• Jos-Optimus
    12.8k
    Njegov pad mi je uzasno tesko pao, ono proljece i playoff LP...pfff, ja sam bio uvjeren da ce frajer konkurirati za jedinicu repke i onda kaos...problemi s leđima, greške, totalni kolaps. Nitko sretniji od svih nas da frajer uskrsne, čak i vjerujem da može - ali u nekom novom okruženju
  • San Lorenzo
    23.8k
    Nevistić je isti ešalon igrača kao Pero Bočkaj, Jurić, Štefulj, Čabraja i takvi, na osnovu par utakmica, preplaćeni hnl igrači, a kao i gore navedeni, trebao je odavno biti transferiran u Mađarsku, Bosnu i biti zaboravljen...kako je on preživio sve čistke je i dalje misterij.
  • Jurki
    27.5k
    pa on i je dosel s tim ešalonom igraca.
    Prijelazni rok u kojem su dosli Nevistic, Bulat, Čabraja, Špikic, Karacic. Osim Ristovskog.. jebena Grčka tragedija na koju smo spičkali 10 milijuna eura.
  • t1980
    3
    pokazao je da moze (proljece koje nam je donjelo naslov), psihicki nije potonuo zadnjih godinu i pol gdje je zavrsio kao 3. golman, otvorila mu se sada prilika, valjda je zaljecio ledja, livakovicu ce se ovaj cirkus s posudbama i transferima obiti o glavu, kotarski je ozljeden i logicno je da jedinica kluba koji igra Ligu prvaka bude pozvana u repku
  • Pacho
    20k

Mozda je dobio drzavljanstvo neke otocne porezne oaze
  • mosad
    2.9k
    Madagaskara
  • Jurki
    27.5k
    logicno je da jedinica kluba koji igra Ligu prvaka bude pozvana u repkut1980

Znam da je naziv teme "nepopularna misljenja" ali rista oci su mi prokrvarile nakon kaj sam ovo procital.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet