• RokiKiroki
    20
    pa zar se moramo spuštan na njihovu razinu inteligencije.
    pa dobro derbi, ali imaju i Europi klubovi derbije pa ono nije takav stav. Ja generalno navijam za njih u Europi, ali mi nema veće slasti kad spuše u HNL-u ili pak kad ih suci guraju u HNL-u pa još ne pobjede.
    Zanima me sam hipotetski da li bi se navijalo tipa da Hajduk osvoji konferencijsku i da to osigura da imamo klub izravno u LP da li bi se navijalo.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    a kakve veze ima navijam li ja ili ne za njih u europskim utakmicama?
    kao da to ima utjecaj na bilo što.

neću se opiti od sreće/tuge u oba slučaja.

međutim, oni su europska sprdačina već par desetljeća, doslovno ništa, a konstantno su glasni, nametljivi i bahati, normalno da ću se sprdati sa svim europskim posrtajima.

da nisu takvi, čak bi mi bilo i malo žao, al ovako...
  • Dendle71
    549
    Malo me zbunila ova diskusija. Nisam vise siguran...trebao bih imati griznju savijest? Ili osjecati neku nelagodu? Jer eto ja ih mrzim iz dna duse (kao u ostalom i oni nas - kaj je btw normalna pojava medju rivalima). Zelim im samo najgore - konstantno! Ali mozda me ovi moralisti preobrate nekako i ja postanem dobra osoba!
  • Warrior
    182
    Mrźnja iz dna duše zbog nogometa? Teške riječi padaju, ne bih sebi nikad dopustio da mrzim ikoga. Ne navijam za njih nikad, osim nekakvog ekstremnog slucaja kada bi njihova pobjeda pogodivala Dinamu, ali da cu mrziti njih ili bilo koga, nikada. Zabrinjavajuce koliko ljudi ovdje ima jake osjecaje prema necemu toliko nebitnom i jadnom kao sto su oni. Time im, ako se mene pita, samo daju na bitnosti koju po nicemu nemaju, 10 nivoa su ispod nas po svemu.
  • Paggini
    96.1k
    zbog nogometaWarrior

a i ti si amigo propustio zadnjih 100 godina odnosa između nas i njih očito.
  • eol12
    1k
    Ajmo Rakow, može Petković nazivati hrvate klaunovima koji navijaju protiv hrvatskog kluba u europskim natjecanjima, ali ja sebi ne mogu pomoć i ne mogu navijati za Hajduk nikad, toliko mržnje koje siju prema nama, netrpeljivosti, toliko medijskog pr-a kako su oni sjajni, moralni, koliko ih se vuče sa svih strana da budu prvaci zadnjih godina, a u povijest i odnose s beogradskim hohstaplerom neću niti komentirati. Ne mogu i točka. Ajmo Rijeka, apsolutno da, ali ajmo Hajduk, jednostavno ne.
  • Mlađi referent
    16.1k
    Danas igraju dva ponosa Hrvata, Rakow i Midtjylland.

Nakon kaj su Pafos i Jablonec odradili svoj dio, vrijeme da završimo priču na lijep način. :heart:
  • Milki1
    50
    u ovo sad bas nevjerujem mogu vjervoat da zele biti 9 ali ovo nemogu
  • don
    20.9k
    to sam čuo sinoć i kad san pita izvor kaže video od hajdučke štorije. Neda mi se tražit di pa ako netko oće..

uglavnom svrha je da im je utakmica od velike važnosti.
  • Dzoni
    7.6k
    Zadivljujuće im nije prvo na pameti sjebat Dinama, nego čak nešto napraviti u Europi
  • RokiKiroki
    20
    pa reci je li to normalno i onda potom napiši gdje idu nenormalni ljudi.

što će ti neprijatelji pokraj ovakvih prijatelja.
  • bbb medimurje
    5.2k
    U utakmici generacije kak vele tovari, cudno za njih da je stadion jos daleko od rasprodanog.
    Zapad je poluprazan, sjever isto ima jos dosta praznoga
  • don
    20.9k
    slobodno je još oko 4k mjesta. Znaći bit će nekih 30k
  • Paulie
    2.2k
    koliko poljaka se ocekuje?
  • KtcGoat
    7.3k
    NK Osijek imenovao je Oliviera Jauberta glavnim izvršnim direktorom Kluba, čime dodatno osnažuje svoju upravljačku strukturu i nastavlja stvarati temelje za dugoročan razvoj, kako na sportskom tako i na poslovnom planu.
    Jaubert u NK Osijek dolazi s više od 30 godina međunarodnog iskustva u sportskoj industriji. Tijekom karijere obnašao je dužnost glavnog izvršnog direktora Toulouse FC-a, a bio je i na vodećim pozicijama u francuskoj Ligue de Football Professionnel (LFP) te Nikeu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.