• NoSkillan
    493
    njemu je ovo lose/lose situacija, ako brani dobro ide na klupu, ak brani lose ostaje prvi golman al ce ga navijaci pojest
  • DrRatoljub
    1.3k
    Ja vidio da su 4 stranice upisa nakon zadnjeg puta kaj sam čitao temu. Ponadao se nekom transferu, a kad ono samo svađanja i kurcologije.
  • NoSkillan
    493
    dosadno ljudima, sta cu na poslu nego saltat sofu i trazit novog golmana dinamu
  • ElDorado
    13.3k
    Najjace mi protiv Rudeša bilo, bas sam gledao, mi stalno u napadu, a lik se kao nesto zagrijava, razgibava, lijeva noga, desna noga…odjednom stize povratna lopta ti vidis kod njega opcu paniku tipa koji kurac da radim i baaam pljusne loptu naprijed nekontrolirano iako i lijevo i desno ima slobodnog igraca. Strasno.
  • NitkoBitan
    38.2k
    A prije toga razmislja 5-10 sekundi kaj ce s njom, a udarac kao da brat udara medicinsku a ne nogometnu loptu :sweat:

Trebat cu uzet u utorak dozu necega da lakse to podnesem, valjda zna nesto obranit.
  • FazeN
    7.9k
    Bobane vodiš Dinamo a ne Goricu, Dinamo je klub koji mora imat najboljeg golmana u ligi i točka.pešća

Vjerujemo Ničoti sad jel? Divno.
    Ne znam, al već kad spominješ mislim da je Boban toga svjestan kaj si napisao, jer da nije ne bi onda Bari poručio da on ide po golmana i ne čeka više ništa, a nakon toga poslao službenu ponudu Copenhagenu za Kotarskog.
    Onda je valjda logičnije zaključiti da se na golmanu radi, samo se očito ne želi paničariti i preplatiti igrača jer je ostalo dovoljno vremena.

16.8. je, kog god dovedemo na gol, neće moći protiv Vikinga, Nevistić je tu i to je to.
    Iduća "jača" utakmica nam je za cca mjesec dana protiv Osijeka u gostima.
    Ima se još 20 dana da golman dođe, a s Nevistićem budemo preživjeli Varaždin i Goricu doma, te Istru u gostima.
  • fakin
    5.8k
    a s Nevistićem budemo preživjeli Varaždin i Goricu doma, te Istru u gostimaFazeN

A hocemo li preživjeti Viking i 30+ mil eura?
  • crophantom
    6.8k
    Kako negdje Papastrumf šalje screenshotove ove teme u Teams grupu Dinama i oni nam se smiju u pauzama, stavljaju slike kontejnera na intranet
  • Dzoni
    7.5k

Ne moraju biti tribine do kraja ispunjene za toliku zaradu. Dovoljno da se proda većina skyboxeva i eto ogromne zarade.
  • FazeN
    7.9k
    hocemo li preživjeti Viking i 30+ mil eura?fakin

Sami smo krivi što smo se doveli u ovu situaciju, jebiga.
    Da je Viking za tipa 10 dana vjerujem da bi golmana dopeljali, sad kad je to za nekoliko sati praktički ne vrijedi srljati i pristajati na sve.
    Gleda se vjerovatno što bolja opcija da se riješi.
  • Olmic
    5.8k
    Ako ima istine da nam je 3,4 milje previse dat zvao se on Kotarski ili Livakovic onda smo cigani jer smo platili 3 milje Villara, a sad odjednom nemamo za postenog golmana. Malo mi to sve cudno zvuci…

Ponavljam izjavu od Bobana sa clanskog, probat cemo sto vise besplatnih da sva sredstva preusmjerimo na Livija
  • scooniepenn
    7.3k

Jako dobro pitanje. Jedina kupnja koja ima smisla je Prevljak, dok ove preostale polomljenih igraca nemaju nikakvog.
  • Orc123
    16.6k
    iduca jaca utakmica nam je u LP 8.9. Jelte? Svi se nadamo toj LP ili?
  • Kaktus Car
    1.1k

Nitko od ekipe koja se plaši Vikinga nikad ne odgovori na pitanje - kako taj strašni Viking može igrati play-off bez Livakovića ili golmana te klase, a Dinamo ne može? Kvalifikacije moraju moći odraditi sva trojica golmana koji su trenutno u kadru.
  • fakin
    5.8k
    Sami smo krivi što smo se doveli u ovu situaciju, jebigaFazeN

A zasto smo se doveli u ovu situaciju? Koje izvanredne okolnosti su se dogodile?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.