• FrodoJePurger
    749
    Zašto je Raul toliko skup, kaj ne vidim u statistici da je tako cijenjen?
  • flexXy
    3.3k
    Ima u Meksiku skoro milju eura placu, sumnjam da ce iz ljubavi doci u Dinamo za manje
  • modri-kibic
    2k
    Prvi golman Meksičke reprezentacije na SPu....
  • Omake
    20.4k
    Možda je zadužio klub......
  • scooniepenn
    7.3k

Nitko to ne spori. Ne smije ti protivnik izvući iks nakon onakve utakmice. To je utakmica za prednost od 2 razlike.
  • rakurs
    3.2k
    Pa dobro, čovjek je napisao da ga želimo, ne da smo sve dogovorili :lol: Jako teško ostvarivo, vjerojatno samo neko ispipavanje terena s naše strane.
  • Noel
    23.7k
    Od 5 utakmica na ovogodišnjem SP imao 4 clean sheeta :cool:
  • Paggini
    95.9k
    Nisam inače za strane golmane, ali bome bi ovaj momak bio bolesno perverzno pojačanje, ali čisto sumnjam da imamo te financijske mogućnosti ga dopeljati, jer nakon onakvog SP, dečko bi sigurno mogao otići negdje za 10ak milja eura.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Evo mi se cini realno jedino ako prodjemo Viking, ako ne prodjemo nije bas.
  • joesimunic
    395
    Jedino moguće po meni može bit ovo što je Omake rekao da je prenio krivog igrača. Bilo kakvo ispitivanje terena mi je suludo, pazi 1. i 2. opcija u vrijednosti cca 5 mil i plaće oko 1 mil su ti nedostupni, pa ti je treća opcija igrač od 8 miliona i iste plaće. Neki ljudi žive u filmu, znači mi takve novce nemamo jer da imamo Livaković bi bio tu. Neki dan sam napisao, pa ću sada opet, treba se okrenut realnim opcijama, a ne ispitivanje terena gdje nemamo šanse. Sljedeće očekujem da nas se poveže s Maiganom ili tako nekim..
  • InteraGal MGC
    21
    Ako uđemo u LP, onda ima smisla. I onda očekujem i neka veća i jača imena.
    Ako ne uđemo ne očekujem više neke dolaske...
  • Ijayi Atiemwen
    6.3k
    Daj mi Rangela :love: :love:
  • puxigadjurdja
    3.1k

da se ovo i dogodi nekim slučajem bilo bi tu forumaša koji bi pisali kako se odričemo čovjeka koji je zadužen za dobru atmosferu radi igrača Barcelone i da će se to dugoročno negativno odrazit na ekipu.
  • austrijanac
    13.1k
    Pa nemre samo Rijeka dovodit igrace koji su nastupali na SPu…
  • Noel
    23.7k
    Pa nemre samo Rijeka dovodit igrace koji su nastupali na SPu…austrijanac

Doveli smo i mi, Radeljića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.