• ZG plavi 01
    548
    nije stvar navijati protiv, ja osobno ne navijam protiv, ali nemoj me tjerati da navijam za, ne mogu navijati za svog najveceg i prakticki jedinog pravog rivala. Samim time ako ti navijas za njih, gubi se rivalitet i to je to. Valjda postoji neki razlog zasto je Dinamo Hajduk vjecni derbi. Druga stvar su ostali hrvatski klubovi sa kojima Dinamo nema rivalitet, za njih mislim da svatko normalan navija kad igraju Europi. Ne treba biti bolestan i srcano navijati za njihove protivnike kad igraju, ali srce mi neda da budem za njih
  • Droljo
    31.2k
    Ne bojim ih se nego im zelim bankrot,Pacho

Znači bojiš se. Jesi bio u splitu na kojem derbiju? Imamo to jedno gostovanje koje je pravo gostovanje i ti bi to ugasio jer eto želiš da oni nestanu. Da se ugase. Jako sportski. Evo ja ću ti reći da se bojiš sa razlogom i kad tad će biti prvaci i morat ćeš to istrpiti kao što smo mi morali a i mnoge generacije prije nas.
  • ShanKu
    2.3k
    Ja ne mogu navijat za hajduk nikako, jedva da pogledam kakvu njihovu tekmu (ako je baš na HRT2 jer Maxsport nemam).
    Ali kad prime gol u HNL ili u Europi, prirodno počnemo doma slavit.. nemremo si pomoć :sweat:
  • Droljo
    31.2k

Naravno da neću navijati za njih ali da im želim gašenje, ne želim. Gdje je tu naša pobjeda ak oni bankrotiraju?
  • dumitrumitu
    2k
    Ja sam više puta počeo gledati njihove europske utakmice s namjerom da navijam za njih ali kada utakmica počne, jednostavno ne mogu i bude mi drago kada izgube.
  • ShanKu
    2.3k
    ja osobno ne želim da bankrotiraju, nema većeg gušta nego slavit pobjede na Poljudu, dok te 30000+ ljudi vrijeđa :sweat:
  • Kumerle
    3.4k
    Naravno da neću navijati za njih ali da im želim gašenje, ne želim. Gdje je tu naša pobjeda ak oni bankrotiraju?Droljo

U tome da im izbijemo i onu "Hajduk živi vječno"
  • Oluja
    7.3k
    nema većeg gušta nego slavit pobjede na Poljudu, dok te 30000+ ljudi vrijeđaShanKu

Zbog ovog osjećaja želim da Zadar ima prvoligaša, naravno uz iznimku broja gledatelja. Obožavao sam koliko su nas mrzili, i još sve to na malom stadionu gdje smo se doslovno gledali u oči.
  • striko
    3.7k
    Niste ni svjesni koje bi medijsko izdrkavanje bilo da se plasiraju i pobjede par liliputanaca. Pa oni su od kinder jaje lige prvaka napravili spektakl i proglasili to finale najvećim klupskim uspjehom u Hrvatskoj.
  • NKDZ86
    9.4k
    sad će morat na bus :lol:
    ps. forza rakow!
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Za Hajduk navijam samo protiv srba, nekad bi i protiv grka, a sada više ni to…Možda da igraju s onim ciganima iz AEK-a.
  • Kristijan992
    786
    Nedavno su onaj njihov Bilić i Vučević komentirali kako nemaju novaca pa su ih dolje razapeli da se s time stavljaju u loš položaj kod pregovora za prodaju. Jučer to isto kaže Graf, a dolje ekstaza na njigov intervju opčenito, nitko ni riječ o tome dolje hahahah
  • criticus
    9.2k
    Nedavno su onaj njihov Bilić i Vučević komentirali kako nemaju novaca pa su ih dolje razapeli da se s time stavljaju u loš položaj kod pregovora za prodaju. Jučer to isto kaže Graf, a dolje ekstaza na njigov intervju opčenito, nitko ni riječ o tome dolje hahahahKristijan992

"Škoti: Hajdukov direktor objavio da uopće nemaju novca. To Celticu olakšava posao"
  • vjeko1701
    28.2k
    :rofl:

Nikad da nauče.
  • Zg123
    4.3k
    Presveti moralisti opet posluju s mrskom im Lokomotivom? Vidim vracaju im na posudbu igraca kojeg su kupili od njih pa cak i platili odstetu za njega sto je za njih sci fi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.