• Crni86
    23.7k
    ozbiljno? Bolje da ih nisam vidio onda
  • NORTE
    26.7k
    osim ovih Maltežana i Hamarbya koji je imao crveni nisu nikoga dobili ove godinecrophantom

Imaju ta tri poraza 2:1 u prvenstvu, od toga dva na gostovanjima, istovremeno igrajući Europu.

Prije par mjeseci su imali samo bod manje od Gornika koji je izborio kvalifikacije Lige prvaka i Jagiellonie koja je išla u kvalifikacije EL.

Doma bi trebali bit favoriti, a vidjet ćemo stanje na terenu.
    Ako se Hajdug ne nastavi krumpirat s prečkama i stativama kao protiv Žiline i Rakowa, ovaj put će imat više problema.
  • vjeko1701
    28.2k
    Ovakav ždrijeb im se teško može ponoviti.db-izbjeglica

To se priča ne znam koji put zaredom. Izuzev sezone sa Guimaraesom i Villarrealom i sezone sa PAOKom kada su izgledali najozbiljnije, njima se u zadnjih 5 sezona 3 puta otvorio ždrijeb kao nenositeljima. Znači 3 od 5 sezona kao nenositelj moraš izbacivati klubove kao Tirana, Ružomberok, Noah, Žalgiris, Rakow.
  • gaTeDZG
    2.9k
    E, je*e bi me se za koeficijent, nikad uz orjunu! 74VEpc.jpg
  • Thor
    3.7k
    Novinari su ga pitali o atmosferi na Poljudu. Emreli je odgovorio: "Ovdje je uvijek dobra atmosfera, ali ja sam Bad Blue Boys."... :snicker:
  • db-izbjeglica
    21.2k
    pa u zadnjih par sezona da su došli do PO KL-a bi igrali protiv Noah-a i Jaggelionie.. a oni onda ispadaju kolo prije od nekih amatera.. njima se ždrijeb otvara godinamaLudovic IX

Al oni su ove sezone imali popravni, već su jednom ispali...i ooet dobili valjda najlakše moguće protivnike.
  • NKDZ86
    9.4k
    di ima za nabavit ovu majicu, inbox moze
  • Jurki
    27.5k
    Novinari su ga pitali o atmosferi na Poljudu. Emreli je odgovorio: "Ovdje je uvijek dobra atmosferaThor

Tko o cemu.. nasi novinari o atmosferi na čučavcu.. i to je sportsko novinarstvo.. :vomit:
  • InteraGal MGC
    49
    Ali kako Silić prima golove ove sezone, i to su sve lopte koje idu u njega i vrlo blizu njega.
    Nejasno mi je da i njihovi i naši kažu bolje 2:2 nego 2:1, te izjave nemaju veze s mozgom.
  • Paggini
    96.2k
    Nejasno mi je da i njihovi i naši kažu bolje 2:2 nego 2:1, te izjave nemaju veze s mozgom.InteraGal MGC

Još bi bolje bilo da su izgubili 2:3, e tek onda bi morali napadati i onda bi sigurno prošli dalje, X im je dobar jer još uvijek moraju napadati, ali da su pobijedili to bi bio užas za njih

tovarsko stanje uma
  • InteraGal MGC
    49
    Proć će kao protiv Pafosa, koji je blago rečeno loš ove sezone, ali oni u gostima nemaju ama baš ništa, nit igru nit rezultat
  • plavi72
    2.8k

Pudar da ,realan,a ovaj ne baš što i samom izjavom potvrđuje,ali dijelom si u pravu kad slušaš Baliće,Vejiće,Tenžere...(osobno ih ne slušam i ne gledam Hajduk izuzev kad igra s nama).
    Ali uvjeren sam da im pogodovanje pri suđenju dobro popušta,ali sačekajmu nedjelju tekmu Hajduk-Osijek puno toga će reći...
  • Zg123
    4.3k
    Jbt i Nemreli progovorio hrvatski prije Garcije
  • Profesor Baltazar
    203
    Čitam da Rakow nema prvenstveno kolo nego se tjedan dana može spremat za uzvrat. Tovarima dolaze šarani u nedjelju u prvenstvenom kolu.
    Koliko su energije uložili da se ukinu odgode utakmice u Europi u kvalifikacijama i ovi idioti iz HNSa su im i to omogućili.
    Sad bi im jako dobro došlo da imaju odgođeno kolo i da se mogu fokusirat na uzvrat. Ne kažem da bi im to omogućilo prolazak, ali bi im pomoglo.
    Nevjerojatno kako im se svi ti pritisci i odluke koje su forsirali prema HNSu obijaju u glavu, ali i samom HNSu.
  • hardek
    12.2k
    I Viking je odgodio svoje kolo u ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.