• Orc123
    16.6k
    i sta, time ce pokazati da je golman za Dinamo bez obzira sto je u onih 50 prethodnih utakmica pokazao da nije?

Jel zivi od nogometa, jel prima ogromnu placu za to, jel profesionalni golman? Nije stvar golmana i igraca jel mogu odigrati par dobrih utakmica u nizu nego jel mogu biti na visokoj razini u kontinuitetu? Neva to ne moze, dokazano!

Pa i Matijasu iz Gorice se dese utakmice u kojima izgleda ko prime Casillas, a realno je najgori golman lige i to daleko. Nevistic nema sta dokazivati, nije on los golman ali nije na razini ove momcadi.
    I ne kuzim sta on kome ima zacepiti usta? Placen je pola milje eura godisnje, Dinamo mu je osigurao zivotnu egzistenciju i ne da nam mora zacepiti usta vec ima duznost prema klubu koji ga hrani i navijacima isporuciti neki kurac i donekle se oduziti klubu za transfer od 3 mil eura i finu placu koja sjeda svaki mjesec na racun za sjedenje na klupi...
  • fakin
    5.8k
    Do sad smo imali 4 strana golmana. Koch, Eduardo, onaj Poljak i El Loco
  • Makedonion
    240
    ne, i dalje ce biti za penis dok si ne sredi glavu. Golmanu je najlakse izgubiti samopouzdanje, pogotovo dok svi seru po njemu.

Mozda nakon Vikinga sam sebi povjeruje da on to moze, a onda nakon nekog vremena uvjeri i nas. Jebiga, treceg nema. Dok/ako se ne dofura netko bolji, Neva je taj ko ce nas spasavati. Ja sam i dalje uvjeren da je bolji nego sto pokazuje, al ima neku mentalnu barijeru. Ako vec ovisimo o njemu, onda je najgore sto mozemo uciniti da ga psujemo sa tribina i nabijamo mu presing. Samo radimo protiv sebe.
  • Orc123
    16.6k
    ma nisam hejter....dobit ce Neva ogroman pljesak sutra i zelim mu sve najbolje samo to nije razina koju zelim u Dinamu u LP ili cak EL.....pa nije ni do sad branio....tako da. Nece biti kruha gladan, hhaha branut ce za dobre novce negdje drugdje.
  • Maximo
    936
    Mislim da zaboravljate u svoj podršci Nevi, da je Fila zapravo neprikosnoveni prvi golman, a Neva mu je samo zamjena :lol:
  • NoSkillan
    495
    ne znam sta bi se moralo desit da Neva pridobije povjerenje navijaca nazad, jedino ak s vikingom odemo na penale i on skine 3, mislim da je bolje i za nas i za njega da nastavimo dalje, da se nade novi golman a Neva proda
  • Makedonion
    240
    svi se mi nadjemo u nekoj krizi di nam je poljuljano samopouzdanje. Samo kaj Neva ima kronicnu ljulju samopouzdanja, kao sto imaju Nikola Moro i Luka Ivanusec. Jebiga, decki znaju s nogama al ne znaju s glavom. Nekako sam se nadao da ce Neva izvuc taj machoizam iz sebe, ponajvise zbog toga kaj je u Rijeci i Varazdinu fakat dobro branio. Ako je pravi, zainatit ce se svima nama i dokazat nam da je vrijedan respekta. Ja sve kaj mu mogu dati je podrska, jer nema vise smisla da psujem u tv
  • TresnjevkaZG
    773
    Nepopularno misljenje, Nevistic je i dalje bolji golman od svih tu nspominjanih u kontekstu dolaska, osim Livija. Uzelo se decka na zub i ne pusta se...
  • ElDorado
    13.3k
    Odličan u igri s nogom, vidlo se protiv Rudeša
  • Paggini
    95.5k
    Nepopularno misljenjeTresnjevkaZG

A bome i netočno :up:
  • striko
    3.6k
    Uzelo se decka na zub i ne pusta se...TresnjevkaZG

Onih 37 vikenda što mi je usrao je nebitno.
  • crophantom
    6.8k
    A jbt, sad ni Rus kao nece zaigrati do 9. Mjeseca, a mi se tu nabrijavali oce ga se stici prijaviti za Viking.

Baš smo tempirali prijelazni rok da smo spremni za Goricu doma 5.9.
  • Antee
    23
    Otkud ta info
  • Crni86
    23.6k
    a mi se tu nabrijavali oce ga se stici prijaviti za Vikingcrophantom

Pa opet ne realna ocekivanja. Sigurno ne bi u vaznijoj utakmici gurali igraca koji je odradio trening i pol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.