• kajjaznam
    491
    zato izbjegavam forum tokom tekme, uvijek ista priča.
    Jedno je komentirati tekmu, a jedno je pikiranje na određene igrače i onda ožeži.
    Pa tak može svatko komentirati. Ekipa malo previše sere po mom skromnom mišljenju
  • Roky
    166
    Ja mislim da se na Tabinasu moze uzet bar 500k i stavi malog Mikica nije losiji od njega ruku dam u vatru
  • kajjaznam
    491
    Al MPV je zacementirao prvu, Goda sam ovaj, taman da ga se odmori
  • Maximo
    976
    Mislim da lijevo trebamo pojačanje. Od Hoxhe nemamo ništaDinoLeonix

Ma i desno smo slabi, nismo imali krilo koje radi razliku još od legendarnog Takura Kaneka
  • Wallace99
    105
    Rutinski ovo odradili.
  • Peškaman
    9.5k
    Daj mi samo jebene pobjede!
    Bravo dečki!
  • mali M
    10.3k
    Sad sam došel s tekme. Na strani 6 sam stao prije utakmice... Da li da čitam dežurne ili da samo nastavim ovdje?
  • njurci10
    649
    nastavi dalje, kataklizma
  • Paggini
    96.5k
    Iskreno bih zaključao teme na početku utakmice i otključao kad se završi, jer ovo proseravanje i natjecanje u govnarenju po svima je degutantno
  • FelceAzzurro
    1.8k

Temu? Možda čitav forum bolje :lol:
  • crophantom
    6.9k
    Danas dobre zamjene Kove, kad je promijenio bekove okrenuo je utakmicu.
    Jedino mi je žao kaj za Šuntu opet nema minuta, mislim da je za njega bolje da se prebaci u B ekipu kad se Rus i Nsoki spreme, nema smisla sa sjedi na klupi u ovim godinama.
  • Mr Anderson
    21.5k
    Šuntu možda bolje vratiti u B ekipu ako će ovdje sjediti na klupi i zamijeniti ekipe Mikiću i Tabinasu. Ne vidim smisla držati Tabinasa u A ekipi, igrač manje na terenu.
  • Mr Anderson
    21.5k
    Iskreno bih zaključao teme na početku utakmice i otključao kad se završi, jer ovo proseravanje i natjecanje u govnarenju po svima je degutantnoPaggini

Nebi bilo loše ili barem na kraju izbrisati sva ta sranja koja se ispišu, a ničemu ne služe. Manje više uvijek od istih likova.
  • Plavi Zapad
    28
    Svaki put bi svi mijenjali cijelu ekipu zbog Europe a cim krene losije odmah drvlje i kamenje. Ako nije 3-0 do poluvremena odmah panika i pisanje gluposti. Ljudi, priznajte da ste kukavice i papci i da se tresete cim ne dominiramo i maknite se s foruma
  • Hnlovac
    7.6k
    Ja zadovoljan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.