• crophantom
    6.8k
    svaku tekmu je na Zapadu sa ženom i djecom, od kojih je 1 dijete prakticki beba. Dođu gore s 2 ruksaka opreme za djecu :lol:
    Lik zrači pozitivom
  • Bosna86
    12.9k
    Heroj domovinskog rata nazalost podlegao mamicevim novcima i bio placenik.Ritam Ulice

Zato je za nagradu dobio rođendanski logo… Nemoj se sramotiti
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Iskreno nevezano za ičije mišljenje od Mudraziji, ali meni je osobno apsurdno da Kova ubacuje prije Šunte, Mudraziju na kojeg se uopće ne računa i Domingueza van pozicije i to pri 2-0 protiv jebenog Rudeša, sad nisam siguran jesu te izmjene već bile spremne prije penala i crvenog ili ne….. Općenito to mi je smetalo prošle sezone na kraju sezone već, kada sam očekivao ozbiljnije minute juniorima nakon osiguranja titule, a dobio jako malo, ok Zebic igrao protiv Hajduka, ali nije igrao jer je Kova htio nego jer je morao…. I ok sada ćemo imati Dinamo 2 i igrači će se morati dokazivati, ali iskreno se bojim, možeš ti imati savršeni sustav s drugom ekipom i mogu se razvijati igrači, u jednom trenutku moraš im početi davati minute za prvu momčad, a to Kova se ili ne usudi ili neće ili ne želi…. Pa Rudeš, Belupo, Istra i Gorica to su ekipe ili s manjkom kvalitete ili s hrpom juniora istih onih protiv kojih su naši juniori osvojili titulu….. Pa jel potrebno raubanje Misica, Zajca, ok Beljo, ak mu se love rekordi neka ih lovi…. Doći će Rus, ali kada već nećemo vise nakon toga širiti ekipu sa seniorima, pa jebote daj klincima šansu…. Dogodi li nam se nešto Mišiću ili Zajcu najebali smo do kraja…..
  • Nine9
    315
    Sergi je bio na svojoj poziciji, Galešića se isprobavalo ili uigravalo na šestici
  • Jurki
    27.4k
    da mi je netko prije 10ak godina rekel, da ce Klub na drustvenim mrezama cestitati rođendan grupi... rekel bi mu da je lud i prica pizdarije.

Nek nam je sretan rođendan, lijepe i uspjesne godine tek dolaze. :heart:
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Znam, u pravu si, ali poanta je ista. Vise vjerujem Galesicu van pozicije nego li Šunti, Bakoviću, Bakoticu, Brundicu, Radosu, Bozhkovu… Kome god hoćeš…. Pri situaciji koja je… A ta situacija je idealna za uvođenje juniora…..

Edit: još uz sve si ostavio prazno mjesto na klupi, a mogao si bez ikakvih ograničenja staviti klinca…. Znaci unaprijed je znao da ih ne želi…..
  • Ludovic IX
    12.5k
    https://x.com/gnkdinamo/status/710422995270033408

upravo prije 10 godina (tj 17.3) čestitali na društvenim mrežama 30.rođendan
  • Jurki
    27.4k
    ok, to je isto kao kad vlada cestita svim građanima novu godinu, a uveli nova poskupljenja struje i povecanja poreza od 1.1.
    Čestitka s figom u dzepu.
  • Ludovic IX
    12.5k
    ne kažem da nije.. ali nije glava imao problem čestitat BBB, potkupit kojeg itd..

razlika onog i sadašnjeg stanja je u tome da BBB i klub razgovaraju i rade na korsit kluba.. europa mi je najbolji primjer. BBB poštiva klub na način da nema baklji na europi jer nema smisla radit protiv kluba kojeg voliš
  • masacusec
    8.1k
    BBB poštiva klub na način da nema baklji na europi jer nema smisla radit protiv kluba kojeg volišLudovic IX

BBB su uvijek to činili, bilo na konstruktivni (kao danas), bilo na destruktivni način (nekoć), makar ovo drugo nije "prolazilo" kod licemjerne raje koja je tolerirala neke druge kriminalne radnje vrhuške kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.