• Paggini
    95.8k
    Kvalitetom tamo 'pripadamo' u smislu da bi se ravnopravnije natjecali.
    Ako vi smatrate da cemo ovakvi biti konkurentni u CL/EL, trudit cu se 'zaraziti' tim optimizmom.
    IstokKa96

Napokon jedan realan komentar. Čak bih rekao da si i preoptimističan, jer nakon dominiranja protivnika u PO Lige prvaka u svakoj objektivnoj kategoriji, ja mislim da je nama po mjeri ipak Intertoto kup, steta pa su ga ukinuli, ovako se moramo po Konferencijskoj ligi brukat
  • Thor
    3.7k
    Evo povratak sa stadiona doma...sjever opet odlican, i opet sam se odlicno osjecao na sjeveru, proslavi i navijanju...top topova! :love:
    Nisam nezadovoljan terenom (kolko sam uspio vidjeti :lol: ) bili smo dominantni. Iz vrastitih gresaka smo primili golove ( pisao sam prije par dana da je to kaj moramo izbjegavati jer ce nas jedino tak kazniti) no mislim da su prolazni.
    Jesu motoricni i brzi pomalo i agresivni ali prvenstveno je stvar u nama.
    Ako cemo biti koncentrirani u tim dodavanjima i uzimat te druge lopte moramo proci. U obrani imaju rupa i mozemo to puniti.
    Je,tvrdi su,biti ce tesko ali mozemo mi to.
    Orsi se vidi da nije jos u formi. Trebalo bi ga uvodit ko zamjenu. Treba Gale igrati od pocetka. Zajc nije bio vidljiv. Valincic je oscilirao. Neva siguran (golovi nisu njegovi) a mali Perez mi je bio odlican ko i Kaca kad je uso. Beljo i Stojke standardni. Miske a dogodi se los dan ali nelos. Mudri se trudio, Prevljaku se vidi da se jos ne snalazi bas ali bude se uklopio.
    Ne znam dal moze rus igrat u uzvratu ali treba ga gurnut u vatru stonprije u hnl da vidimo kaj zna i moze.
    Sve u svemu nije bilo lose, (jos da su usle stative bio bi smak svijeta od veselja) al znam da mozemo bolje. I hocemo! :strong:
    Ajmoooo dinamoooo :heart:
  • hardek
    12.1k
    Ljudi su u drugom poluvremenu stali u niski blok i branili ga životom. Konstantno smo vrtili loptu nebi li našli neku pukotinu al kad bi je i našli ili je zadnji pas ili završnica bila loša. Cirkulacija lopte, reposjed i učestalost pokušaja je bila dobra
  • Crusades
    25.4k

Slobodno me demantirajte zbrajanjem naših i njihovih šansi. Moze ukupno, moze samo drugo pol.
  • Svi na Sjever
    3.6k
    Imamo velikih problema s ekipama koje trče više od nas i drže određeni intezitet igre, jesmo mi griješili ali oni su isprovocirali dosta,i dojam sa tribine je bio da ce dati gol kad smo se ispuhali.

Nerazumna odluka Kove da se izvadi Lisica prije Oršića, Beljo odigrao jednu od boljih utakmica.

Ne razumijem sportsku politiku ovaj transfer rok.
  • veselko tenžera
    8.7k
    Sad gledam snimku malo. Strašno kakva odluka Stojkovića kod onog udarca na 2:0.rioda

Vidim dosta ljudi spominje ovaj udarac. Ne znam zbog čega je taj udarac relevantan za bilo što. Sviran je prekršaj na Tripiću malo prije udarca i samim time je udarac irelevantan sve i da je zabio.
  • Orc123
    16.7k
    Evo sad dosao doma konacno! Odlicno navijanje, pohvala BBB, odlicma atmosfera a na terenu vatromet na pocetku a dalje nije htjela u gol....steta za greske Miska i Valincica. Sad u Norvesku se potuc i osigurati LP....realno ako ih tamo ne mozemo dobiti onda bolje da igramo EL.....

I da, keonicno fali kvalitete s klupe, sirina. Krila i dalje ne rade visak a bez toga je jako tesko igrati. Pohvalio bi jedino Vinlofa ovu utakmicu sve ostalo je bilo ok ali to mora jos bolje za LP.
  • IstokKa96
    944
    @Paggini
    Bitno da se razumijemo :wink:
    Ubili smo Vikinge u svim 'objektivnim kategorijama', a odlazimo u Norvesku s uvjerljivih 2:2...smiren(i) u potpunosti
  • Ljubo
    1.6k
    Govore kolege za onaj sut iz mrtvog kuta kojeg je nabio preko gola
  • Noel
    23.6k
    Slobodno me demantirajte zbrajanjem naših i njihovih šansi. Moze ukupno, moze samo drugo pol.Crusades

Laku noć, sutra je radni dan, vruće glave, cijenim i poštujem te kao forumaša uvijek kao i tvoje mišljenje ali ja osobno nisam zadovoljan današnjom tekmom i razočaran sam.
  • Crusades
    25.4k
    Ja jedino nisam zadovoljan individualnim (ne momčadskim) greškama naših igrača. Pozdrav!
  • Sunja86
    1.3k
    Upravo to, kod tih skandinavskih ekipa domaći teren i umjetna trava je sigurno prednost naveo si par odličnih primjera.Nažalost večeras smo propustili odnijeti dobar rezulat u Norvešku. Naravno da se navijački nadam prolasku ali kod mene postoji velika doza skepse za uzvrat nažalost...
  • VaxMerstappen
    91
    Zbog šugave arene se ni sažeci ne mogu pogledati normalno. 5 minuta sažetaka u ovakvoj utakmici i prikazali samo golove. Strašno
  • ZG plavi 01
    544
    Realno bili smo bolji i zasluzili pobjedu, ali svako ko misli da ce utaimica u uzvratu izgledati isto je u krivu jer su Norzvezani gotovo uvijek nebo i zemlja doma i u gostima. Imamo naravno dovoljno kvalitete za prolazak, ali mislim da nece biti ovako jednosmjerna utakmica kao danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.