• Ljubo
    1.6k
    tu na Zoni nitko ne govori da je Mudri vanserijski igrač. Manje više 90% nas se slaže da je tu negdje oko 25. igrača u rotaciji. Normalno svima nam je drago da je zabio i sretni smo za njega. Mene vise živcira sto ti uvijek napadaš domaće igrače a svaki stranac ti je top kvaliteta koji radi razliku i uvijek treba igrati. U svojim upisima pokaži malo više poštovanja prema domaćim dečkima, jer sam siguran da Dinamo više znači Mudraziji i Godi nego Dominguezu i Mckenni.
  • Ludovic IX
    12.5k
    prema naprijed ok, obrana katastrofa. U tih par minuta, bas je loše stajao . Nit vrit nit mimo. Svaki put njegov igrwc prima loptu a on stoji jako daleko ili uopće ne stoji kod svog igrača. Ne može on sad promijeniti svoje navike u kratko vrijeme. Ima razlog zašto je bio 27-igrac lani
  • Paggini
    96.6k
    Na stranu sve, ali jučerašnji gol je podario jedan od najboljih vizuala na Dinamo kanalima u dugo vremena

y8a1yxv.jpeg

Jebiga, idu nam svima na živce tettci, cmoljenje, uzdizanje u nebesa, ali kad se sve to oduzme i stavi po strani, imamo igrača koji ovako proslavi gol za 3:1 u 93. minuti protiv Varaždina u nebitnoj tekmi početkom sezone, to moram poštovati, čista ekstaza

Pohvale i fotografu koji je stvarno maestralno uhvatio trenutak
  • vjeko1701
    28.3k
    Naravno i meni je bilo jako drago jer se vidjelo koliko mu ovaj gol znači. Drago mi je da ga je zabio a očito i u svlačionici znaju kolko mu ovo znači jer mi je dojam da su se svi nesebično trudili dati mu loptu oko 16m.
  • fakin
    5.9k
    Pjesma za Mudroga.

Emocije nakon gola sve su rekle. Možda nije top klasa, vrhunski igrač, ali Dinamo mu je u srcu i emocije ne možeš odglumiti. Mudri, naša legenda.
  • Zg123
    4.3k
    pa da vidite kako defanzivno pokriva u tranzicijiOrc123

Ovo sam i ja primjetio tu je stvarno bio kriminalan, sreca pa VZ nisu mogli hodat vise. Mudri je i vise nego dobar za hnl kao ofenzivni vezni u 4-2-3-1 sustavu, u 4-3-3 kao 8ica on nema sta raditi u igri osim u utakmicama koje su vec rijesene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet