• Facke
    8.7k

I bas si bu Livakovic sel ba klupu , nebu igral i zgubil meste v reprezentacije. Pa bu onda Dinamo opet uskocil nakon pol sezone ili? Veksu glupost precital nisam. Nek Barcelona trazi ali kaj bu tam? Ok miljune bu sluzil , al na klupe. Al onda da vise ne cmolji ak nebu igral.
  • fakin
    5.8k
    Transfer 3-4 mil eura. Mi to nismo mogli/htjeli platiti?
  • ElDorado
    13.3k
    Ako ode u Barcelonu i ak je ovo istina a ne cista glupost onda ide zbog vece place i to s turcima nema veze.
  • rokikaciga
    17k
    Jel ima netko izvor za tu tursku vijest?

Edit: neki lik sa 80tis pratitelja na twitteru izjavio to
  • Zagreb1992
    3.8k

Dinamo mu ne može ponuditi plaću kao što može u Barceloni ...daj shvati to
  • Dragon1Warrior123
    5.2k
    Ništa okrenut se Šemperu i Kotarskom. Ja bi bio sa oba zadovoljan.
  • Georginho
    739
    Ak Livaković ode u Barcu može se oprostiti s reprezentativnom karijerom.
  • crophantom
    6.7k
    Ak je vjerovati Turcima Livi ce imati ozbiljan problem s UEFAom, jer ja neznam kak je po pravilima da je isto ljeto potpisao 13 puta za nas, pa sad za Barcu, u međuvremenu jos za neke druge klubove.

Ovo ce dignuti neke alarme u Nyonu jer nema šanse da su to cista posla.
  • Masto
    2.1k
    Ako je to nesto ozbiljno romano bi prvi objavio
  • Keyser Soze
    20.6k
    Dogodit će se još transfera naših igrača, a u toj je priči možda i Luka Stojković iz Dinama, na primjer. Puno će determinirati odluke Dinama i eventualni ulazak u Ligu prvaka ili ne", otkriva Marko Naletilić.
  • tigric
    1.3k
    Dobro ljudi jel moguce da vi jos 1% vjerujete necemu sto se objavilo na turskom twitteru
  • Zagreb1992
    3.8k
    Katalonski mediji nemaju nikakvu vijest o tome kao niti novinar koji ima inside informacije Romero
  • Ludovic IX
    12.4k
    ovaj to izjavio bez ikakve podloge. Sam da se nešto kaže. Stojkovic prije idućeg ljeta nejde 100%. Stojketov prodajni potencijal još nije ni na 40%. A Sergiov neznam. Mozda oni bolje znaju od nas. Jebiga, mozda griješe ko bjelica sa rahmanijem
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Kolega Omake je izvadio podatke, po tim podacima i njegovoj analizi nije bas diktator igre, vise fizikalije, defanziva i druge vrijednosti.

Gle sve ok, imamo i Benkotica bi ja dodao…. Ali ne dao Bog ozlijede Misica. Mislim da moramo imati neku iskusnu opciju, taman na posudbi koja može ući i odraditi dio posla. Također Kova nije bas prošle sezone pokazao previše povjerenja mladim igračima, a i ove sezone nastavlja s tom politikom, sto je ok s obzirom da ćemo sada imati drugu momcad, pa ćemo s vremenom i to dobiti. Stvarno mislim da moramo imati još jednog igrača takvog profila s barem 3 pune sezone seniorskog nogometa i samo da možemo se na to osloniti. Kao sto je Prevljak zamjena za Belju, pa imamo i Stojakovića i Kulusica, ali nam treba Prevljak type minimalno. Sve te mlade opcije su dobre, ali evo Fuzzy prvo B momčad, adaptacija, pa 5 minuta pa pola sata pa tek onda zamjena, Miske je već na aparatima. Pavić i Vrba su u drugim klubovima, znaci prije zime best case ništa. I slažem se s konstatacijama da bi već pretkraj ove sezone ili početkom iduće mogli biti mirni, ali treba izboriti ovu sezonu do kraja. Evo visi Stojke za Viking, poprilična panika, a tu smo još i relativno ok popunjeni, imamo Kacu i onda tek Šuntu, a donedavno smo imali i Vidovića, ali ok….
  • dzis
    1.6k
    Barci ne treba Livakovic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.