• skener
    9.1k
    Dinamov trener i ljudi iz kluba nakon zadnjeg treninga ipak su odlučili na popis u zadnji tren dodati Roberta Mudražiju.
  • ZG plavi 01
    540
    Vec vidim da su fejsbuk i instagram komentatori poceli ismijavati Viking i ovog njihovog top igraca Tripica... nevjerojatna mi je razina zatucanosti ljudi kod nas
  • Zagi
    18.8k
    Ne vidim uopće po čemu smo favoriti ,a kamoli da bi ismijavali ekipu koja je osvojila naslov ispred Bode.
  • Nogo
    12.5k
    Mudri uvršten na popis za pretkolo.
    :smile:
  • austrijanac
    13.1k
    S obzirom da imamo tri i pol veznjaka u rosteru, sasvim logicno.

Jos bi se moglo dogodit da Kačavenda na krilu zavrsi umjesto Lisice.
  • fakin
    5.8k
    U sad kad ga Mudri metne u 90.
  • Plava balada
    329

To je kad prosječni takav ne prati baš nogomet općenito, ne zanimaju ga ikakvi parametri, statistike i analize već samo čuje "Viking", drugim riječima nije jaki klub iz liga petice koji po defaultu ne valja i sramota je ako ne bude petarda.
  • Kumerle
    3.4k
    NAPRIJED PLAVI LAVOVI!
  • Masto
    2.1k
    Smogovci protiv vikinga
  • Big Daddy
    1.8k
    To su ti ljudi koji nogomet prate preko kladionica, teleteksta i FIFA igrice
  • Droljo
    31.1k
    Ništa se večeras neće riješiti. Igraju se dvije tekme. Proći se može i sa 1:0 ukupno. Doma odigramo 0:0 a tamo dobijemo sa tih 0:1 uz dvije užasne utakmice bez šansi i na nož. Tko te pita poslije kak si ušao u lp?
  • Makedonion
    250
    Lisica-Beljo-Oršić
    vrijeme je da Orsic ili Lisica veceras odigraju postenu utakmicu. Zasad su najslabiji dio momcadi.
  • SanctaSanctorum
    530
    Dobro jutro dragi Dinamovci i Dinamovke. Lijep i blagoslovljen dan imali. Nemam riječi za najavu današnjeg dana. Za mene vrlo poseban, jer ovaj klub i ova grupa su mi dali puno više nego što ću ja možda moći vratiti. Velika obljetnica, velika utakmica, veliki dan. Sa svima Vama, svojom braćom, danas poderati glasnice na Sjeveru ( uključite se i vi ekipa sa Zapada), ostavit sve šta imamo i proslaviti vjerujem pobjedu i na terenu, ali i ovih naših 40 godina. Ima jedna naljepnica iz fan shopa grupe, meni jedna od dražih. "Budi radikalan, imaj principe, daj sebe bez kalkuliranja, nikad ne napusti načelo borbe!"
    Sretno nam svima, DZIS!
  • Samo Dinamo ja volim
    39
    Zna netko jel Smoki na popisu
  • Paulie
    2.1k

nek sunce sreće ti sja!
    484053871_3047177565433197_2113051442919912929_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx960x720&ctp=s960x720&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=bd9a62&_nc_ohc=OaptdQ3zlOsQ7kNvwF9j1mg&_nc_oc=AdomSE4HA0GDfkaxs2Ug13nLDkZurqTIfGt1aHZNxFVsbh8_x-5z_dt0q-QMIY3ljX8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag1-2.fna&_nc_gid=M7BFSspnyqER1yNPX_euMA&_nc_ss=7b289&oh=00_AQFLzZeVmwc__P9hI2HFSAdSTmPXLVV3T7zR4RTPbyOsjw&oe=6A89DB2B
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.