• Paggini
    95.9k
    Da se pitalo navijački puk da odluče jesmo li za LP ili nismo, zadnju LP bi igrali 1998.
  • Zagi
    18.8k
    Tko je, ustvari, adekvatna zamjena za Bakrara i je li taj igrač igrao jučer u najbitnijoj utakmici ove sezone?Blueshadow86
    Uz Belju najbolji pojedinac jučer, zabio i gol.
  • Laugreano
    6k
    Tko je, ustvari, adekvatna zamjena za Bakrara i je li taj igrač igrao jučer u najbitnijoj utakmici ove sezone?Blueshadow86

Bakrar je bio zamjena
  • Orc123
    16.7k
    Podcjenjujemo Viking kao sto smo i Thun. Viking je uzeo prvenstvo ispred Boda koji i ove sezone briljira u Eudopi, a prosle sezone su izbacivali velikane u LP.....Viking je ozbiljna momcad koju smo mi jucer po svom parametrima daleko nadigralini odigrali najbolju utakmicu u Europi ali 2 greske su nas kostale boljeg rezultata. Ako zelimo igrat LP moramo ih pobijediti u gostima i tjt. Nije neka mudrolija....

Sve kupnje ovaj rok su realne i pametne. Jedino a cim nisam zadovoljan je da nemamo golmana. Sve ostalo ce se posloziti.
  • mrgud
    859
    Još mi zvoni u ušima ona rečenica,nema prodaje prije kvalifikacija i onda prodaš prije najvažnijih utakmica Bakrara i Vidovića.Odmah me podsjeti na neka stara vremena.I ta floskula igraći su htjeli otići.Znaći da su Stojke i Beljo dobili ponude i oni inzistirali na odlascima njih bi se pustilo pa bi igrali sa juniorima valjda
  • Laugreano
    6k
    Pa nije bilo prodaje kljucnih igraca. I Bakrar i Vidiovic su rotacija.
  • ElDorado
    13.4k
    Prodali smo rotacije (vrlo bitne), pojačanja nisu spremna a puno obećaju i onda ti se ozljede ili su načeti tri igrača (Stojke, Topić, Zajc). What could possibly go wrong?
    I kad bi nas prestali jebat s tim kak Mišić voli igrati svaku tekmu.
    I takvi smo imali 2 grede i 4 mrtvaca uz sve zamjerke lošeg izlaska i lošeg pritiska.
  • mrgud
    859
    Bakrar je bio na prolječe naše najbolje desno krilo a i Vidović je puno bolji od ovakvog Oršića
  • Blueshadow86
    5.5k
    Bakrar bio rotacija? Je, ali možda kao napadač. Kao desno krilo je bolji od Lisice, a to zna svatko tko iole razumije nogomet. Uostalom, njegovi učinci govore apsolutno sve - bio je jedan od, ustvari, ključnih igrača.
  • Noel
    23.7k
    Još mi zvoni u ušima ona rečenica,nema prodaje prije kvalifikacijamrgud

Iako prezirem Tomislava Ivkovića lik je u facu reko na kraju sezone direktoru Dabcu u studiju hrt-a na ove njegove riječi da pusti te prazne priče i da naravno da će bit prodaja prije playoffa. Bio je u pravu.
  • Orc123
    16.7k
    Jasno je Boban naglasio da nece biti prodaje kljucnih igraca. Ni jedan kljucni igrac nije prodan. Tu je mislio na prodaje koje bi bile znacajnije ala Stojke, Beljo, Dominguez.....jedino mi se u te prodaje ne uklapa Bakrar ali jbg, ne znamo sta se desavalo unutra. Da nam netko prije sezone ponudio da u gostima protiv Vikinga mozemo izboriti LP mislim da bi svi pristali.
  • Laugreano
    6k
    Kao krilo je Bakrar losiji od Lisice. I to vidi svatko tko se malo razumije u nogomet. To sto je proslu sezonu bio izrazito efikasan, i ulazilo mu je sve sto je puknuo je druga stvar.
  • Blueshadow86
    5.5k
    Kao krilo je Bakrar losiji od Lisice. I to vidi svatko tko se malo razumije u nogomet. To sto je proslu sezonu bio izrazito efikasan, i ulazilo mu je sve sto je puknuo je druga stvar.Laugreano

Stari, idi se ubij.
  • Ivanmtk
    1.9k
    Dovođenje igrača koji neće bit spremni za play off, šta ti je utakmica sezone, je amaterski. Jbg.
  • Jos-Optimus
    12.8k
    nije ti neki argument to reći čovjeku koji ti govori realnu stvar. Bakrar je bio nadprosjecno realizatorski raspolozen, tesko da bi se to ponovilo, ali da, bio je jako koristan. Inace smo defenzivno bili labilni na toj strani, kako bi tek bilo da je igrao Bakrar koji to loše igra? Jbt, bili smo bolji i popili 2 komada iz 2 brainfarta, imali još stativu, precku, prilike i 2 izlaska kljucnih veznih igraca. Bit ce sve ok
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.