• NitkoBitan
    38.2k
    Moze i privat, ali jel mi moze neko objasnit taj hejt prema Ivanušecu. Donio je finu zaradu, bio najbolji igrač sezone prije puta u Nizozemsku.Mulec86

Dugo ga se "cekalo" da doslovno pobjegne nakon jedne dobro odigrane polusezonu. Pricalo se i da je prijetio bojkotima treninga u slucaju da ga klub ne pusti da bi na kraju pustao suze pred sjeverom.
  • SAS1987
    20.5k
    Dinamo kupuje Kotarskog a Fenerbache dodaje gas i prodaje Livakovića Barceloni :lol:
  • NekiTamo
    74
    Polako ljudi, tek se zagrijavamo novim načinom kupovanja i prodaje :grin:
  • Bjelko77
    125
    Znaci ako izgubimo, onda Neva ostaje jer nam golman ne treba za LP. A ako dobijemo, onda ve Neva ostati jer smo s njim usli u LP :grin:
  • ElDorado
    13.3k
    I ta debilana Olivarija da je prijelazni do 7.9. a do 2. trebas igrace prijavit. Svasta
  • Droljo
    31k
    To je boban osobno nazvao 2-3 tisuće ljudi i rekao im da kupujemo kontejnere i da neva ostaje numero uno ako ispadnemo?
  • rokikaciga
    17k
    Svima ce nam ispit krv u igri nogom, ali mislim da se ne moramo bojat sa branjenjem.
  • pešća
    1.8k
    Tog Nevistića nikome ne možemo ni poklonit kakva je taraba. Bobane vodiš Dinamo a ne Goricu, Dinamo je klub koji mora imat najboljeg golmana u ligi i točka.
  • Orc123
    16.6k
    Nevistic ne moze biti bolji vratar nego sto je bio. Moze on obraniti nesto ali on ne moze razinu drzati u kontinuitetu, dokazano 1000 puta vec i opce mi glupo da pricamo vise o tome....sta, naucio je u među vremenu igrat nogom? Naucio se kretat bolje na golu? Ubrzao se?

On je solidan prosjecan golman koji moze imati jebenih utakmica kao i svaki profesionalni golman ali te utakmice su izuzetak, a ne pravilo. Da ne govorim kakav mu govor tijela i koliko momcad izgleda nesigurno o sa njim na golu, bad kao i sa Filom....ti vidis kad ti Livi ne obrani doslovno nista specijalno ali ekipa mu vjeruje, zna da je iza njih zid.....ovako se igraci doslovno boje vracat loptu iza...daj bolje da ne citam vise nista samo se iznerviram bezveze!
  • CastAway1986
    6.2k
    ovo bi bila sramota, teska sramota i ne prihvacam nikakva jebena opravdanja po pitanju golmana.Orc123

:rofl: :rofl: :rofl: Boban nece moci mirno spavati nakon ovog komentara
  • Doktor Kunić
    6.9k
    Lakše je sjediti u dvorištu bolnice Sv Ivana na Jankomiru nego čitati ovu temu
  • fakin
    5.8k
    Defetistički clanak bas od Olivarija, koji ima stalno info iz kluba, nije slucajan. Nije slucajno objavljeno da mi odjednom necemo traziti golmana, da nam ne treba. Nije slucajno objavljeno ni ono s kotarskim. Uvjeren sam da je to sve radi livijevog transfera i jednostavno stavljanje u bolji položaj od onog u kojem smo bili do nedavno, da idemo samo po livija i da svu lovu skupljamo za njega. Jako su bitne okolnosti i pregovaračke sposobnosti da bi doveli nekog kvalitetnog i za nas na rubu mogućeg placanja.
  • fakin
    5.8k
    al pazi u kojem položaju je po ovome nevistic. Ako obrani top i prodemo dolazi nam bolji golman i on ide na klupu. Ako bude lose i ispadnemo u europsku ligu on ostaje prvi golman.

Sad je najteze njemu.
  • veselko tenžera
    8.7k
    Od svih golmanskih pojačanja jedino sam siguran da stižu kontejneri.
  • Keyser Soze
    20.6k
    Nekako sumnjam da Turci čitaju Olivarijeve članke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.