• 433
    12
    Živo me interesira današnja vezna linija + zamjene
  • IceMan
    4.4k
    Mislim da Varaždinu baš i ne paše uloga di ima nešto više šanse u Maksimiru, ma što god Šafarić kazao.

U HNL-u nikome ne odgovara dolazit u Maksimir i otvarat se, jer svi znamo kako je to završavalo.

Varaždin je dobar, respektabilan, al sve opet ovisi isključivo o nama, pa nema veze koji god sastav igrao.
  • El Madrigal
    894

Nije svejedno koji sastav igrao. Ja ne prihvaćam okladu da bi postava : Neva-Goda,Radeljic,Galesic, Tabinas-Šunta, Mudri, Kačavenda- Hoxha, Lisica, Prevljak.... dobila Varaždin i da bi onda to sigurno pomoglo da u srijedu prva ekipa dobije gore. Ako vec ne možeš koristiti Stojkea i Zajca, dati odmora Mišiću i Belji, Valinčiću, ali to ne znači da i potonja trojica ne trebaju startati. Na žalost u vezi i na krilima smo tanki i jednostavno ne možeš izaći s potpunom rotacijom.
    Ono što bih volio da se Šivaleca povuće kao eventualnu zamjenu za Lisicu, jer desno krilo nema zamjenu.
  • Nine9
    335
    Zajc i Oršić unutra, protiv Vikinga bi mi bili u drugoj, Hoxha i Mudri van. Beljo je zvijer i odigrao bi mi prvo poluvrijeme protiv Varaždina.
  • DiddyGuela
    6.6k
    Varazdin je stasao u ozbiljnu momcad za HNL prilike i ako nije nuzno, stvarno ne bi trebali ici u prevelike rotacije. Osim Stojkovica i Zajca sa kojima ne treba riskirati, eventualno bi odmorio jednog stopera. Ostatak momcadi bi bio standardan ukljucujuci Valincica na beku,Misica u veznom redu i Belju u spici.
  • SAS1987
    20.5k
    U srijedu nas ceka (financijska) tekma sezone tako da treba odmoriti što više igraca pa makar danas izgubili.
  • Milki1
    50
    Ma ja bih sve izrotirao pa jedino je za vratara tak i tak svejedno jer su oba rupetine. Trebaju nam svjeze snage za srijedu.
  • Ljubo
    1.6k
    Imamo toliko kvalitetne igrače sa klupe (pogotovo u obrani) da nema razloga za brigu. Ne sumnjam u nova tri boda.
  • mali M
    10.3k
    ma sas kužim te, ali meni to nije bitnije. Preživjeti ćemo i bez LP, čak i prodaje mislim da neće biti potrebne jer smo pola već nazubljali, a di je još zarada od EL.
    Baš je bitno da ovu tekmu pošaljemo i poruku ovakvima ko VŽ koji su u naletu da Dinamo ne kalkulira..
    Ali vidjet ćemo
  • don
    21k
    ne želin barem Mišića vidit blizu prvih 11. Lako za 90. minuta u Norveškoj, šta će u produžetcima koji su vrlo lako mogući?

rotirat će se sigurno, koliko vidit ćemo.
  • fakin
    5.9k
    Misic je kod kove siguran u prvih 11 svaku tekmu
  • Jos-Optimus
    12.8k
    samo kod Kove je tako, je li?
  • Masto
    2.1k
    ako ne bude igro vise od 70 minuta ne vidim problem da počne, bit ce lakše i ovima koji nisu standardni od početka kad imas mišića
  • Olmic
    5.9k
    A zasto bi Misic trebao odmarat? Koja je ovo tekma u sezoni 51 ili 8 ? Slijedeca tekma je za 4 puna dana, stigne se odmorit 100 puta

Danas neka ne igraju samo oni koji su ozlijedeni ( Zajc i Stojke ) ostali niti ne trebaju odmor
  • Mr Anderson
    21.5k
    Ekipa bude već dosta oslabljena neigranjem Zajca i Stojkovića pa je ne treba dodatno previše oslabiti. Nije to Rudeš, Varaždin je ozbiljna ekipa. Ulazak Galešića umjesto bilo koga osim Mišića neće nas oslabiti, ali sve ostalo bi moglo.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.