• BPAM
    332
    Pa da kao da bi za dvije godine sva četvorica mogla biti kod nas, nisam pod time mislio da bi svi došli isti prijalzni rok.
  • vjeko1701
    28.1k
    Sve 5, krivo shvaćeno.
  • Praskaton
    6.1k
    I to je okej. Nema tu ničeg licemjernogZagi

Nisam ni ciljao da je licemjerno.Ali ako smatramo da xy igrač na temelju dosadašnje karijere nebi bio pojačanje za Goricu zasto onda pozdravljamo dovođenje takvog igrača kod nas.A složit ćemo se da ovaj Rus do sad nije pokazao neku klasu.
    Ok Boban i ekipa na temelju dosadašnjeg rada imaju debeli kredit jer su pokazali da znaju šta rade.

Al napad na ligu prvaka sa 4 vezna je pomalo neozbiljno.
  • Zagi
    18.8k
    Al napad na ligu prvaka sa 4 vezna je pomalo neozbiljno.Praskaton
    Kak?
    Mišić-Zajc-Stojković
    Kačavenda-Kravtsov

Ako već ne brojiš Šuntu (Mudrog ne brojim ni ja) , nemreš mi ne brojati Kačavendu.
  • Praskaton
    6.1k

Tako je.Miske,Kač,Zajc i Stojkovic.Stojke načet ozlijedom.Miške se ne pomlađuje koliko god bi mi to htjeli.
    Jako tanko.Vjerovatno nepopularno ali Zajc nije dovoljno dobar za Ligu prvaka.Bar ne za većinu protivnika.
    Rusa,Šuntu,Mudrog ne računam jer ne znam koliko mogu na velikoj sceni.Kemijanje sa Galešićem ne želim komentirat,dolaskom Bobana svi su pozdravljali definiranje pozicija i jasno podijeljene uloge.

U odnosu na prošlu sezonu gdje smo imali Villara i Ljubičića ovo je jako tanko. Kvalitetom i kvantitetom.

Naravno ostavljam prostor dovođenju još jedne klase u sredini.Uvjeren sam da ne mislimo igrat europu sa ovakvom sredinom.
  • Zagi
    18.8k
    Ok, sa neki dijelovima se više slazem sa nekima manje , no ne vidim baš koliko je relevatno to kaj ni ti ni ja nismo gledali Kravtsova pa ne znamo koliko je dobar.
    Netko je i zaključio je da će koristiti momčadi.

Pa nismo 24-ogdišnjeg rusa dofurali da ne mora na liniju.

Hoće li se pokazati kao pojačanje ili prinova pokazati će teren (kao kaj bi i kod te klase kojoj se nadaš) no inicijalno ga uopće ne računati mi nije baš jasno.
  • Crni86
    23.6k
    Cini mi se da je upravo Cacic gurao Vrbu na sesticu kad ga je prikljucio na jednim pripremama seniorskoj momcadi.

Kasnije je onda opet guran vise naprijed na baturininu poziciju, desetke. Vrba ima tek 21. godinu i nadam se da ga pratimo. Ako ce igrat ovako u kontinuitetu, treba ga probat dovest vec na zimu.
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Fali nam veznjaka, meni čak i nije problem to da HNL igraju mladi dečki, da vučemo iz B ekipe, rehabilitacija Mudrog, ali treba nam profil Misica. I ovaj Rus koji dolazi nije profil Misica. Imamo čovjeka koji je napunio 32 godine, koji je prebolio rak, a trenutnim tempom će nam trebati preko 4500 minuta u sezoni. Ovo mi se čini čak i bitnije od golmana, ako nije tu je negdje.
  • Ljubo
    1.6k
    Kako znaš da nije profil Misica ako još nije igrao ni jednu utakmicu za nas na toj poziciji?
  • Droljo
    31k
    Doslovno plug and play opcijahardek

Stari, Vrbančić je plug and play opcija za mišićevu poziciju? Za ligu prvaka? Razmisli ponovo.
  • NekiTamo
    74
    zna čovjek, gledao je mnogo utakmica Sochia
  • plavizg
    94
    plan je za Taylora da se brzo prikljuci prvoj ekipi nakon sto kraci period provede u B
    Na clanskom je Boban pricao o Tayloru, a ujedno je rekao da je on taj koji ga je odobrao
    Za njega su veliki planovi
    Plus tu je i Rus
    Znaci, uskoro ce Misic imati dvije backup opcije, ne vjerujem da ce se dovoditi jos netko na zadnjem veznom
    Uz napomenu da za malog Pavica imamo buy back opciju, ali njemu treba jedna prava sezona u Rijeci pune minutaze
    Za Vrbancica nemamo buy back, ali imamo dobar postotak od prodaje
  • Droljo
    31k
    plan je za Taylora da se brzo prikljuci prvoj ekipiplavizg

Ma to sam i ja za. Pa jbte sa 18 godina sam jeo malu djecu a naši klinci ko mimoze. Nemre u seniore do 25e. Koji k?
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    Ja jedva čekam čuti izvještaj od vas koji imate mogućnost gledati,pratiti dinamo 2 i dati prve utiske og Tayloru , Nsokiju i Daniju. Taylor Fuzzy mi je baš interesantan zbog svega što sam čitao o njemu
  • Paggini
    95.5k
    Droljo koji idolizira malog Fuzya Taylora iz Gane i u njemu vidi Busquetsa, a mrzi Radeljića iz dna duše mi je najdraži storyline ovog prijelaznog roka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.