• 433
    8
    Šemper je u zadnjoj godini ugovora? Fino dogovorit posudbu Livija (ako ima istine u tome), i dovest besplatno Šempera.
  • Maximo
    968
    Ma samo da prođe ta utakmica s Vikingom, vjerujem da će se onda povlačit potezi i znat ćemo na čemu smo, iako će ostat žal šta nismo s boljom momčadi napali taj ulazak u LP, ali vidit ćemo kolki ovisno o srijedi...
  • bazooka93
    291
    Semper HG igrac. Ugovor istice za manje od godinu dana. TM vrijednost 1.8M.
    Izborio se za privh 11 gdje god je branio osim u Genoi a svi znamo kako je jebeno mladim igracima u Italiji znaci ozbiljan karakter. Solidna sezona u ligi 5ice. U najboljim golmanskim godinama.
    Teski no brainer.
  • Orc123
    16.7k
    Da je Semper opcija on bi vec bio u Zagrebu, a ne bi se trazio relativno nerealan Kotarski tako da...
  • Paggini
    96k
    dovest besplatno Šempera.433

:lol: :lol:

Ma evo ostali klubovi će samo nas čekati da vide jel ga hoćemo ili nećemo
  • scooniepenn
    7.3k
    Dakle, Semper se namece kao najlogicnije i najpovoljnije rjesenje. Hvala kolega.
  • Frizura Robija M
    851
    Koliki su nam izdaci za bonuse u slučaju ulaska u LP? Ne mislim da su 15m, ali sigurno nisu ni 1m. Razbacujete se ciframa, trošili bi nemilice, slažete razne konstrukcije s 2% informacija o cijeloj situaciji, a nemate pojma o realnim financijskim uvjetima i kakva se stvarno igra igra iza kulisa. Nek je klub primarno financijski odgovoran i ne izlazi bezglavo van okvira mogućeg. Izdržite još ova dva tjedna i ne koljite se ko tovari. Bit će sve ok.
  • keppi
    622
    Realno bi bilo i možda pomalo glupo rješavati igračku križaljku prije uzvrata s Vikingom.
    Eventualni ulazak u LP (osim znatnijeg priliva novca) bi nam otvorio niz zanimljivih igračkih opcija jer je mnogim kvalitetnim igračima LP san koji žele ostvariti.
    Usput, jučer je Bodo Glimt pobjedom ponešto dodatno "rekao" i o našem suparniku s kojim inače su u egalu u domaćem prvenstvu....za one sklone podcijenjivanju.
  • Ivanmtk
    1.9k
    Želi li Šemper Dinamo?
  • Paggini
    96k
    LJETO 2025. GODINE.
    Klub se rješava velikog broja igrača, odlazi dosta legendi, a Dinamo napušta i navijački miljenik, „Plavi 9“ - Bruno Petković.

Novi predsjednik želi dovesti Diona Drenu Belju kao njegovu zamjenu. Reakcija većine navijača? Negodovanje.
    Mediji i navijački rivali također su imali spreman zaključak:
    „Tjeranje legende Petkovića, a dovođenje nekoga tko nema pojma. Da valja, ne bi dolazio u Dinamo. Pokazao bi se vani.“
    I tako dalje, i tako bliže.

Godinu dana kasnije, Beljo završava sezonu kao najbolji strijelac naše lige, ruši raznorazne rekorde i dolazi u situaciju da se bori za Zlatnu kopačku. Ispred njega je bio samo veliki Harry Kane.
    Ulazimo u novu sezonu, a Beljo je već na 6 golova i 3 asistencije.
    I sad ne pišem ovo da bih dokazivao da je Beljo mašina i igračina. To valjda više nije potrebno dokazivati. Niti ću se, kao i uvijek, naslađivati licemjerstvu nekih kao i izbornika koji mu nisu vidjeli mjesto u reprezentaciji. To ćemo sve zaboraviti. Ajde.

