• Nema zaleđa Mikića
    3.6k
    Uozbiljite se, ne postoji osoba na svitu koja će izabrat Dinamo prije Barcelone/Reala.don

Postoji. Samo ne igra nogomet.
  • ElDorado
    13.4k
    zakaj onda prije mjesec dana nije Bara rekao Livaković hoće ići u Real ili Barcelonu tražite druge opcije? Zakaj je Livaković rekao da želi ostati, jasno poručeno na članskom danu?
    Daj molim te uozbilji se. Kaj smo mi? Sve propadne pa može i Dinamo?
    I to da je on nama radio neku uslugu proljetos? Uslugu smo radili MI i spremili ga za SP.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    onda možemo.za normalnu plaću, primjer Kotarski i njegovih 750 k dovesti bilo kojeg golmana koji je kvalitetan ,i da mu je Dinamo prioritet a ne da se održava u formi za nekog drugog . Nekog na kome možemo i zaraditi . Ako dođe neka mu klub iz kojeg ide pokriva plaću. Njima valjda odgovara da im igrač brani/igra . Absolutno se slažem sa kolegom @El Dolardo
  • deki87
    173
    Koga bi više voljeli vidjeti : Raula Rangela 2-3 sezone u Dinamu ili još jednu godinu Livija?
  • Paggini
    96k

A ovisi koliko će Rangel voditi svoje dijete da vidi sjever...
  • miro
    9.6k
    Moj izbor bi bio Livi godinu dana posudbe pa Horkaš ugovor na 4 godine, nemre bit skuplji od Meksikanca
  • bazooka93
    292
    Ma ja bi doveo Sempera ne bi trpio ova natezanje i komplikacije.
    BTW @Omake Ivan Brkic brani na visokoj razini u Poljskoj a jeftiniji je od svih imena koje se vrte na zoni.
    (Evo novog clanka indexu.)
  • rokikaciga
    17.1k
    je al nije bolji (ono kaj sam uspio vidjet) a Meksikanca mozemo preprodat brutalno 3-5 godina
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    dobro jutro ,pa ti si rekao da je Livi davno rješen brate,ubaciš se tu i tamo i sad nam kvariš gušt da se ovdje ne smijemo igrati Sherlocka i dr Watsona :rofl: pusti nas malo barem ti bi trebao razumjeti da tema danas goriiiii,a prebacujemo se na Poljake večeras i after za šankom nakon što Poljaci demoliraju Titu i grobare u Splitu
  • don
    20.9k
    Postoji. Samo ne igra nogomet.Nema zaleđa Mikića

sam si sebi odgovorio. Zato i ne igra nogomet.

možda se natezalo sa Fenerom za odštetu dugo vrimena? možda se tražio model dolaska u Dinamo? Možda se nisu dogovorili oko plaće? Možda je Bara priko svoje veze dogovorio dolazak u Barcelonu koja bi ga poslala nama na posudbu. On bi osta sezonu/dvi i vratia se u Barcelonu?

a i ko kaže da će u Barceloni završit. Polako
  • ElDorado
    13.4k
    tebe čekamo da se ubaciš. Sittuacija je kompleksna
  • purger39
    183
    Sigmund Freud da je živ odustao od svog posla čitajući ovu temu jer bi pukao kao kokica nakon par stranica....

Just relax & enjoy the ride... :kiss:
  • badjibadara
    10.5k
    Ivan Brkic brani na visokoj razini u Poljskoj a jeftiniji je od svih imena koje se vrte na zoni.bazooka93

Tek je sletio u Legiju.

Meksikanca mozemo preprodat brutalno 3-5 godinarokikaciga

Ziher. Kao što smo opaku lovu uzeli na vrataru koji je briljirao na SP.

Ma ja bi doveo Sempera ne bi trpio ova natezanje i komplikacije.bazooka93

Ima logike.
  • Diavollo094
    194
    Kakvo je vrijeme čovjek bi bio sretan i sa pojačanjem koje nije ozljeđeno i može odmah pomoći ekipi
  • fakin
    5.9k
    Evo piše Index da propada Livijev transfer u Barcelonu, da oni nemaju trenutno novaca za takvu kombinaciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.