• Boycie
    4.3k
    Boban je tražio opciju posudbe na 2g. I tu se mimoilazimo.
  • El Madrigal
    893

Jedan od lošijih golmana.
  • ElDorado
    13.5k
    sarkazam frende sarkazam
  • VolimDinamoOo
    577
    ono sto sam htio reci je da ne moramo dovodir nekog specijalno jakog golmana za ovu sezobu i da ne treba panicarit...

A ovo za mijenjanje trenerw zbog toga sto primi gol, dva vise , mislim da su hvala Bogu prosla ta vremena
  • Facke
    8.7k
    A da mi zememo Szczęsnya? Mislim da bi se super uklopil v Hrvatske. :joke:
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Ma rekao sam da je Kotarski davno riješen osim ako nije potrgao koljeno ,no sikiriki :kiss:
  • GOAT
    9.1k
    A da mi zememo Szczęsnya?Facke

Kakvo bi to pojacanje bilo za pusacku sobu
  • Nogo
    12.5k
    Prema našim informacijama, oko takvog modela bio je postignut usmeni dogovor svih strana. Livaković bi jednu sezonu branio za Dinamo, a u lipnju 2027. priključio bi se Barceloni i zauzeo Szczesnyjevo mjesto u kadru.

Kako je došlo do preokreta?
    No prije nekoliko dana u Dinamu je održan sastanak na kojem je donesena drukčija odluka. Plavi su zaključili da Livakovića žele vratiti, ali isključivo na dvogodišnju posudbu. Dinamo želi dugoročnije riješiti pitanje prvog vratara i ne želi nakon samo jedne sezone ponovno tražiti novo rješenje. Takav uvjet, međutim, izravno se kosi s Barceloninim planom.

Katalonci Livakovića kupuju upravo zato da bi ga imali na raspolaganju od sezone 2027./28., kada Szczesny više neće biti u klubu. Posudba na dvije godine zato im ne odgovara jer bi hrvatskog vratara dobili tek u ljeto 2028., odnosno godinu kasnije nego što su planirali.

Povratak na Maksimir još nije potpuno nemoguć, ali za njega bi Dinamo morao promijeniti odluku i prihvatiti model koji je prvotno bio usmeno dogovoren - Livaković u Dinamu jednu sezonu, a od ljeta 2027. u Barceloni.
    /Index
  • ivanzg
    508
    Dok će u Dinamu plaća biti plafon milijun ili nešto malo više mi igrače takvih kvaliteta i karijera dok su u normalnim godinama bez nekoliko ozbiljnih ozljeda možemo samo sanjati.

Livaković je došao na posudbu samo zato jer u bilo kakvoj drugoj kombinaciji nebi bio prvi golman na Svjetskom, budimo realni i te priče kak je on htio samo u Dinamo ostavimo za djecu prije spavanja.

On je iskoristio Dinamo i potvrdio jedinicu za Svjetsko, Dinamo je iskoristio priliku i uzeo ga da osvoji prvenstvo, sve je to vrlo jednostavno.
  • Nogo
    12.5k

BARÇA BI MOGLa BLOKIRATI ODLASAK 'TALA' RANGELA U EUROPU!

Upravo tako kako ste pročitali, prijatelji... Barcelona bi mogla blokirati mogući transfer 'Tala' Rangela u zagrebački Dinamo.

Situacija izgleda ovako:

Katalonski klub je vrlo blizu dogovora za kupnju Dominika Livakovića za samo 2 milijuna eura, ali plan je priključiti ga momčadi tek u sezoni 2027./28., kada završi ugovor Szczesnyju.

Barça će ga pokušati poslati na posudbu za sezonu 2026./27., a jedna od opcija je Dinamo Zagreb, klub u kojem je Livaković branio od 2015. do 2023.

Ako se ta posudba realizira, hrvatski klub bi odustao od interesa za meksičkog vratara Tala Rangela iz Chivasa.
    --------------

Čovjek kojeg prate 1m ljudi se boji da će nam Livi doći na posudbu i da ćemo odustati od Rengela.

Jbt, Bobane daj gas i potpiši ovoga!
    Koji su ovo kraljevi :lol:
  • Omake
    20.4k
    Ako ništa, barem smo dobili solidan PR po Latinskoj Americi ovih dana.
  • Facke
    8.7k
    A i nasi mediji namataju gluposti. Delaju od nasega kluba siromaka teri nema da plati 2 miljuna + bonus i predstavlja Barcelonu kao duhovonog vodu i spasitelja teri bi nam posudil Livakovica.

I da bas bi se mi dogovorili s Barcu , na jedogodisnju posudbu da bi onda premenili plan i rekli "ne ne mi bi njega dvije godine". Dragi moj Index , kakve vi bedastoce pisete je strasne. Namatate takve gluposti i te u krug.
    Nisme mi amaterske voden klub da bi takve stvari delal.
  • badjibadara
    10.5k
    nisam siguran da je netko iz Barcelone gledao njegove nastupe i odlucio ga dovesti.Infinity

Misliš da su gledali zvijer iz Kustošije kada su ga odlučili dovesti? Za Livija zna svaki nogometni djelatnik koji drži do sebe.
  • Diavollo094
    209
    Još samo 2 tjedna članaka o livakoviću i hrpi igrača a sve ono što je sigurno se dogovara u tišini
  • Mali Zeus
    22k
    Sretno Liviju u barci iako neće braniti tam ove sezone a nama i dalje hitno treba golman.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.