• Svi na Sjever
    3.7k
    Bekovi i krila presamežljivo igraju od početka sezone, izuzev Vinlofa.

Forsiramo 4-3-3 a ne pokušvamo to uopće igrat.
  • jp23
    4.5k
    a zato gubimo znači
  • striko
    3.7k
    Mudri spašava i nek izgori sve
  • Xpert1992
    926
    Kaj se zivcirate uopce? Opce je poznato da slamamo protivnike u drugom poluvremenu.
  • vjeko1701
    28.2k
    nije, nadam se da se i nece ali u najgorem slucaju bi to moglo bit tocno takoDani Olmić

I kaj da bude? Ključ u bravu?
  • FrodoJePurger
    754
    Ovo kaj nitko nije pratio lisicu u kontri je za robiju svima na terenu
  • VještacZG
    56
    Na stranu našu lošu igru, fakat me Varaždin ugodno iznenađuje ove sezone... Slaven su rješili bez ikakvog problema, našamarali su hajduga i sad igraju mogu reći bolje od nas, zanimljiva ekipa svakako.
  • hardek
    12.3k
    I dalje ne kužim zašto se nije išlo u punu rotaciju danas. Koja je svrha forsiranje polu-ozljeđenog Zajca?

Šunta je po meni morao startat danas
  • Orc123
    16.7k
    a kako ces forsirati to kad ti krila nemaju igru 1 na 1 osim Hoxhe koji vec pola godine nije odigrao nista.....uzdat se u to da mozda iznenade Dani i Nsoki jer ovo s krila je 0 bodova.....zamjenski bekovi nikakvi...jedan los prema iza, a drugi prema naprijed....
  • Diavollo094
    225
    Još veća tuga na klupi nema tko ni uči kad se kupovalo kako se kupovalo
  • IstokKa96
    950
    Opet ste 'ispuzali ispod kamena' i ne vidite nista pozitivno u ovom nastupu.
    Samo negativu sirite.
  • Profesor Baltazar
    209
    Mene najviše brine prekid - dobili smo gol, to je Norvežanima velika prednost. Brine me stanje ovih koji su tzv. rezerve jer po ovome mi nemamo nikave alternative da napravimo nešto u Norveškoj u smislu promjene ritma i ubacivanja svježih igrača tijekom utakmice.
    Nije toliko stvar u rezultatu koliko loše izgledamo.
  • Mr Anderson
    21.5k
    Koliko vidim, nitko se baš intenzivno ne zagrijava tak da vjerojatno ne bude odmah izmjena. Normalno da dudeki na tribini već 15 zazivaju Mudražiju.
  • Jaro
    12.5k
    Beskrvno, trci samo onaj s loptom... Zajc totalno van forme cijelu sezonu, Kacavenda jedini unosi energiju kakvu takvu, ali kao i kad je Lisica probao - nitko ga ne prati.
    Rotiranje obrane mi nije jasno - i to cijele. Za Tabinasa nebum nista napisao jer nema smisla...
  • striko
    3.7k
    Ja sam siguran da naš nijedan golman Mišićev udarac ne bi obranio.

Varaždinu svaka čas na igri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.