• Krizy
    75k

Nije bit uopće u izlaznoj klauzulu nego da su odbili ponude od 6 i 8 milijuna eura.
    Dinamo sigurno neće ponuditi veći iznos.
  • Sbkbbb
    500
    Objavili su svi njihovi veliki mediji, sa 2/3M + pratitelja, no svugdje pise da nismo jos sluzbenu ponudu poslali nego da se samo raspitivamo.
    Jedan je cak napisao da sam trazi izlaz u Europu, sad je pitanje koliko bi oni trazili, ali moja pretpostavka je da bi isla posudba neka
  • Kaktus Car
    1.1k

Pff, možda Inter uskoči, pa ga pošalje na posudbu, :grin:

ipak su ostali dužni za sve vrhunske igrače koje su dobili (pre)jeftino...
  • CastAway1986
    6.2k
    I sad cemo pisati na stotine stranica o meksickom vrataru za kojeg Chivas navodno trazi 15M dolara a nismo mogli kupiti Livakovica..
  • Orc123
    16.7k
    Mozda ima neka kvaka....
  • marcio amoroso
    53.1k
    @Olmic
    Mi sigurno nećemo moći prijaviti 25 igrača jer imamo problem sa ta 4 homegrown igrača. 99% ćemo prijaviti onaj minimalni broj od 23 igrača

Golman 1, Golman 2
    Valinčić
    Gale, Sergi, McKenna, Radeljić
    Vinloef, Goda
    Mišić, Zajc, Stojke, Kačavenda, Kravtsov, Nsoki
    Lisica, Topić, Dani
    Orša, Hoxha
    Beljo, Prevljak

To su po meni 22 sigurna.
  • ElDorado
    13.4k
    ne vjerujem da ce sva tri krila ostati na obje strane
  • hardek
    12.1k
    Golman 1, Golman 2
    Valinčić
    Gale, Sergi, McKenna, Radeljić
    Vinloef, Goda
    Mišić, Zajc, Stojke, Kačavenda, Kravtsov, Nsoki
    Lisica, Topić, Dani
    Orša, Hoxha
    Beljo, Prevljak
    marcio amoroso

S tim da ako ne prođemo u skupinu LP moramo prodavati vj Sergia i Hoxhu. Nadam se da je ovo zadnja godina gdje se krpamo po tom pitanju. Nikakvog smisla nema da ti ni jedan od tri vratara u kadru nije HG.
  • vjeko1701
    28.2k
    Dva su seniorska vratara i onda možemo još tri mlada na B listu za ukupno 5 ako se ne varam.
  • hardek
    12.1k
    Ma više sam mislio u fazonu da ti općenito back-upovi na nekim pozicijama moraju biti HG. Npr Zelenika kao drugi golman, Jedvaj kao rotacijski stoper itd.

Idealan primjer za to iz trenutnog rostera je Goda
  • vjeko1701
    28.2k
    Ma da, samo to pravilo oko club-grown je jako zeznuto. Asosiation grown je lagano i tu ćemo uvijek imati više od 4 igrača bez problema ali club-grown igrač ti MORA biti u klubu barem 3 pune sezone ili 3 pune godine između 15. i 21. rođendana. Posudbe u druge klubove se ne računaju kao sezone u klubu.

Sad bi to trebalo biti lakše kad imamo Dinamo 2 pa igrači između juniora i seniora neće toliko ići po niželigaškim posudbama ali imamo baš rupu gdje igrači koji bi nam upadali u homegrown su ili na visokoj razini europskog nogometa i kao takvi nakon 22-23. rođendana odlaze ili pak nisu dovoljno dobri niti da budu pričuvna opcija u HNL-u a kamoli u europi.

Većina ovih između koji bi nam u to upali su odlazili na kaljenje po posudbama već sa 18-19 i onda je pitanje dal su došli u klub prije 15.
  • gledatelj
    1.4k
    @FazeN ima li ikakve istine vezano za Barcu i Livija. Nešto si tih zadnjih dana pa daj nam bar nesto
  • Mathiasovi Chageri
    9k
    Za vas kojima takve stvari znače, agent Rangela je zapratio Dinamo na Instagramu:

01-CF6-B18-8-BE5-47-B0-A09-F-9-F80-B889-C7-F5.jpg

Meni je ovo i dalje aposlutno nadrealno, ne znam jel Boban dao slastičarnu kao zalog ili šta, ali i dalje mi nije jasno da se dovodimo u kontakt sa Rangelom, pa Chivas je odbijao i po 10 milijuna za njega.
  • Dzoni
    7.6k
    Ako to znači da dolazi u Dinamo, ne zanima me baš ništa. Naravno dok je sve legalno
  • don
    20.9k
    Boban daje kućice za advent umisto apartmana i zemljišta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.