Želim se vratiti na dvije stvari kojima sam počeo ovu objavu.
    Ljeto 2025. i legenda Dinama.
    Tog ljeta, kada je Belju nazvao predsjednik i rekao mu da ga želi u Dinamu, Beljo se, kako mi je rečeno, nije dvoumio niti sekunde.
    Njegov odgovor bio je - idem u Dinamo. Kako god.
    Ono što malo ljudi zna, a što sam i ja tek nedavno čuo, jest da Nijemci Belju u početku uopće nisu htjeli pustiti.
    U međuvremenu je došao i novi trener koji je rekao da ga želi u klubu.
    Ali Beljo je želio samo Dinamo.

Tada su Nijemci rekli - dobro, želiš otići, može. Ali ispod 9 milijuna eura ne ideš nigdje.
    9 milijuna i dolazak u Dinamo?
    Budimo realni, tada gotovo nitko nije mislio da će se to ostvariti.
    Ali Beljo i njegov agent, nisu odustajali.
    Pritisak i inzistiranje na dolasku u Dinamo, kako mi je ispričano, trajali su bez prestanka.
    Samo Dinamo. I gotovo.

I sad svi mi znamo nekog Nijemca. Ili smo radili s njim, ili za njega. Znamo koliko znaju biti tvrdoglavi, koliko teško mijenjaju stav kada nešto odluče.
    Ali kada su vidjeli koliko Beljo ne odustaje od odlaska u Dinamo, jednostavno su popustili.
    I ne samo to.
    Spustili su cijenu i riješili transfer.

Zadnjih dana šuškalo se da bi Beljo mogao napustiti Dinamo.
    To se kako čujemo ove sezone neće dogoditi.
    Bilo je određenih upita i ponuda, ali prema onome što smo čuli, Beljo je zadovoljan u svom Dinamu i želi s njim igrati Europu.
    A kada jednog dana dođe trenutak da odluči otići, iskreno se nadam da će on i njegov agent, gospodin Lakić, ispričati javnosti koliko su zapravo truda, vremena i energije uložili da bi se njegov dolazak u Dinamo ostvario.

Jer volio bih da navijači to znaju.
    Da znaju da nije došao zato što „nije imao gdje drugdje“.
    Nije došao zato što „da valja, ostao bi vani“.
    Došao je jer je želio Dinamo.
    I možda će jednog dana, nakon dvije ili tri godine, otići iz našeg kluba.

Ali bez obzira na to koliko će još dugo nositi Dinamov dres, zbog svega što je napravio na terenu, a sada i zbog ovoga što sam saznao o njegovom dolasku.
    Dion Drena Beljo će kad bude odlazio za mene biti upisan kao legenda Dinama.

Dobri naš @FazeN iz čista mira eto napiše podulji post o tome koliko su se Beljo i Lakić trudili da dođu u Dinamo unatoč svemu u Augsburgu, super post stvarno. Drago mi je baš da je napisan, makar bio iz čista mira i bez konteksta ikakvog drugog transfera.
  • 433
    8
    Ma evo ostali klubovi će samo nas čekati da vide jel ga hoćemo ili nećemoPaggini

Ako dogovoriš sve sa igračem, onda je odluka isključivo njegova hoće li potpisat produženje ili ne. Koda smo jednog igrača do sad tako doveli.
  • crophantom
    6.9k
    ma dobro, ako uđemo u Lp mogu zamisliti da potrosimo 7 milja, al da za golmana damo više nego smo za Belju, to mi je stvarno teško zamislivo :sweat:
    je, za jedan post iz čista mira i bez ikakvog konteksta je i meni drago da je napisan.
  • RokiKiroki
    18
    Kad vidim ovaj transfer Šutala, mogli smo Domingueza dat Laziu ili di već i uzeti Šutala s obzirom na veličinu transfera( ne ulazim u plaću).
  • Paggini
    96k
    Ako dogovoriš sve sa igračem, onda je odluka isključivo njegova hoće li potpisat produženje ili ne. Koda smo jednog igrača do sad tako doveli.433

Ma jasno je to, ako bude Šemper slobodan na zimu, apsolutno sam za da idemo po njega, ali mi je više post išao u smjeru da vjerojatno neće biti slobodan na zimu jer će mu dati novi ugovor, a i ako bude, jebiga nećemo biti jedine udavače :cry:
  • 433
    8
    Ma to sigurno, ali računam na Zvoninu dobru šprehu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.