• Mathiasovi Chageri
    9k
    Ovaj cijeli transfer rok je promašen na emocionalna vraćanja nepotrebnih igrača, dovođenja klinaca koji možda budu pojačanja i lutanja sa golmanom umjesto da se ekipa pojačala. Najavljivala su se nekakva bombastična pojačanja nakon Thuna, nama danas ulazi Mudri, a brani Nevistić.

Sve je to baš teški antiklimaks nakon zadnje sezone. Ne vidim da je ova ekipa nešto pretjerano konkurentnija niti u Europskoj ligi koja je jača od prošle sezone. Možda sam pretjerano negativan, a možda iz mene samo govori previše pivi na tribini danas, ali baš sam tužan nakon večeras. Ovakve ekipe smo trebali ostaviti na 3:0 na poluvremenu i uvoditi Šuntu u 80’.
  • Niko1986
    8.4k
    Meni je pretjerano reći da smo dominirali u drugome. Jesmo u posjedu, ali van prilike Prevljaka jako malo smo stvorili. Čak su i oni imali najbolju priliku. Veći posjed da, dominacija i ne baš.
  • Masto
    2.1k
    Ma nema se tu sta pametovat uzvrat je za tjedan dana, nek dečki pokažu da su bolji jer i jesu i to je to
  • hardek
    12.1k
    Najviše me nervira što ljudi povlače paralele s prošlogodišnjim predstavama u Europskoj ligi.

Ajde ne budite lijeni pa pogledajte reprizu od utakmice protiv Betisa ili Celte Vigo i onda pogledajte reprizu utakmice protiv Vikinga. Tko ne vidi razliku ili laže ili je zloban, nema treće
  • Noel
    23.6k
    A zabrij buraz da smo bili uređeni, punoglavi i discipliniraniPaggini

Sad bi već slavili ulazak u ligu prvaka. Dali smo dva gola na ludost i sreću isto tako i primili. Utakmica bez glave i repa s naše strane. Igrači su na 2:0 morali pokazat iskustvo i mirnoću.

Mišić,Zajc,McKenna,Oršić,Beljo bi to trebali imat..
  • Filip85
    1.6k
    Glupo mi je reći da je on krivac, ali jako me Stojković naljutio kad je zapucao ono, a imao je i Belju i Oršića u puno boljim pozicijama. Ono se ne radi kod 2:0 u 20-nekoj minuti tekme. Da smo tada otišli na 3:0 na kraju bi možda bilo i 5:0. :roll:
  • don
    20.9k
    ja ne znam u čemu smo to mi bili dominatni u drugom pol? 50-50 u potpunosti.

čak su i oni imali najbolju priliku.
  • Keyser Soze
    20.6k
    2:2 nije toliki problem, razočaran sam jer smo ih na ludilo tribina razbili u prvih 10 minuta i onda stali te posljedično izgubili prednost s dvije individualne gluposti. Problem je što klub očito nije ovu utakmicu shvatio dovoljno ozbiljno pa nam igraju igrači koji su otpisani, a klupa je žali Bože. Nismo kao klub pokazali ambiciju da želimo ući u tu LP.
  • Crusades
    25.4k
    osim po ukupno 17 udaraca na gol više od njih, po ničemu. I 2-3 stativice. Običan dan u uredu.
  • veselko tenžera
    8.7k
    Kačavendin odličan šut leđima blokiran, Stojkovićev glavom nije bio tako daleko, Oršina stativa, Prevljaka si spomenuo plus par blokiranih udaraca (Hoxha, MPV,...) Nije totalno razvaljivanje, ali osjetno smo bolji bili.

Jedno pitanje za sve navijače Dinama, zašto je Sergi sveta krava? 30 ljudi se istovarilo po Morisu jer kao visi na desnoj strani. Da, užasnu je loptu dao kod drugog gola, katastrofalna greška u situaciji kad si 1 na 2. Samo 1 čovjek je (na ovoj temi) rekao da je Sergi loše reagiramo kod 1. gola. Ne loše, nego KATASTROFALNO! Kad smo odbili loptu na 18m frajer ostavlja svog igrača samog i trči iza Mišića da pokrije njegovog igrača kojeg je ovaj već zatvorio. On na 16 u nekom polučučnju radi blok, a njegov igrač 5 metara iza njega sam kao duh. Cijenim talent, agresivnost i iskakanja, ali mora postojati minimum inteligencije i taktičke obučenosti. Ono kadet ne bi napravio što je on uradio kod 1. gola.

Sve u svemu, klasični Dinamo vs. Norvežani. Peta epizoda serijala, rollercoaster igre, rezultata, emocija i ludosti svake vrste. Gore treba otići hrabro, nek i peti nastavak završi kao prethodna četiri.

P. S. Za sve ove koji već znaju kako je ovaj kadar tanak za LP, nek vide koliko bodova je osvojila ekipa kojoj je osrednja Rijeka uzela HNL i koja nije dobacila do 67 bodova u prvenstvu. Malo sreće u ždrijebu, neki Slovan i Shaktar, malo sreće u jednoj utakmici protiv jače ekipe koja neće imati svoj dan i eto super učinka.
  • Noel
    23.6k
    Sve mogu shvatit ali Nevistić i Mudražija da u playoffu lige prvaka budu dinamove uzdanice nikako. Dva igrača kojeg je valjda prodavalo i tjeralo 90% dinamovog puka. Osim par forumašica, balkan dede i par tetaka.
  • hardek
    12.1k
    2:2 nije toliki problem, razočaran sam jer smo ih na ludilo tribina razbili u prvih 10 minuta i onda stali te posljedično izgubili prednost s dvije individualne gluposti. Problem je što klub očito nije ovu utakmicu shvatio dovoljno ozbiljno pa nam igraju igrači koji su otpisani, a klupa je žali Bože. Nismo kao klub pokazali ambiciju da želimo ući u tu LP.Keyser Soze

Pa niti jedna ekipa na svijetu ne dominira čitavih 45 minuta u kontinutetu. Ako si bolja ekipa nametnuti ces se na 30,35 minuta ali uvijek ce protivnik imat svojih 10,15 minuta.
  • austrijanac
    13.1k
    Mudrazija je danas silom prilika usao te ne vidim Dinamo u kojem on ima mjesto.

Daleko od toga da je on krivac kaj ulazi danas…
  • don
    20.9k
    kada statistika postane relevantna za rezultat i dojam uvažit ću ti argument. Do tada pogledaj opet 2. poluvrijeme.
  • Keyser Soze
    20.6k
    Nisam ni mislio to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.