• NVKOD
    13.6k
    Mislim da je vrijeme da se okrenemo Majkijevoj zamisli i krenemo s ovakvim sastavom:

--------------------------Beljo---------------------------
    --------------------------Oršić--------------------------
    ------------Stojković---Mišić---Zajc-----------------
    ---MPV---McKenna---Dominguez---Valinčić---
    -----------------Nevistić---Zagorac------------------
  • KtcGoat
    7.3k
    Arena prenosi obe tekme, hrt uzvrat
  • fakin
    5.8k
    Puno ljudi se vraca danas u Zg, bit ce pun stadion sutra
  • NitkoBitan
    38.2k
    Tko sutra misli doc trijezan i normalan na sjever bolje da prepusti nekom kartu.
  • rob ljubavi
    1.1k

Je, bit ce bas mirno i uspjesno izvodenje koreografije u slucaju stotina i stotina pijanih likova
  • Maximo
    949

Haha, al fkt poziv, ajde još pijan, ali normalan...to je svakako motivirajući poziv...
  • Neron53
    2.7k
    AKO NETKO VECERAS ILI SUTRA PROLAZI kraj PASSAU-a, kompa je gore na terapijama pa trazi prijevoz :)
    Javiti u inbox molim lijepo :)
  • NitkoBitan
    38.2k
    Trener: "Čestitam najboljim navijačima na 40. rođendanu, i da im naša pobjeda bude čestitka."

To volim, nema onog dat cemo sve od sebe pa sta bude, igras doma pred svojim navijacima koji slave rodendan, OCEMO POBJEDU!!
  • ElDorado
    13.3k
    Maknuli presicu s youtuba
  • Omake
    20.1k
    možda zbog pitanja o travi
  • Thor
    3.7k
    bas gledam,nema :confused: zakaj?
  • IceMan
    4.4k
    Ja sam sutra zadovoljan čak i s X, jer sam uvjeren da ćemo gore izgledat jako dobro.

Bojim se da sutra malo ne “podlegnemo” atmosferi i važnosti utakmice, al sam siguran da u Norveškoj ćemo svi biti ponosni nakon utakmice.
  • ElDorado
    13.3k
    U pol gledanja nestalo
  • Thor
    3.7k
    Đe nestade pressica :chin:
  • fakin
    5.8k
    ako želimo ući u ligu prvaka sutra moramo dobiti. Viking je izrazito domaćinska momčad, opet onaj težak sjevernjački umjetni teren gore, daleki put, teško ćemo tamo dobiti ako sutra doma odigramo X.

Viking od zadnjih 10 domaćih utakmica ima 9 pobjeda i 1 poraz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.