrit nit mimo. Svaki put njegov igrwc prima loptu a on stoji jako daleko ili uopće ne stoji kod svog igrača. Ne može on sad promijeniti svoje navike u kratko vrijeme. Ima razlog zašto je bio 27-igrac lani
  • Paggini
    96.6k
    Na stranu sve, ali jučerašnji gol je podario jedan od najboljih vizuala na Dinamo kanalima u dugo vremena

y8a1yxv.jpeg

Jebiga, idu nam svima na živce tettci, cmoljenje, uzdizanje u nebesa, ali kad se sve to oduzme i stavi po strani, imamo igrača koji ovako proslavi gol za 3:1 u 93. minuti protiv Varaždina u nebitnoj tekmi početkom sezone, to moram poštovati, čista ekstaza

Pohvale i fotografu koji je stvarno maestralno uhvatio trenutak
  • vjeko1701
    28.4k
    Naravno i meni je bilo jako drago jer se vidjelo koliko mu ovaj gol znači. Drago mi je da ga je zabio a očito i u svlačionici znaju kolko mu ovo znači jer mi je dojam da su se svi nesebično trudili dati mu loptu oko 16m.
  • fakin
    5.9k
    Pjesma za Mudroga.

Emocije nakon gola sve su rekle. Možda nije top klasa, vrhunski igrač, ali Dinamo mu je u srcu i emocije ne možeš odglumiti. Mudri, naša legenda.
  • Zg123
    4.3k
    pa da vidite kako defanzivno pokriva u tranzicijiOrc123

Ovo sam i ja primjetio tu je stvarno bio kriminalan, sreca pa VZ nisu mogli hodat vise. Mudri je i vise nego dobar za hnl kao ofenzivni vezni u 4-2-3-1 sustavu, u 4-3-3 kao 8ica on nema sta raditi u igri osim u utakmicama koje su vec rijesene
  • DerHerrKool
    1.7k
    Nije to nikaj novo jer je on takav tip igrača. Messi za siromašne, da upotrijebim glupi izraz. Ne igra obranu, ali ima dovoljno vica u igri da izvuče nekaj prema naprijed. I to je vrhunski za neki manji klub gdje cijela momčad radi za njega, ali kod nas to ne prolazi i zato je tu di je. Može igrati ovakve tekme gdje ne treba biti jako odgovoran u obrani ili zato kaj je protivnik mrtav i treba ga samo dokrajčiti ili ganjamo rezu pa se ide na sve ili ništa.
    Možda me zajebe, pa se odluči mijenjati i poraditi na tim nedostacima što bi i za njega i za Dinamo bilo super, ali sumnjam da će se to desiti.
  • Hoxhemo Titulu
    101
    To kolko on otvori prostora za protivničke napade je za izučavanje na West Pointu. Iako, moram priznati da je jučer imao 2 odlične reakcije nakon vlastite izgubljene lopte.

Ali, ima tu neku vrhunsku sposobnost za "ismetlariti" gol nekon nekog kornera, faula, u nekoj gužvi. I samo zbog toga bih ga ostavio, jer mislim da nemamo boljih opcija za ubaciti u 80-oj minuti nekog gostovanja u Gorici gdje 10 njihovih stoji u krilu svom golmanu.

Nadam se da ga tako vidi i struka, jer uvoditi ga u živu utkamicu kao dio rotacije je sistemski rizik, pogotovo ako je uparen sa Zajcem na osmici. A s druge strane, davat mu minute preko Šunte u nekim "mirnim" utakmicama mi je za zatvor.

Čestitke na golu, ali ajmo sad ne upasti u zamku...
  • fakin
    5.9k
    Nadam se da ga tako vidi i struka, jer uvoditi ga u živu utkamicu kao dio rotacije je sistemski rizik, pogotovo ako je uparen sa Zajcem na osmici.Hoxhemo Titulu

Pa očito je postao dio rotacije kad igra u zadnje vrijeme svaku utakmicu i protiv Vikinga, u itekako živoj i važnoj utakmici, je dobio malo manje od pola sata
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Moram mu priznati u zadnje vrijeme se trudi…. Evo popljuvao Tabinasa, pohvalio Belju…. Ide na bolje…. Valjda mu je dopizdilo to da mu svaka druga osoba ovo napise….
  • Orc123
    16.8k
    strano ljubac sam znaci? A od tebe te etikete lete na sva usta, ali dobro ipak ti volis etiketirati ljude. Jbg tebi su svi rusi agresori, kao i svi Izraelci pa onda sto ne bi ja bio strano ljubac?

Za razliku od tebe ja i kolega smo jako fino argumentirano raspravili u inboxu i zakljucili da se u 90% stvari slazemo, to ti je normalna civilizirana komunikacija bez predrasuda kad ukrstis cinjenice i argumente a ne floskule i cinizam kako bi uzdignuo sebe, a ismijao nekog drugog. Moram pohvalit kolegu koji je fakat super lik. Naravno ja cu i dalje raspravljati argumentima i imati svoj stav kojeg ne mijenjam kako vjetar puse. Tako da, uzivaj mi kolega i prije nego nekog osudis i zaljepis mu etiketu probaj ga poblize upoznati ili bar saslusati malo....nije tesko.
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Nisam ja jedini s etiketom…. A s druge strane kada sam otkrio o obitelji Rusa, sam se povukao jer nisam bio upoznat s time ko mu je ujak ili praujak, nisam skužio. Sto se tiče mog stava prema Izraelu i Rusiji, ne ide osobno, nego je stvar principa i sudjelovanja u pritisku prema tim zemljama na ovaj ili onaj način da se završi s radnjam njihovih vlada. Istina neće Dinamovo ne potpisivanje nekog igrača koji nema veze s nečime završiti rat, ali ćemo biti dio otpora barem simbolično. O tome se radi. Sada možemo se oko toga slagati ili ne slagati, ali to je moj stav. Ovdje se radi koliko sam upoznat ipak o iznimci, jer se radi o čovjeku koji ima obiteljsku vezu od ranije s ovim gradom.
  • Fan
    2.6k
    haha, inače nisam ni ušao u ovu temu nego sam s druge išao pogledat tvoje kometare jer sam doslovno pomislio kako u zadnjih x komentara imaš 95% ultra uzdizanja stranaca i 5% naših, a vidim da nisam jedini koji to misli...
    E sad, zašto više ljudi to tako vidi, to procjeni sam...
  • jedan u nizu
    19.1k
    Mozda sam toliko cijepljen od stvarnosti ili znanja :sweat:

Ali, jel mi moze netko objasniti njegovo slavlje jucer?
    Mislim da ono trljanje prstiju ispod nosa. Kao da ''pokazuje'' na lovu.
    Ali evo stvarno ne znam znacenje ili poruku :snicker:
  • blueslavonija
    508
    znaš ti što je trolanje ?
    trolanje je kad pljuješ na dinamovom forumu dinamovog igrača na temelju mišljenja balkanskih djedova ili upisa s FB ljudi koji nisu članovi ovog foruma niti ikakve veze imaju s našim raspravama ovdje.
    i onda umjesto da se tom stane na kraj, odnosno trolanju, ti i tebi slični branite razumnima na ovom forumu koji pozivaju, umjesto admina, da se stane na kraj s trolanjem.
    trolanje je kad kažeš da ti je muka kad dinamov igrač (r.m.) ulazi u igru. trolanje je kad kažeš da modrić može popušit k... mišiću. trolanje je kad cinkaš kao najveći jazavac iz doba komunizma druge vlastima.
    nauči što je trolanje pa onda baniraj.
    inače sve ok :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal