• badjibadara
    10.5k
    Da nismo imali te dvije amaterske pogreške, danas bi se pričalo o rutinskoj pobjedi.
    Kontrola utakmice, kruženje oko njihovih 16, dvije stative, a sve se okrene u par minuta.
    Jednostavno smo puno bolja ekipa, pokazali smo to i na terenu, no eurogol i krumpir iz naše gluposti vrijede isto.
    Vjerujem da smo dali sve od sebe, možda to i nije maksimum za neke od igrača, ali više koncentracije i kontrole igre u uzvratu donose pobjedu. Na žalost smo ostali uskračeni za Bakrarovu energiju, te nepredvidivost Vidovića i njegovu kombinatoriku sa Stojkovićem kojom su znali probijati protivničke obrane. Isto na veliku žalost nismo doveli igrača koji bi u playoffu rasteretio ekipu i unio dodatnu energiju.
  • Peškaman
    9.5k
    E da, znači četvrta naša jako dobra situacija u drugom poluvremenu.Crusades

Bilo je tu još poluprilika,Hoxha kada je sa strane ušao prema sredini i s vrha 16 opalio,ovaj tijelom blokirao, Vinlof i ono obilaženje igrača te ubačaj u sredinu prema Belji, Hoxhina rolica i isto u sredinu za Belju.
    Sve su to oni izbijali u zadnji sekund.

I ako ova tvoja slika nije dokaz naše dominacije, onda ne znam šta je. Na 2:0 smo imali stativu i onaj udarac (Stojković) koji je prošao malo pored lijeve stative.Crusades

Nisam ni pisao da nismo bili dominantni nego da situaciju u kojoj vodimo 2-0 nismo iskoristili da ih doslovno pregazimo. Povukli smo se i iz gluposti smo prokockali prednost.
    Toj situaciji (šut Stojkovića) je prethodio faul nad Tripićem.
  • Crusades
    25.5k
    ma ovo za dominaciju sam se više referirao na druge, ne na tebe. :smile:
  • Niko1986
    8.4k
    Sve je to divno krasno, ali na kraju tamo na uzvrat putuješ bez ičeg. Da se ista ovakva 1. utakmica odigrala u Norveškoj svi bismo slavili kako smo izvukli 2:2. Uostalom, kada smo od Boda izgubili 1:0, svi su rekli da se to doma prolazi. Iz perspektive Vikinga odigrao si poprilično loše i nisi kažnjen. Tko očekuje da uzvrat izgleda imalo slično kao jučerašnja utakmica laže sam sebe. Ne kažem da nećemo proći, ali sigurno neće omjer snaga biti isti.
  • IceMan
    4.4k
    Meni je Mišićeva reakcija još više nejasna od Valinčićeve, znači lopta ti dolazi sa strane i ti napamet napucavaš u sredinu iza svojih leđa na 20 metara.

Pa ak si već odlučio napucat, onda imaš odma ravno priliku u aut to nabiti na istočnu tribinu.

Toliko iskusan igrač, a tolko neiskusna greška.
  • Jurki
    27.5k
    Mogli smo ih satrati, iz dve gluposti dobili 2 gola.. i kaj sad idemo se čupat gore u Norvesku.

Kaj je najgore.. kaj mi djeluju kao ekipa koja je zrela za natrpati.. a to nismo napravili.
  • JakovK6
    306
    Meni je Mišićeva reakcija još više nejasna od Valinčićeve, znači lopta ti dolazi sa strane i ti napamet napucavaš u sredinu iza svojih leđa na 20 metara.IceMan

Ma htio je dići loptu i ispucati gore, ali promašio je.. jbg, s obzirom koliko toga je očistio i kako je odigrao, može mu se pregledat kroz prste
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Naravno da nece biti ista utakmica, tamo cemo mi morat bit spremni iskoristit sve sto oni ponude.
    Ono sto me malo tjesi je da smo bolje reagirali na prekide, pa cemo valjda i ovo ispravit.
    Ja sam se pribojavao Thuna tamo, a mi smo objektivno tamo odigrali bolju utakmicu nego na Maksu.
  • Markelo
    3.8k
    Jasno mi je da su oni izrazito domaćinska ekipa i da će i trava biti faktor ali jebote oni niti imaju neka zajebana krila iz latinske amerike koja driblingom lome braniče, niti kakvu "crnu zvir" koja prima sve lopte i kao tenk ide prema šesnaestercu a nisu pokazali niti neki strašni presing kojim bi nam stvarali probleme prilikom prenosa lopte naprijed.

Nisam ih gledao prije, ne znam što točno oni to rade tako brutalno kod kuće ali evo nakon prve utakmice ja stvarno ne vidim u što se točno oni to mogu transformirat i sa čime? Nije ovo neka brutalna individualna kvaliteta u njih
  • Jurki
    27.5k
    ne sjecam se kad smo zadnji put imali ovakva dva brainfarta igraca u polju. Bas debilne greske.
    A nist kaj je tu je.. mogli smo finu prednost imati.
    3 situacije su odlucile.. nasa stativa nakon koje da smo zabili.. ovi bi se raspali i 2 nase gluposti Misica i Valincica.

Dal je izgubljeno kaj? Pa je.. i nije.
    Nek poginu gore i izbore ligu prvaka... ovo se nebu vise nikad spomenulo.

u što se točno oni to mogu transformirat i sa čime? Nije ovo neka brutalna individualna kvaliteta u njihMarkelo

Nist bogzna kaj od ekipe. Da je bilo malo vise hrabrosti i koncentracije.. natrpali bi ih ko Žalgirisa doma.
  • scooniepenn
    7.3k

Da, slavili bismo da smo mi Viking, a oni Dinamo. Onda bi slavili 2:2 u Stavangeru. Ovo je jedan od najnerealnijih rezultata Dinama kod kuce u ohoho godina. Oni nam osim jedne i pol tranzicije u drugom poluvremenu nisu mogli doci do gola. Hajdemo biti realni. Kome nije bilo dosta uzivo neka pogleda snimku pa ce puno stvari biti jasnije. Ovako nismo Thun nadigrali niti u drugom poluvremenu prve utakmice.
  • Niko1986
    8.4k

Meni je jasno da smo bili bolji, ali u ovom formatu na dvije utakmice bitno ti je samo kako završi i tu treba znati odigrati na rezultat. Mi smo samo sebi dva gola zabili.
  • scooniepenn
    7.3k
    Nakon odgledane utakmice uzivo i jos snimke onako ljut i razocaran dojam je jos bolji sto se nas tice. Nama je Viking stvorio sansi u rangu Rudesa ili Belupa. Gledajuci Sarpsborg i Rosenborg znao sam tocno koje su im vrline i mane i iskreno razocarali su me, jer su i manje uspjeli iskreirati nego sam mislio. Oni su osim dva gola iz nase dvije pogreske imali jos samo onu tranziciju u drugom poluvremenu i ono kasnjenje na pokusaj udarca glavom u 2. poluvremenu. To je to. Oni jesu doma drugacija momcad, ali njih je jedna prosjecna momcad kao Sarpsborg u Stavangeru demolirla i dobili su 2:1 iz dva glupo napravljena penala. Obrana im je teretna i suplja i to se vidjelo i jucer. Ako izadjemo kao protiv Genka i ako Stojke bude zdrav mi to sigurno prolazimo. Bolji smo i unatoc definitivno jako tankoj klupi mi to moramo proci. Za mene bi ispadanje od ovakve ekipe bio debeli kiks.
  • hardek
    12.1k
    Meni je jasno da smo bili bolji, ali u ovom formatu na dvije utakmice bitno ti je samo kako završi i tu treba znati odigrati na rezultat. Mi smo samo sebi dva gola zabili.Niko1986

Ne razumijem iskreno šta želiš reći. Šta uopće znači igrati na rezultat? Pa mi smo im nakon 2:0 svjesno prepustili inicijativu i ubijali ih tranzicijama. Imali smo stativu i još 2,3 dobre prilike i šta se onda desi? Ljudi zabiju 2 gola bez da su ušli u 16 metara.

Nismo mi nastavili grlom u jagode nakon tih 2 0 pa dobili 2 gola iz tranzicije da se može reći da "nismo igrali na rezultat"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.