• plavizg
    94
    Preporucio bih svima koji nisu, a vjerujem da vecina nije, da pogledaju snimku clanskog (dostupna je na Dinamo+).
    Mislim da je tu Boban bio jasan po pitanju Livakovica gdje je i tada rekao da ce klub napraviti sve da ga vrati.
    Tu je izrekao i par recenica Tayloru.
    I ne samo o njima nego i o drugim igracima, o novim stadionu, kompletnoj infrastrukturi, b ekipi i mnogim drugim temama.
  • CastAway1986
    6.2k
    S obzirom da su danas ovdje tema vratari , naš Nikola Čavlina (24) otisao na posudbu u poljsku Wieczystu Krakow i vec cetvrtu utakmicu grije klupu a brani im tri godine mlađi poljak Mikulko koji je u zadnje tri utakmice inkasirao 7 golova..Neznam tko savjetuje Čavlinu ali su mi nejasni njegovi potezi u zadnje vrijeme ili je nesto i do njega samog..
  • NoSkillan
    493
    nema smisla da ide na posudbe na kojima ne brani, njegov odlazak u como vjerujem da ni najvecim nogometnim fanaticima nije objasnjiv
  • jp23
    4.5k
    Najgori dio je kad se ovdje zaziva taj čovjek, čovjek koji je grijao klupu u Comou i koji se ne može izboriti za mjesto u donedavnom poljskom drugoligašu Wieczysti. Čovjek koji je mogao bit zacementirana jedinica onomad u Osijeku, i odlučio se posvađat sa svim i svakim jer eto, on je bolji od svih.
  • StjepanZG
    24

Meni Dinamo+ nije dostupan u trg. play a htio sam pogledati što je bilo na članskom danu jer nažalost nisam mogao doći. Zna li netko zašto aplikacija nije dostupna?
  • Bernard
    1.4k
    ŽAN-LUK LEBAN (23) – NK CELJE
    Pozicija: golman
    Visina: 188 cm
    Ugovor: do 30.6.2027.
    Procjena odštete: 0,8 – 1,4 mil. €
    Profil: mladi golman s vrlo dobrim refleksima, miran na lopti, bez velikih grešaka i s ozbiljnim potencijalom rasta.

ZAŠTO JE ZANIMLJIV DINAMU?
    – zadnja godina ugovora
    – financijski dohvatljiv
    – već ima seniorske i europske minute
    – dobar omjer “trenutna kvaliteta / potencijal rasta”
    – može biti i sportski i prodajni potez

PLUS:
    + 75,4% obrana
    + +3,05 spriječenih golova iznad očekivanja
    + 0 pogrešaka koje su direktno dovele do gola
    + 76% točnih dodavanja
    + vrlo dobar potencijal rasta

MINUS:
    – još nije potpuno “gotov proizvod”
    – manje iskustva na višoj razini od nekih starijih kandidata
    – treba procijeniti kako bi reagirao pod većim pritiskom i većim očekivanjima

DINAMO FIT: 8,3/10

ZAKLJUČAK:
    Ako Dinamo želi pametan i tržišno zdrav potez na golu, Leban je jedan od najzanimljivijih kandidata. Nije najgotoviji golman na tržištu, ali je možda najbolji spoj cijene, kvalitete i potencijala rasta.

Ovo mi je chat gpt složio,možda omake složi graf.
  • rokikaciga
    17k
    opet halucinira chat

TuueoRH.png
  • Ludovic IX
    12.5k
    Koji je svima k..
    Znaci nemojmo prodavat za 10-12 milja ali kupujmo za 4-5. S kojim novcima?

Dinamo tek mora složiti sustav koji će donositi novce prodajama i LP u 2 od 3 sezone najmanje a onda ćemo i stadion imati i vjerujem budzet od 100 milja i bit će nam normalno da trosimo 10-15 milja svake sezone na pojačanja. Ali sad treba bit odgovoran. Da, vjeruju da EL mogu izgurati i postojeći golmani. 90% ovdje su oni koji su molili boga da dobijemo sto god za kacavendu a sad je najvecd pojacanje. Daj prestanite cvili ko tovari. Neznam koji vam kurac fali. Vjerujte u sustav i upravu. Tek su sezonu jednu izgurali i to prilično dobro
  • StjepanZG
    24

Kaze da ova aplikacija nije dostupna za moju verziju uređaja i da je izrađena za staru verziju Androida. Imam Android 17
  • DerHerrKool
    1.7k
    Počeli smo poslovati ko hajdukMaximo
    Kako volim ovakve komentare. Počemu si ti to zaključio, molim te?

a jednom odjebao zbog jebene GironeYovitssa
    Ovo nije istina. U to vrijeme ga nitko od nas nije uopće ni htio. Stav je bio da imamo Nevistića.
  • Omake
    20.1k
    mislim da je to statistika iz Conference league. Zanimljiv je, ali po meni nije još dovoljno dobar, pogotovo igra nogom.
  • rokikaciga
    17k
    mislim da je to statistika iz Conference league.Omake

Je
  • San Lorenzo
    23.7k
    Koji je svima k..
    Znaci nemojmo prodavat za 10-12 milja ali kupujmo za 4-5. S kojim novcima
    Ludovic IX

Tko je uopće odredio taj price range? Ako nemamo 5 milijuna, inamo valjda, bubam, dva milijuna, za te novce možeš rješit poziciju golmana, nije Livaković jedini...uopće pomisao da netko razmišlja da je dobar i Neva ako ne dolazi Livaković mi dođe kao da odlučiš živjeti u kartonskoj kutiji ispod mosta kad već nemaš za vilu na Beverly Hillsu.
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    Kotarski upravo izašao, ozljeda u potanju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.