• Kruno
    1.6k
    Ako izvucemo bod bit ce dobro.
  • Jurahrz
    33
    Zajc ove sezone 30 žutih
  • Mathiasovi Chageri
    9k
    Rotacije su mi potpuno nebitne, što mi točno igramo danas? Ovo je nogomet prosječnog sata tjelesnog osnovne škole. Niti ideje, niti taktike, ničega.
  • DiddyGuela
    6.6k
    Sa ovakvim bekovima i krilima... ne ide ni u HNLu samo tako. Varazdin je dobro poslozena momcad, cak su i trkacki na solidnom nivou. Mi sa druge strane prazni, nervozi i bezidejni.
  • eol12
    1k
    Vise od rezultata me boli stanje travnjaka, kako smo se doveli do toga da nam je travnjak najlošiji u ligi.
    Varaždin očekivano opasan, recite vi sto hoćete ali Varaždin je u ovom trenutku opasniji protivnik od rijeke i hajduka
  • Dinamo Sector
    88
    Ako je bal neka je maskenbal.,na poluvremenu uvest kirila.,smokija i desnog beka...
  • Goncalo Santos
    4.5k
    Sramotno poluvrijeme, Tabinas, Goda i Zajc na klupu.

Teren nam je veci neprijatelj po desnoj strani od Varazdina.

Lisica odlican.
  • dzg717
    1.3k
    Daj nam Tavaresa a odvedi Orsu Liju i Hoxu
  • El Madrigal
    915
    Što se tice prvog poluvremena, jedino je Sjever na visokoj razini, ostatak užasan, uključujući i teren i trenera i cijelu momčad Dinama. Nada i vjera u preokret.
  • Orc123
    16.7k
    Na stranu slaba igra, puno gresaka, ali ovaj teren je najveca sramota za Dinamo, jebeno sramotno!

Sa takvim terenom idemo na ruku inferiornijim suparnicima i do izrazaja ne moze doci kvalitetnija momcad....
    Onaj tko je odgovoran za odrzavanje ovog rugla od terena dobio bi otkaz danas jer je sutra pre kasno. Hvala
  • dinamonajjaci
    2
    Zajc nije nikako na nivou, kao i nasa loša krila.
  • tp1997
    3.1k
    Pojedinci u našoj ekipi bi mogli ponešto naučiti od energije i želje s kojom igraju Varaždinci. Ono nepraćenje Lisice u tranziciji je bilo sramotno za gledati
  • DinoLeonix
    2.1k
    Sa ovakvim krilima kakva mi imamo. Bit će i u HNLu muke.
    Hoxha je duuugo vremena potpuno beskoristan, ni Lisica nije puno bolji. Tabinas nema što raditi u Dinamu.
    Želim vjerovati da su potpuno koncentrirani na Europu te da je ovo samo jedan loš dan.
    Ajmo dečki po pobjedu
  • Xpert1992
    926
    Bome je travnjsk sve gori i gori, doci ce do ozljeda jbt. Nego, ja bi izvadio Zajca i Misica, nek ljudi odmore. A ak izgubimo, izgubimo, nama je bitna srijeda u ovom trenutku.
  • hb1
    800
    Nisam gledao prvo, znači baš loše :sad:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.