• 433
    12
    Živo me interesira današnja vezna linija + zamjene
  • IceMan
    4.4k
    Mislim da Varaždinu baš i ne paše uloga di ima nešto više šanse u Maksimiru, ma što god Šafarić kazao.

U HNL-u nikome ne odgovara dolazit u Maksimir i otvarat se, jer svi znamo kako je to završavalo.

Varaždin je dobar, respektabilan, al sve opet ovisi isključivo o nama, pa nema veze koji god sastav igrao.
  • El Madrigal
    894

Nije svejedno koji sastav igrao. Ja ne prihvaćam okladu da bi postava : Neva-Goda,Radeljic,Galesic, Tabinas-Šunta, Mudri, Kačavenda- Hoxha, Lisica, Prevljak.... dobila Varaždin i da bi onda to sigurno pomoglo da u srijedu prva ekipa dobije gore. Ako vec ne možeš koristiti Stojkea i Zajca, dati odmora Mišiću i Belji, Valinčiću, ali to ne znači da i potonja trojica ne trebaju startati. Na žalost u vezi i na krilima smo tanki i jednostavno ne možeš izaći s potpunom rotacijom.
    Ono što bih volio da se Šivaleca povuće kao eventualnu zamjenu za Lisicu, jer desno krilo nema zamjenu.
  • Nine9
    335
    Zajc i Oršić unutra, protiv Vikinga bi mi bili u drugoj, Hoxha i Mudri van. Beljo je zvijer i odigrao bi mi prvo poluvrijeme protiv Varaždina.
  • DiddyGuela
    6.6k
    Varazdin je stasao u ozbiljnu momcad za HNL prilike i ako nije nuzno, stvarno ne bi trebali ici u prevelike rotacije. Osim Stojkovica i Zajca sa kojima ne treba riskirati, eventualno bi odmorio jednog stopera. Ostatak momcadi bi bio standardan ukljucujuci Valincica na beku,Misica u veznom redu i Belju u spici.
  • SAS1987
    20.5k
    U srijedu nas ceka (financijska) tekma sezone tako da treba odmoriti što više igraca pa makar danas izgubili.
  • Milki1
    50
    Ma ja bih sve izrotirao pa jedino je za vratara tak i tak svejedno jer su oba rupetine. Trebaju nam svjeze snage za srijedu.
  • Ljubo
    1.6k
    Imamo toliko kvalitetne igrače sa klupe (pogotovo u obrani) da nema razloga za brigu. Ne sumnjam u nova tri boda.
  • mali M
    10.3k
    ma sas kužim te, ali meni to nije bitnije. Preživjeti ćemo i bez LP, čak i prodaje mislim da neće biti potrebne jer smo pola već nazubljali, a di je još zarada od EL.
    Baš je bitno da ovu tekmu pošaljemo i poruku ovakvima ko VŽ koji su u naletu da Dinamo ne kalkulira..
    Ali vidjet ćemo
  • don
    21k
    ne želin barem Mišića vidit blizu prvih 11. Lako za 90. minuta u Norveškoj, šta će u produžetcima koji su vrlo lako mogući?

rotirat će se sigurno, koliko vidit ćemo.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.