• joesimunic
    391
    Dobro je pa sam pijan, realno moralo se ovo dobit bili su u knockdownu…
  • Fan
    2.6k
    Neću sad ulazit u to kakvi smo bili, tko je bio dobar, tko griješio itd, ali ljudi...
    Ovaj Viking je KRIMINALNO loša ekipa (barem danas bila). I to je kao težak ždrijeb? Koji k???
    Imali smo slabe protivnike u play offu i ovo je, ako ne najslabiji, jedan od najslabijih protivnika za ulazak u LP (ponavljam, bar što se ove tekme tiče).
    Oni nisu 2 akcije napravili cijelu tekmu, forte su im bile svijeće na 20, 25 metara od gola, a svaka lopta u sredinu bi im na kraju u autu završila.
    Jesmo li mi bili tako dobri ili oni tako loši, nije bitno, ali sve osim ulaska u LP bio bi debakl, bar kad se radi o ovakvom protivniku...
  • Makedonion
    258
    ko kaze da sam opasan. Samo upozoravam covjeka da se s postovanjem odnosi prema sukomentatorima jer nikad ne znas ko se nalazi iza ekrana.
  • Dzoni
    7.5k
    Dobit ćemo ih tamo. Nisu postojali 2.poluvrijeme, a ni većinu prvog.
  • Dr Hofmann
    6.1k
    Beskonačno glup osjećaj nakon ove utakmice, ne znam ni sam kaj mislit... Propuštena prilika, a opet nije gotovo. Bit će mrtvo grbavo gore kod ovih bacača auta, jebi ga, valjda mora ovako bit
  • CerealKiller
    706
    Nemoj se zavaravati. Zabili su 2 gola iz 2 napada i nakon toga su se povukli jer im ovaj rezultat odgovara. Tamo će biti puno teža utakmica i sigurno su blagi favoriti
  • Svi na Sjever
    3.6k
    Rekao sam prije da nikad nisam bio mirniji po pitanju prijelaznog roka… Bome sam se zajebao.Blueshadow86

Potpis.
  • Paggini
    95.7k
    Gazimo ove jazavce u norveškoj, šta se znojite. Da je pravde bilo, danas bi ladno bilo 4:0, aj pozdrav
  • Crusades
    25.4k
    Drugo poluvrijeme totalna dominacija, oba njihova gola su naši pokloni. Onaj iz Rijeke njihov ne znam jel jednom probio stranu.

Golman im je nesiguran, možda ga više stisnut.
  • Hnlovac
    7.6k
    Ja malko i zadovoljan. Moglo je zavrsit i puno gore
  • Fan
    2.6k
    to samo onda znači jednu stvar: da nemamo ni blizu kadar za LP (ako ne prođemo, iako nemamo ni sad).
    Viking ako uđe, bit će špric kantica i bit će sretni ako uhvate 2 boda.
  • miro
    9.6k
    golman ih je spasio a ne da je bio nesiguran
  • Crusades
    25.4k
    imao je 2-3 nespretna ispucavanja/reakcije.
  • crophantom
    6.8k
    Ovi su došli po bod, slavili su ga ko osvajanje lige prvaka, gore ce to biti skroz druga tekma.
  • Ivanmtk
    1.9k
    u kojem svemiru je moglo bit gore za Dinamo? Nisu nam akciju stvorili, likovi nabijaju loptu i čekaju prekid. Dva put došli pred gol, dva puta im naši igrači asistirali. Šta misliš da će se za tjedan dana transformirati u prime Barcelonu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.